הומור שחור? יש גבול לכל תעלול?..

THE WIZARD 55

New member
הומור שחור? יש גבול לכל תעלול?..

נכנסתי לפורום הומור שחור כהרגלי אחת לכמה ימים.. בד"כ אני נהנית לקרוא את השטויות, למרות שיש כמה נושאים שאני חושבת שיש טאבו לגביהם.. היום נתקלתי בשרשור המזעזע הזה מה דעתכם?..תחת הגדרת הומור שחור אפשר לצחוק על הכל או שאמורים להיות גבולות...

Woking

New member
האמת

צחקתי. מי שנכנס לפורום הומור שחור, צריך לקחת את מה שנכתב שם בהתאם. אני לא חושב שיש כאן לעג למי שסובל, או זלזול, אלא דווקא להיפך - הומור שחור לנוכח החיים האמיתיים, שהם פעמים רבות אכזריים וחסרי פשרות.

THE WIZARD 55

New member
אני קוראת שם די הרבה

ואני בכל זאת חושבת שיש דברים שאסור לצחוק עליהם בפרט שזה בצורה ברוטאלית כל כך ועל גבי הנט. מוות של ילדים מבחינתי זה לעבור את הגבול.

KingTino

New member
ויז ויז

אני בעד הומור שחור , ולא משנה על מה צוחקים הומור זה הומור, ולדעתי לא צריך להיות על שום דבר טאבו בהומור שחור, כי אם נתחיל לשים איסורים בהומור שחור , ההומור יאבד את האפקט שלו, לפעמים לצחוק על דברים כואבים כמו הילדה בת ה4, זה מין שיטה להתמודד עם הובדן, אני כל דבר יכול להצחיק אותי , כולל דברים מזעזעים , והאמת ואני מודה צחקתי מהשרשור ואף הגבתי

junior gong

New member
ויזארד

להומור שחור אין גבולות ואין נושא שהוא טאבו, אפשר שם לצחוק על הכל, החל מקבצן חסר בית ופרוטה, עד לשואה וילדים חולים, צריך להיות טיפוס מסויים בישביל לדעת להבין את ההומור השחור ולא להיפגע ממנו, אני לא יכול לצחוק על דברים מסויימים למשל, יש לי גבולות, לא אצחק על אנשים חולים למשל, כי בכל המערבולת הזאת אני די מאמין גם בקארמה, אבל אין לי בעיה עם אחרים שרוצים לצחוק על זה, חופש הביטוי U KNOW וירטואלית אפשר לנשק

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo25.gif

לא מסכימה עם חופש הביטוי. בפרט שהמשפחה האבלה יכולה לראות את זה איכשהוא זה פשוט מזעזע. צריך לתת כבוד לאבל של המשפחה. שיעשו את זה בחדרי חדרים, למה בפורום?...

respecta1

New member
יש גבול

למשל צחוק על ילדה מסכנה בת 4 שנפלה ונהרגה אתמול זה עובר את הגבול, לצחוק בכלליות על אנשים שנופלים ממקומות זה בסדר.. ויש כמובן נושאים שבשום פנים ואופן אסור לצחוק עליהם כמו השואה, אבל האידיוטים שיש בפורום הזה לא קולטים שיש גבול לכל תעלול ולכל הומור

KingTino

New member
למה לא לצחוק על דברים כואבים?

מי קבע את החוקים של על מה ועל מי צוחקים? למה על דברים יש טאבו לא לצחוק ודברים אחרים מותר, בשביל זה קוראים לזה הומור שחור, מי שיש לו בעיה עם זה, שלא יקרא

respecta1

New member
כי לצחוק על זה זה זלזול

נכון אני לא נכנס לשם בכלל ולא קורא, שאלה מה הדעה של אנשים אז עניתי לה.. אבל אישית אם אני אראה מישהו שעושה בדיחה על השואה אני אתן לו אחת לפנים, אסור לצחוק לא על נושאים כאלה ולא על דבר נוראי כמו זה שבת 4 נופלת מאיפה שהוא ומתה. יש גבול להומור גם להומור שחור, איך תרגיש אם חס וחלילה טפו טפו טפו לא על אפחד יהרג איזה קרוב משפחה שלך ואנשים זרים יעשו על זה בדיחות?

