הומיאופתיה מרחוק?....

laura ashley

New member
הומיאופתיה מרחוק?....

קודם כל, כמובן, ברכות לקתרין, תודה על הפורום ואני בטוחה שאעזר בו רבות. ( אולי לא תמיד אסכים עם מה שכתוב ואולי ביני לבין עצמי לא אאמין אבל בטוח שאתרם מהמידע ) אני מיואשת מהעצירות המזעזעת של הבן שלי, ואחרי שני טיפולים הומיאופטיים כושלים (מותר להגיד מחורבנים?... ) השתכנעתי מההודעה של תלמה והחלטתי לנסות שוב. השאלה היא האם לדעתכם הומיאפט יסכים לטפל בנו בלי לראות את הבן שלי, ויסתפק בוידאו שלו ובתיאור שלי? יש סיכוי לדבר כזה? כי אם אני כבר מנסה שוב אז הפעם רק אצל מי שבאמת מומחה לילדינו ויודע במה מדובר ובמקום מגוריי לא נראה לי שיש חיה כזו ושוב, לא בא לי שיתגלחו על הזקן שלנו שוב. הפעם אני רוצה באמת משהו שיעזור לילד שלי... מה דעתכם?

היי לורה

שאלה מעניינת שאלת , אני הברר עם תלמה כי לה יש קשרים אם שני רופאים הומיאופטים. אני מאמינה שהיא יכולה לשאול אותם. אם אני לא טועה את גרה בצרפת, ככל שידוע לי יש רופאים שהם ארומתרפיסטים ידוע לי שיש טיפול לעצירות עם שמנים זו גם אופציה. מאד חשוב לי לציין וכנראה שאכתוב את זה עוד הרבה פעמים. כאשר בוחרים מטפל/ רופא ברפואה המשלימה לעשות שיעורי בית, מי הוא ואיכן למד, כמו כן חשוב לברר אם יש לו מטופלים מרוצים, הכי טוב זה לקבל המלצות ממטופל . לצערנו יש הרבה אנשים שההכשרה שלהם והידע שלהם לא מספיק ובמקרים קצוניים יכולים לגרום נזק לנערנו. אז בבקשה פשוט לקבל המלצות על מטפלים לפני שנגשים אליהם.

ליייייי

New member
אנחנו מטופלים אצל הומאופט ,ובמקביל

לטיפול ההומאופטי, המליץ לנו על תוסף מזון שניתן לקנות בכל סופר פארם, שנקרא - פגלקס קידס - אנחנו נותנים כבר שבוע כפית בתוך מיץ ויש שיפור. באשר לשאלתך, גם אנחנו גרים בחו"ל, ראינו את ההומאופט עד כה פעם אחת בלבד כשהיינו בארץ בדצמבר ומאז אנחנו בקשר טלפוני הדוק...

למעלה