הומיאופטיה וטוראט

yalinam

New member
הומיאופטיה וטוראט

הייתי רוצה לקבל תשובה מקצועית, האם הומיאופטיה יכולה לעזור להתגבר על טוראט? מה הסיכויים? האם למישהו היה ניסיון בדבר- כהומיאופאט או כמטופל? אשמח לתשובתכם

תסמונת טורט

התופעה אינה פשוטה. היו לי מספר מפגשים מוצלחים עם כאלה שלקו בה. לא ברמת פתולוגיה קשה כי הרי יש לה ביטויים ודרגות חומרה. אין שני חולים זהים לעולם, גם אם הם חולים באותו שם מחלה. כל פעם מחדש הייתי צריך ולבחור עבור כל אדם התרופה שמתאימה לסיפור שהביא עימו. ילדים הגיבו הכי טוב והכי מהר. ככל שהגיל מתקדם יותר הדברים כבר מושרשים עמוק בתוך מארג החיים השגרתי ותפסו להם אחיזה שלא קל לנתקה. אבל שווה נסיון לטפל בעזרת הומיאופתיה, האמת היא שאיני רואה דרך אחרת יעילה ובטוחה יותר.

ניסיון עם טורט

שלום יצא לי לצפות במקרה של בחור צעיר אשר לקה בתסמונת ופיתח תסמינים פתולוגיים קשים את המקרה ניהל הומאופת מנוסה והמעקב נמשך כשלוש שנים וחצי השיפור היה הדרגתי ומתמשך ולאחר שנתיים של טיפול הומאופתי, הופחתו התסמינים של המחלה בצורה ניכרת ובשנה שלאחר מכן פסקו לחלוטין. הבחור ומשפחתו מאד מרוצים ונראה כי כאן ההומאופתיה הצליחה להביא לריפוי מוחלט. זה היה מאוד מלמד לראות את מצבו של הבחור משתפר לאורך הזמן ממקרה זה למדתי רבות על יכולות ההומאופתיה ולדעתי שווה להשקיע כמה שנים בטיפול הומאופתי נכון ומסודר ולקבל תוצאות במהלך התהליך. לפי הבנתי הטיפול הקונבנציונלי החדש בתסמונת טורט כולל ניתוחי מוח פולשניים והשתלת מיכשור כלשהו בתוך המוח האם זה נכון? בברכה שמוליק

למעלה