"הומו מחמד"

Maldini Girl

New member
"הומו מחמד"

יש לי ידיד ממש טוב, הוא הומו. אבל זה אף פעם לא שינה שומדבר. כלומר, זו עובדה שידעתי כשנהינו ידידים וזה אף פעם לא הפריע לי. להפך, תמיד אמרתי שיש משהו נורא נוח בידידות שאני יודעת בוודאות שלעולם לא תהפוך ליותר מידידות (כמו שקורה הרבה פעמים בין ידידים/ידידות כשנוצר מתח מיני.)
אניוואי, לפני כמה זמן ישבנו יחד, ואמרתי לו משהו על זה. שזה נוח שאין מתח מיני בין ידידים.
ואז הוא אמר לי שהוא ניתק קשר עם רוב הידידות שלו כי הן הפכו אותו ל"הומו מחמד". כלומר, ראו בו את הגבר עם ה"צדדים הנשיים"/"הצדדים הרגישים" והפכו אותו ל"חברה הכי טובה" במקום ל"חבר הכי טוב".
קרה לכם פעם? הרגיז אתכם כשקרה לכם? או שלא ייחסתם לזה כ"כ הרבה חשיבות?
מפריע לכם שידידים שלכם מנצלים/ מתייחסים בכל צורה שהיא לנטייה שלכם? (בין אם זה שואלים אתכם על גברים אם הם חתיכים במידה ואתם נמשכים לגברים, או על נשים אם הן "כוסיות" אם אתן נמשכות לנשים?)

Widsith

New member
אני לא יודע איך להגיב לזה

סטרייטים וסטרייטיות לרוב ביקשו שאפרש להן שטויות (למרות שזה מיעוט, הרוב, מאחר ואני בחיי היומיום דיי עם התנהגות סטרייטית, לא שם לב עד שזה מוזכר בשיחה) על גברים/נשים, לי אישית זה מעולם לא הפריע (העובדה שאופנה מעניינת אותי כקליפת השום גם לא תורמת יותר מדי למעמדי כהומו מחמד. האמת, שאני צריך לקנות בגדים לי יש הומואי/סטרייטיות מחמד שאומרים לי מה כדאי לקנות). עם פרספקטיבה כעת אני סוג של "ידידה" הכי טובה עבור חלק מחברים/חברות (אני לא אוהב את המילה "ידיד/ה"), אבל זה מעולם לא הכי עניין אותי.

הפריעו לי פעמים שהופלתי על רקע נטייה מינית, אבל אני חושב שזה לא הכי מתחבר לנושא.

eliormagick

New member
מממ

אף פעם לא הרגשתי הומו מחמד או כל דבר כזה או אחר, או מנוצל עלידי ידיד או ידידה בדרך כזאת או אחרת וגם אם חשדתי אז פשוט העפתי את אותם אנשים לפח או גרמתי להם להבין שאני לא הפרייר התורן, ולדעתי ככה צריך לעשות להעמיד אנשים במקומם שיבינו את מעמדם ואת מקומם ושלא יעיזו לנצל או לחשוב שהידיד שלהם הומו או לא הומו הוא מישהו שאפשר ליחס לו כל מיני צורות של ניצול ולשמש אותו כאחד כזה

למעלה