הומור שחור של חולי סרטן

הומור שחור של חולי סרטן ../images/Emo6.gif

האם הרגשתם אחרי שחליתם שהפכתם להיות טיפוסים ציניים כאלו, שפה ושם תוקעים איזה בדיקה מקאברית על הסרטן ? בואו נעשה שירשור הומור שחור - בא לכם ? חוש הומור ציני מאד עזר לי "להעביר את זה הלאה" בתקופות הקשות . אז היציאה שלי הייתה שאחרי שחליתי אמרתי למישהו שבדיוק כשרציתי בייבי, הציצי הימני שלי החליט לגדל בייבי משל עצמו .....

ronenfox

New member
הומור שחור

לנו (לבן שלי ולי) מאד עוזר ההומור, עם כל הזמנים הארוכים שבילינו במחלקה, אבל לא כל אחד מבין את זה וצריך לדעת למי לספר. באחת הפעמים שהיינו בטיפול סיפרנו לאחת האחיות את הסיפור על ההוא שיוצא מהרופא ושניה אחר כך חוזר לחדר ואומר לו: דוקטור, תגיד איזה דג אמרת שיש לי ? והרופא משיב: לא דג.... סרטן.... רק בריאות.

נאן

New member
../images/Emo6.gifהומור שחור....

מה משותף לדיויד בואי ולי? ככה שאלתי את כירורג השד שלי..... שניכם זמרים? לא ולא שניכם מליונרים? לא ולא אז מה כן? לשנינו יש אברים דומים אבל שונים. לדיויד בואי יש כל עין בצבע שונה ואצלי מאז השיזוף במכון השיזופים ברמב"ם ציצי אחד יותר שזוף מהשני. אחד לבן ואחד שחור בקבוצת תמיכה שבה אני נמצאת עם חולות סרטן שד ההומור השחור מנצח תמיד. זה מזכיר לי שכולם היו מזועזעים מהכויות על השד ואמרו ראינו גם יותר קשות. אז היתי עונה לא ראיתם דבר מיוחד כזה שאלו למה בחיים שלכם לא ראיתם לובסטר מדבר בקול אנושי ואומר די! כן הומור שחור זה הקטע שלי נאנוש

אביתר27

New member
הומור ../images/Emo6.gif

היה לנו הומור פנימי משלנו, כמו: ללקק דבש. בתקופת הטיפולים הכימותרפיים תמר רצתה לחשוב על הכימו' שנכנס לגוף כאל דבש כמו תרגיל בדמיון, בטעות מישהו שלא ידע את זה ראה אותה באשפוז ופלט הערה "אוי את לא מלקקת דבש פה" אז צחקנו ואמרנו שדווקא כן! מאז קראנו לה יונק הדבש. להתחבר לאנטיביוטיקה כל כמה טיפולים היה צורך במנות אנטיביוטיקה לסוגיה השונים, כי המוכשרת נדבקה בכל מה שזז, אז לפעמים כששאלו אותי מה קורה איתה אמרתי "הלכה לספק שלה, למלא את המלאי, אבל היא נשארה כי היא חייבת לקבל את המנה לווריד מיד". כך גם עם זריקות הנופאוגן ." הזרקת כבר את החומר?" "כן חומר טוב, היה הפעם". משחק כדורסל (באמת מגעיל) מי שהתנסה בכימו' מבין. לא? טוב יש דלי ויש חולה וצריך לדאוג שמינימום יגיע לרצפה ומקס' לדלי. הניקוד מתבסס על כמה שאריות יש סביב הדלי. באמת לא משהו כדורי פראמין הוכחו כיעילים (אצלנו)להרבה דברים מלבד בחילות ... די בהתחלה אמרנו "אני מתערב איתך ש... " ועל מה? על כדורי פרמין, "מה תעשה איתם?" "אשתמש בזה כסוכרזית בקפה" בוחן כליות ולב כך לפעמים קראנו למכשיר הC.T. , תמיד כשהיו לנו וויכוחים והייתי אומר שלדעתי הכוונה של פלוני לא היתה ממניעים טהורים היתה אומרת לי "מאיפה לך לדעת?! מה אתה בוחן כליות ולב?! אתה יכול לדעת מה קורה אצל הבן אדם בפנים?!" ומאז לפני כל בדיקת הדמיה, הקוד היה הולכים לבוחן כליות ולב. היו לנו עוד כמה חלקם אין לי כח להסביר, חלקם כרגע אני לא נזכר נראה לי שלמישהו מבחוץ זה ישמע צורם וחסר טעם, אבל אותנו זה החזיק.

חידה (לא לבעלי לב חלש)

מה הבעסה בכוס חלק? שצריך לקחת אותו כל שבועיים לאונקולוגית... (וסליחה אם מישהו נפגע מהמילה כוס)

נאן

New member
פתיחה חגיגית...... ותינוק

הרגת אותי....... לקח לי זמן עד שהאסימון ירד בראש... הסניליות חוגגת. זה הזכיר לי את קוד הגיניקולוג. כשקבלתי את הזריקות לקח לאחותי זמן לתפוז את הקוד הזה אחותי היתה שואלת תגידי למה את ממהרת היום. היתי עונה לך אני צריכה להכנס למספרה יש לי פתיחה חגיגית היום. איזה יופי תהיה יפה העיקר שתצאי סוף סוף. כולנו מכירים את האולטרסאונד...... יום אחד הגעתי לבדיקה ואיזה טכנאי עם פרצוף של רצינות. בלי חיוך ובלי יחס הורה לי לשכב על המיטה. נשכבתי התחילה הבדיקה והוא שואל אותי גברת למה באת? אז עניתי לו בלי בושה. לראות כמובן מה שלום התינוק שלי כמובן.! הבן אדם בודק . מחויר. מאדים אומר לי רגע חוזר מביא את הרופא שלי. ואומר לו תראה לא נעים לי להגיד לה אבל אין תינוק שם בבטן שלה. והרופא שלי רואה את הבטן שלי רועדת מרוב צחוק כבוש. אתה בטוח שלא מצאת כלום? כן דוקטור. נו טוב אומר הרופא. היא עוד לא מריה ואחרי הזריקות האלו גם מריה הקדושה לא היתה נכנסת להריון! והתפוצצנו מצחוק. הטכנאי המסכן גירד בראשו.....מבולבל לחלוטין. נאנוש את לא מתביישת לעבוד על הטכנאי המסכן? עניתי לו: אין לי רחמים למי שלא יודע לחייך ומפחיד אותי וחרצתי לשון... הוא כבר לא ישכח אותי אף פעם. .

הודגיק

New member
הבדיחה שלי

אחרי הטיפולים גדל לי השיער , והשיער היה רך ונעים . . . אז נתתי לכל מיני בנות ללטף לי את השיער אז מייד הן שאלו באיזה תכשיר אני משתמש אז מייד אמרי : " אדריאמיצין " .

למעלה