הומיאופתיה קלאסית היא שיטת

הומיאופתיה קלאסית היא שיטת

טיפול ייחודית, הראויה לחשיפה גדולה יותר ממה שקיבלה עד עכשיו בתחום הבעיות הנפשיות. בהומיאופתיה אנחנו מנסים להבין את החוויה הייחודית של האדם, חוויה המתבטאת גם בגוף וגם בנפש, ולהתאים תרופה הומאופתית שתתחיל תהליך ריפוי עמוק. השיטה יעילה מאוד בריפוי בעיות נפשיות, ועוזרת לאנשים לחזור לתפקוד ולתחושת משמעות ורווחה בחיים. אתם מוזמנים להכנס לאתר שלי, לקרוא על השיטה ועל מטופלים שהפיקו ממנה תועלת. www.hadass.co.il בברכת רפואה שלמה, הדס שחם, הומיאופתית מוסמכת

ד קובי

New member
הדס עם כל הכבוד

לדעתי האישית הומאופתיה לא יעילה במקרה של פגיעת נפש... אבל זו רק דעתי. בבקשה להבא לבקש במסר אישור פרסום מסוג זה

שלום קובי

באמת תהיתי לגבי "הפרסומת" אך כיוון שאני מרגישה שזו שליחות אישית ולא רק בגלל שאני עצמי מטפלת בשיטה, הרשיתי לעצמי לכתוב כאן. אני לא יודעת מה נסיונך עם טיפול הומיאופתי בהפרעות נפשיות, ומקווה שתסכים גם אתה ללמוד עוד על הנושא, ולהיות פתוח לקבל משהו שעדיין לא מוכר לך. שמחתי שכתבת "אך זו רק דעתי"... בתחילתה של ההומיאופתיה, בזמן הפריחה שלה באירופה ובארה"ב, היו אפילו בתי חולים לחולי נפש בהם טיפלו באנשים רק בהומיאופתיה קלאסית, בהצלחה רבה. כיום, לצערי, אין מקומות כאלו, אך יש הרבה הומיאופתים המטפלים בבעיות מנטליות, רגשיות ואישיותיות בהצלחה רבה. אחד מהם, ד"ר מאהש גנדי, איתו אני משתפת פעולה, הוא גם הומיאופת וגם פסיכיאטר, ומשלב בקליניקה שלו (בבומביי) בין שתי הגישות. בישראל, אליה הוא מגיע שלוש פעמים בשנה, הוא מטפל רק בהומיאופתיה. המקרים אותם ראיתי בקליניקה שלו כשהייתי אצלו בסטאז' אחרי סיום לימודי ההומיאופתיה בישראל, נתנו לי השראה ובטחון לטפל בעצמי באנשים עם הפרעות נפשיות, וכמו שאר ההומיאופתים העוסקים בתחום זה, אני רואה כל הזמן תוצאות מצויינות, ואפילו מדהימות. יחד עם זאת ברור שזה לא נס ולא הוקוס פוקוס, אלא תהליך ריפוי עמוק וממושך, הכולל גם עליות וירידות, כשהמגמה הכללית היא שיפור משמעותי בתפקוד האדם וביכולת שלו להגשמה עצמית. אני מצרפת כאן הקדמה של ספר על הומיאופתיה קלאסית והפרעות נפשיות, אותה כתב פסיכיאטר אמריקאי. תרגמתי אותה לנוחות הקורא העברי מאחר והספר עדיין לא יצא בעברית. תודה על האפשרות להגיע להרבה אנשים המחפשים דרכים לריפוי אמיתי בחייהם. הדס שחם, הומיאופתית מוסמכת.

סמסרה1

New member
להדס - שאלה ../images/Emo2.gif

הכיצד הומופתיה יכולה לעזור במחלת סכיזופרנייה???

הומיאופתיה לטיפול בסכיזופרניה

שלום סמסרה 1 הומיאופתיה אכן יכולה לעזור גם לאנשים עם סכיזופרניה, לשפר מאוד את התפקוד שלהם, להפחית את מחשבות השווא או את ההלוצינציות, ולקדם תחושת רווחה. אם התכוונת לשאול איך ההומיאופתיה עושה זאת, זה ידרוש הסבר ארוך שלא כאן המקום הנכון לכתוב אותו. אני עובדת עם הרבה אנשים שסבלו מפסיכוזות, וגם עם אנשים עם סכיזופרניה, כמובן ביחד עם תרופות פסיכיאטריות, והתוצאות טובות מאוד. אתה מוזמן לפנות אלי לשיחת ייעוץ, ולבקר באתר שלי www.hadass.co.il להתראות

סמסרה1

New member
ביחד עם תרופות פסיכיאטריות?

כך את כותבת! אז לשם מה אנחנו (אני מדברת באופן אישי) צריכים גם טיפול הומואופתי וגם קונבנציונאלי? במיוחד כשבמקרה שלנו , תודה לאל תודה לאל, הטיפול עובד מצויין???????

למעלה