הומור שחור לממתינות להגעת המכשפה

salpter

New member
הומור שחור לממתינות להגעת המכשפה

אחרי המקלחת בקשתי מבעלי שנעמוד דום לזכר החודש ששוב לא הצלחנו , אני לא מבין אמר בן זוגי הכל אנחנו עושים לפי ההוראות ומה שאומרים לנו וזה בכול זאת לא מצליח ! מיד ענתי אז מה גם עוגות אני אופה לפי ההראות אז מה זה מצליח לא ! אז גם זה לא.

יעל@

New member
זו גם דרך להתמודד ../images/Emo8.gif

אני חושבת שאני אאמץ את הלעמוד דום אם לא איכפת לך. לדעתי טוב עוד שאפשר קצת לצחוק, היות ומרבית הזמן אני בוכה בכל מה שקשור לנושא הזה. מקווה שבסופו של דבר נשב לנו על הספה עם בטן גדולה. (אני לא מקווה אני בטוחה). יעל

הרמוניה

New member
מצטרפת לעמידה בדום מתוח....זה

רק קצת קשה כשכל שניה אני רצה לשרותים לראות אם נגמר כבר או לא....
הרמוניה

תגידי, איפה היית עד עכשיו, הא? ../images/Emo6.gif

אני, בכל שלילי, הייתי אומרת לבן-זוגי: "טוב, גם החודש אתה לא אבא, ולא צריך להתחיל לחסוך לטיטולים/מוצצים/בקבוקים/חדר לילד וכו´" וישר עושה חישוב כמה "חסכנו" גם החודש... אבל השיטה שלך עוד יותר טובה. ואולי יש קשר בין עוגות וילדים, כי גם אני לא טובה בכלל בלאפות עוגות (רק לקנות את אלו של פילסברי "ערבב והכנס לתנור")? צריך לערוך מחקר שכזה...

ligo

New member
האופה הקטנה

לצערי אני אהרוס את הסטטיסטיקה כי הכנת עוגות היא אחד מהתחביבים האהובים עליי אבל שמחתי לקבל רעיונות חדשים ל"להסתכל על הצד החיובי"

ואת גם מצליחה? אוי כמה שאני מקנאה

בך.... מה? מה הטריק? מה הקסם? אני טובה בלבשל (וגם אוהבת את זה - למדתי מבן זוגי), אבל באפיה... אני על הפנים!!!! ממש לא הולך לי, ולא משנה כמה המתכון יהיה קל!!! אני מחכה ל"פיית האפיה" שתפזר עלי אבקת קסם שיצליח לי.

נועם@בת

New member
תאמצי את המרשם שלי ../images/Emo8.gif

אני אופה הכל בישראכרט, זה מצליח שגעון
נועם

שושי @:-)

New member
בטח שתאפי הכל בישראכרט ../images/Emo71.gif

כשבתנור שלך גרים חתולים
חתול|
שושי

נועם@בת

New member
לא לזלזל, החתולים לא גרים בתנור

התנור שלי זה קופסת חלודה ענקית, ואם הייתי מגדלת שם חתולים זה היה צער בעלי חיים. החתולות גרות בעיקר בחדר העבודה של נועם@בן, והוא לא מצליח לקלוט למה הן מתעקשות לישון על התיק שלו, או סוחבות לו את החולצה שהוריד ומתכרבלות בה. אני מגייסת את מיטב כשרונותי הדידקטיים, ומנסה להסביר לו שזה פשוט בגלל שהן אוהבות אותו. לאט לאט הוא משתכנע (חוץ מאשר הן מסרקות לו את השיער ברגליים באמצע הלילה
)
נועם

ligo

New member
it must be love?

גם החתולה שלנו, lilu multipass , אוהבת לישון על התיק של בעלי ויש לה חיבה מיוחדת לחולצות. כשהיא הרסה לי גופייה של "מנגו" היה לי קשה לחשוב שזה מאהבה...אבל עכשיו היא עליי, גולשת איתי, והיא חמודה אז אני סולחת לה.

למעלה