את זו שבוחרת להתעלם
שמנתולה היקרה, את וודאי מתארת לעצמך, שלו היה העולם פתוח לנישואין חד מיניים, הרי שהדבר היה מעוגן בחוק, הרי שהיו מאות נישואין שכאלו מידי חודש. העובדה היא שזה לא קורה, ולא בכדי: העולם עדיין אינו מוכן לקבל אותנו. אני אינני יכול להתמודד כרגע בחיי עם דיבורים מאחורי גבי, עם לחשושים וצחקוקים, עם ניתוק קשר של המשפחה (שבעצמה אינה פתוחה), עם בעיות בקבלת עבודה. ואל תגידי לי שזה לא קורה: יש לי ידידים וידידות הומואים ולסביות שמדווחים לי חדשות ובקרים על המצב העגום שלנו. זה קורה, ובגדול. אשר לילדים - כשיגיעו לגיל המתאים, הם יקבלו את כל האמת, וזה ממש לא אמור לשנות להם אם אימא ואבא עושים את זה יום יום במיטה, או לא. הארון אכן מקום חשוך, אולם אני בהחלט רואה עצמי חי את חיי עם מישהי שהיא חברה טובה, מישהי שתהיה אימא טובה כפי שאהיה אבא טוב, ועניין הסקס לא צריך לשנות. כשמדובר בחברות קרובה, אפשר להתגבר על הכל. הלוואי והמצב היה כה ורוד כפי שאת מנסה לתאר. העובדה היא שהוא לא, ממש לא. אני מקווה שבתוך 10-20 שנים המצב ישתנה, יהיו נישואין חד מיניים כדבר טבעי לחלוטין. אבל כרגע אין זה המצב. הפתרון שלי עדיף על נישואין רגילים וחיים בשקר והסתרה מבת הזוג. זהו הפתרון הכי אמיתי שיכול להיות, והכי מתאים לי כרגע. אז אנא, הרשי לי לבחור את נתיב חיי. האמיני לי שחשבתי על כך חודשים ארוכים. והחשוב מכל - מסתבר שאני לא היחיד, לפי המיילים שמגיעים אליי בעקבות ההודעה כאן.