הומו ואסקסואלית - אפשרי?

הומו ואסקסואלית - אפשרי?

שלום לכולכם, אני נכנסתי לפורום הזה פעמים ספורות והתרשמתי מהתופעה של הא-מיניות. אני הומוסקסואל, לפחות זה מה שנראה לי כרגע... אני עוד לא בן 18, ומקווה עדיין לגלות שאני לא. למרות שאני צעיר, אני חושב כבר על העתיד. אני רוצה להביא ילדים ולהקים משפחה - כלשהי. כשנכנסתי לפורום הזה חשבתי על פיתרון: להקים משפחה עם אסקסואלית. אין זה הוגן שהומוסקסואל ישא לאישה מישהי שנמשכת לגברים, ואילו בנישואין בין הומוסקסואל לא-סקסואלית שאינם מבוססים על מין, לכאורה אין פגיעה בחופש ובצרכים של האישה. נישואים אלו הם למען מטרה אחת: ילדים. מי יודע, אולי הם גם עדיפים - ניתן לבסס את הנישואין על אהבה טהורה, אהבת בן-אנוש. הרי החברות חשובה יותר מהעניין המיני. מה דעתכם על זה? ושאלות נוספות שמעניינות אותי: 1.מהי ההתנהגות של א-סקסואלים (למשל - הומו מתנהג באופן נשי בדרך כלל, ולסבית כגבר)? 2. לפי ההודעות שלכם בפורום אני מבין שאתם לא מרוצים מהמצב שלכם. רק שתדעו שאני מקנא בכם, אהבה היא חולשה בשבילי והיא מדכאת את כל הצרכים האחרים שלי ואת החלומות שלי. איך בעצם א-מיניות פוגעת לכם במהלך החיים?

סיאMית

New member
אני יכולה לענות לך על משו אחד.

לסביות בכלל לא מתנהגות כמו גברים. זהו.. את השאר אני לא יודעת לענות.כי אני סטרייט לכל דבר.

סיאMית

New member
אוקיי.

ואתה רואה שאתה לא מקבל כאן שום תשובה,אז חבל על המאמץ שאתה מבזבז.כנראה קהילת הא מיניים, ממש לא סימפטים. יש דבר כזה. אמ,ותראה תהתנפלות תכף..* מכינה חרבות/

למה שלא תקים משפחה עם הומו נוסף?

בתפוז יש פורום של הורות הומולסבית, נסה לשאול שם שאלות. אם אתה נמשך לגברים, לא תרצה שימנעו את זה ממך. 2. אנחנו דוקא די מרוצים. לא מרוצים אולי מהחלק מהחברה שלא מקבל אותנו, אבל הם בסוף יבינו.

avi1283

New member
היי

לגבי הנישואין באופן עקרוני ברור שאין לי משהו נגד זה, אבל השאלה היא אם אתה תהיה שלם עם זה, וגם האם אסקסואליות תרצה מישהו שהוא הומוסקסואל, לדעתי ברוב המקרים לא אבל זה אינדוידואלי ויכול להיות שמישהי כן תרצה. בגלל שאתה באמת צעיר לדעתי כדאי לך להתנסות קצת ולראות מה מתאים לך ולבינתיים לא לחשוב על העתיד בהקשר של מה שכתבת. 1. לדעתי אין התנהגות מסוימת גם לא בהקשר של הומאים ולסביות, אל תאמין למה שרואים בטלויזיה... 2. כן מרוצה, חוץ מהקטע שיותר קשה למצוא בת זוג.

p019

New member
אתה מסתקל על זה לא נכון

דבר ראשון, אתה עדין לא בן 18, כל החיים לפניך, אפשר לחשוב על העתיד אבל אל תסגור לך דלתות. נשמע לי ממה שרשמת (ולכן יכול להיות שאני טועה בגדול) שיש לך בעיה עם העובדה שאתה הומוסקסואל ואתה לא רוצה להתמודד אם החברה בנושא הזה. למוצוא אסקסואלית זה לא ממש פיתרון. אם אתה אדם מיני בשלב מסויים כנראה שמערכת יחסים אם אדם א-מיני לא תספק אותך. תקבל את עצמך את הצרכים שלך, אני חושבת שזה יהיה יותר בריא. בנושא נישואים עם בסיס אהבה ללא משיכה מינית, זה הרעיון המרכזי סביב מערכות יחסים בין אנשים א-מיניים. יש אנשים מיניים בעלי מניות נמוכה, ובמקרה זה יכול להיות שניתן לקיים קשר בין אדם כזה לאדם א-מיניים. אבל מדברים ששמעתי פה ומשיכות עם חברים (טוב, חברה אחת) מיניים (ולא מניסיון אישי כלל) נראה לי כי יש בעיה עם לקיים קשר אמיתי בין אדם א-מיני לאדם מיני בלי להכניס לקשר סוג כלשהו של שקר (של לפחות אחד מבני הזוג לעצמו או לאדם השני). אין לי שום בעיה עם היותי א-מינית. אני רק הייתי מעדיפה לחיות בעולם אם אחוז גבוה יותר של א-מיניים כך שיהיה לי יותר קל למצוא בן זוג.

למעלה