KingTino

New member
בלב שלם אני אענה לך

אני אתבדח איתם חופשי, ואני אחד שלא דופק חשבון ואני צוחק על כל דבר, וג'וניור יכול להעיד מולך שלי אין גבול בצחוק אני אספר לך משהו, אח שלי תרם כליה לבן דוד שלי, והציל אותו מהמוות, אחי אחרי שיצא מהניתוח של 12 שעות, אמרתי לו שו יא מונשם איך מרגיש , מהיום אני קורא לך חד כליה,, והוא התחיל לצחוק ולא נעלב כי ידע שאני אצחק על זה שנים

respecta1

New member
בדיוק הדוגמה שהבאת

זה בול הומור שחור, אבל בדיחות אישיות על מתים כמו שיש בפורום שם זה כבר עובר גבול.. וגם בדיחות על מתים זה לא עובר גבול רק שזה בין חברים, אבל גם בין חברים אין כזה דבר לעשות בדיחות על זה שילדה בת 4 נפלה ונהרגה אין בדיחה שאפשר לעשות על דבר כזה כי זה פשוט נוראי ונוראי לעשות על זה בדיחות וכמובן על נושא כמו השואה אסור בשום פנים ואופן כי נושא כמו זה הוא נושא פשוט קדוש

KingTino

New member
מי אמר שהשואה קדושה??

ואם היא קדושה תלוי למי , ולמה, אין יש איש שאין לו קשר לשואה , אז יצחק על השואה ואתה לא תוכל למנוע ממנו זאת , יחסית כל אחד לאיפה שהוא משייך את עצמו, ולמה הוא משייך את עצמו, ואני אומר לך שוב, אם אני היתי נצול שואה או אמא שלי היתה נצולת שואה והסבא שלי וסבתא שלי היו מתים בשואה , היתי גם ממשיך לצחוק ולהתבדל ולספר בדיחות, אין טאבו על דברים בעולם, ואין איסור דברים, בעולם, ואם השואה היתה דבר קדוש בטי וי תכניות טי וי לא היו צוחקים על זה, תקלוט שאתה חי במדינה שהכל מותר בה אפילו להגיד לראש הממשלה שלה , בוא תנגב לי ת'תחת, אם משהו שאני לא אעשה למשל לשואה, זה שאני אל אזלזל בניצולים, כמו ראש הממשלה של מדינת ישראל שעצר להם את התקציב

respecta1

New member
אתה רציני?

באיזה תוכנית צחקו על השואה? תראה לי תוכנית אחת קטע אחת שצחקו בה על השואה בטח שאני לא יוכל למנוע את זה ממנו, מישהו עכשיו גם יכול להגיד בטליווזיה אני שונא את ישראל אמן יהיה שואה שניה ואפחד לא יוכל למנוע אבל כן יורידו תתוכנית ויעיפו את האיש הזה לכל הרוחות והוא לא יוכל ללכת בחיים בבטחה ברחובות ישראל, אז מה הקשר בדיוק שאי אפשר למנוע?? ברור שאני לא יכול למנוע, אבל הרוב מספיק הגיוני ומוסרי לא להגיד משהו הכי קטן לא במקום על משהו כמו השואה, ואלה שלא ..מניסיון אם ברגע שהם יגידו יקפצו עליהם ויראו שזה מכעיס ממש אנשים אז הם גם לא יחזרו על זה אבל בפורום הזוי ומטומטם כמו הוא, מתאספים כל אלה שלא ועדיין אפחד לא קפץ על כמה דפוקים הם כשהם צוחקים על נושאים כאלה, ואז בעצם תומכים אחד בשני, וגם אם כמה יגיעו לשם ויכעסו על הפורום הם בטח יעשו כמה בדיחות לא מצחיקות "אם אני היתי נצול שואה או אמא שלי היתה נצולת שואה והסבא שלי וסבתא שלי היו מתים בשואה , היתי גם ממשיך לצחוק ולהתבדל ולספר בדיחות," אז כבר לא יודע מה יש לך או שאתה פשוט לא מבין מה ההרגשה שתהיה לך אם זה היה חס וחלילה נכון, וזה לא שיש לי סבים\ סבתות שנהרגו, ברוך השם הסבים וסבתות שלי הצליחו לברוח בזמן (ובדרך איבדו את כל רכושם..והיה הרבה,אבל זה כלוםםם יחסית) אבל אני מתאר לעצמי את ההרגשה אם חס וחלילה אם לא היו בורחים בזמן =\ הנושא הזה קדוש, תאמין לי אם הייתי ראש ממשלה החוק הראשון שהייתי מעביר זה אם מישהו קורא במילה הכי נוראית שקיימת.. "נאצי" לישראלי אחר הוא נכלא למאסר עולם.. כי זו פשוט בושה שיש כאלה קריאות במגרשי כדורגל למשל אבל עד אז :) זה לא משנה, זה עדיין נושא שאסור לדבר עליו.. ולא הייתי ממליץ לאפחד לספר בדיחות על זה לידי.. רבתי גם עם החברים הכי קרובים שלי על זה, פשוט אסור לצחוק על נושא כמו זה, כל ישראלי אמור כל פעם שהוא שומע את המילה שואה להרכין ראש =\ ותחלס למה אתה צוחק על דברים כאלה? יעני מה זה עושה לך טוב? למה לא חסרים דברים אחרים לצחוק עליהם? קיצר טמטמום מוחלט =\

