הומו מחפש א-מינית למטרת נישואין וילדים

GayLesbian

New member
לא מחפש לאשש או להפריך טענות

אני לא חי את חיי ובוחר את בחירותיי לפי הטענות של אנשים והתוויות שלהם.
אז תמשיך/י לטעון טענות, ואני אמשיך לחיות את חיי לפי בחירתי.

אויש, תנוח

אתה מדבר על תרבות "חילונית" כאילו הצליחה לנקות את עצמה מכל השפעות הדת והתרבות הפרימיטיבית מהמאה הקודמת.

האנושות רק עכשיו מתחילה "לצאת" מהשפעת הדת ודרכה עוד ארוכה ורבת שנים.

בוא נחזור לדיון הזה עוד... 500-1000 שנה. אוקי?

GayLesbian

New member
הומו מחפש א-מינית למטרת נישואין וילדים

הומו מסורתי בן 34, אקדמאי ובארון, מחפש א-מינית למטרת נישואין וילדים.

אני לחלוטין לא חי את חיי ה"קהילה", ומאמין שילד צריך משפחה של אמא ואבא.

אשמח אם תפני למייל: [email protected]

hatzilonit

Member
מנהל
טוב שגם כתבת ב"לוח הכרויות"

הציקה לי ההערה האחרונה שלך

כאילו ש"משפחה" אידאלית לגידול ילד זה רק כשיש "אבא ואמא".
בוא תסביר לי על מה זה בדיוק מבוסס. כי בנתיים כל מה שאני רואה זה ההיפך:
- 100% ממקרי ההתעללות וההנחה של ילדים קורים במשפחות של "אבא ואבא".
- 0% במשפחות גאות.

אני לא באה לשכנע אותך להיות מי שאתה. זה כבר עניין שלך. ואני בטוחה שאתה תהיה אבא טוב ללא קשר איזה פרטנר/ית יהיה לך.
אבל שים לב שהאמונה שלך לגבי מה "ילד צריך" - אין לה שום ביסוס ולא רק - היא מטעה אותך ומובילה אותך לכיוון שאולי תתחרט עליו בעתיד.

אם אתה באמת רוצה לדעת מה ילד צריך אז זה פשוט מאוד - תסתכל מה תמיד היית צריך לאורך חייך:
תמיכה ואהבה.

ותסכים איתי שבשביל זה, לא צריך הורים "אבא ואמא" אלא צריך הורים שהם "בני אדם".

isola bella

New member

ומוסיפה
נראה לי שדווקא שאנשים שהיו צריכים לחשוב טוב ולהתאמץ הרבה כדי להשיג את מבוקשם
כמו למשל זוג אבות שרוצים לגדל ילד/ה
יהיו הורים יותר טובים יותר משקיעים
מאחרים שלא כל כך היו צריכים להתאמץ
...
ואכן לא זכור לי ולו מחקר אחד על מקרה של התעללות ו/או הזנחה פיזית-רגשית
של ילדים שגדלו במשפחות בהם יש 2 אבות או 2 אימהות
תמיד מקרים אלו צצו במשפחות 'נורמטיביות'
ואכן זה לא משנה אם יש אבא+אימא
זה משנה רק ששניהם יהיו בני אדם!
&nbsp
איזולה בלה
&nbsp

hatzilonit

Member
מנהל
save your breath - האדם רוצה מה שהוא רוצה

זה לא חייב להיות רציונלי...
אם דווקא בזוגיות הורית עם אשה הוא ירגיש הכי שלם עם עצמו ורגוע, זה יאפשר לו להעניק את מקסימום האהבה לילד, וזה העיקר.
האם הוא עלול להתחרט על ההחלטה הזאת בהמשך? עלול. ועלול גם לא. זה סיכון בכל החלטה.

זו סתירה

אדם לעולם לא יהיה שלם עם עצמו אם אינו מסוגל לקבל את עצמו כמו מי שהוא ושם מסכה כלפי חוץ שתתאים למיינסטרים.
מה שכן, את בהחלט יכולה לקרוא לזה הכחשה.

GayLesbian

New member
תודה לדואגים...

דווקא מי שמגדירים את עצמם ליברלים לא יכולים לקבוע עבור אדם מה יהיו רצונותיו. אני לא חש צורך להתאים את עצמי לתוויות שהחברה מדביקה. אני אומנם די קונפורמיסט, אבל לא חש צורך להיות כך בכל נושא בחיי.
&nbsp
לענייננו, אני חלילה לא בא בטענות לאף אדם שבחר להביא ילד בזוגיות גאה. אני מקבל אותם ואת בחירתם, ומקווה שיקבלו אותי ואת בחירתי. אני זה שבוחר בכך, ולכן אני שלם בכך באופן מלא, תודה על הדאגה. על כל החלטה שנקבל בחיים נשלם מחיר, וזה המחיר שאני לא רק מוכן לשלם - אני רוצה לשלם - תמורת מטרה שאני רואה בה חשובה.
&nbsp
כאיש חינוך ראיתי ילדים שבאים מבתים של הורה אחד. יש כאלו שזה לא השפיע עליהם, ויש כאלו שממש זעקו שהם צריכים דמות גברית (בד"כ כיוון שגרו רק עם אימם). להגיד שזה קורה אצל כולם? ברור שלא. להגיד שאין ילדים מאושרים ומטופחים שחיים בבתים של זוגיות גאה? ברור שלא! אבל מניסיוני הקטן, השאיפה שלי היא לבית שבו ילד גדל במשפחה של אמא ואבא.
&nbsp
מקווה שתקבלו את זה, וגם אם לא - לא נורא. אני אמשיך לחפש.

GayLesbian

New member
מקווה שלא תכעס/י...

אין לי סבלנות כ"כ לדיונים פילוסופיים בנושא. בגדול - דמות נשית היא רכה יותר, מכילה יותר, ודמות גברית היא זו יותר מכתיבה כללים ומסייעת לאסרטיביות. האם אין אימהות שמכתיבות כללים ושאין גברים רכים? ברור שיש! אבל אם עושים הכללה על "כל" הגברים לעומת "כל" הנשים - קראתי כבר מחקרים די חד משמעיים בנושא. אחד מהם הראה אפילו את ההשפעה השונה שיש לגברים ונשים על תינוקות שזה עתה נולדו, ומה ההשפעה של היחס השונה של כל אחד מהם על התינוק.
&nbsp
השתדלתי לקצר, כי אני לא מתכוון להתווכח בנושא. לא באתי לשכנע אף אחד שאני צודק.

למעלה