mike00

New member
בחייאת נדב,אתה לא זוכר שלפני כמה

חודשים אתה קראת לי נאצי??לפי השיטה שלך אתה צריך לשבת מאסר עולם..... אבל אני אוותר לך כי אתה בסדר

respecta1

New member
בכל 21 שנות חיי לא קראתי לאיש אחד נאצי

גם לכם בזמן ההוא לא קראתי בטח שלא במילה ההיא שיתפתים פעולה עם קבוצות שיש בהם אנטישמים אז אמרתי שאתם משתפים פעולה עם קבוצות שיש בהם אנטישמים :p ממש לא יותר מזה ובטח לא במילה הזו =\..

mike00

New member
נדב אחי,כנס לקומונה של אורי....

לך לשרשורים שאתה וחיימקה פתחתם... אלה שרשמתם שאני אנטישמי חרא,נאצי מסריח ועוד כמה שטויות על המשפחה שלי... אתה יודע שהיתה לנו גישה לשם....חבל שאין לי את הנייד מקנדה פה,יש לי שם צילומי מסך... בכל מקרה דברתי עם חיימקה על זה כבר מזמן,וזה מאחורינו,אמרתי לך כבר שלמדתי לאהוב אותך עם הזמן
ואתה יודע שכל מי שגילינו שהוא שונא ישראל טופל במקום,מה שעשינו שם לא שונה ממה שקורה פה בפורום.. בנינו יחסים עם ערבים ממדינות כמו ערב הסעודית,מצרים,לבנון,ירדן,לוב ואפילו ערבים ישראלים... בנינו פורום משותף ועבדנו ביחד ולמדנו להכיר אחד את השני...עד היום נשארו לי חברים מהתקופה ההיא והם אנשים זהב.. בעיני זה היה שווה כל רגע!!!

respecta1

New member
ממש לא .. גם לא זוכר כזה שירשור

המקס' שרשמנו זה שאתם משתפים בעולם עם אנטישמים מה שנכון, תגיד מה שתגיד כשאתה מביא כל כך הרבה אנשים מסין ובטח ממדינות ערב ש90 אחוז מהציבור בהם שונא את ישראל מה הסיכוי בדיוק שתביא בדיוק 50 איש מה10 אחוז אחרים? וגם לי אין כבר בעיה איתך אחי פשוט בחיים לא אמרתי כזה דבר על אף אחד בקומונה שאני וחיים פתחנו בקושי הפעלנו אותה אז בטח שלא היה שירשור כזה

respecta1

New member
שאתם משתפים פעולה*

ומחק תשירשור האחרון, מה ש 19 שעות בלי שינה יכולות לעשות לך

למעלה