הונאה במועדון ספורט נווה הדרים

Osh26

New member
הונאה במועדון ספורט נווה הדרים

הונאה במועדון ספורט נווה הדרים מועדון הספורט העסיק מנהל שהבטיח למנויים חדשים אינספור הטבות , המנהל הועזב - וכעת ההנהלה לא מוכנה לכסות את הבטחותיו (בניגוד לחוק) לינק לכתבה - http://www.scoop.co.il/article.html?id=3641

SuperKeren

New member
לכאורה!!

בבקשה אנשים, אני לא רוצה למחוק הודעות בגלל שימוש לא נכון בניסוח ומילים!

Osh26

New member
מדובר בעובדות חד משמעיות

אנא הכנס לכתבה והווכח בעצך , שלח לי הודע הלפרטי אם עברתי על כלל מסויים

SuperKeren

New member
משום שכתיבת הודעות על פרט או גוף

בפורום, ובה דברים כנגדו (כשעוד לא הורשע בבית דין) - חוץ מהעובדה שזו הוצאת לשון הרע וזה אסור כמובן בחוקי הדמוקרטיה, יש בה פוטנציאל לתביעת הוצאת דיבה כנגד חברת "תפוז", ולכן אסור לפרסמן. לכן, יש להמנע משימוש בשמות ופרטים על נושא ההודעה (כלומר הפרט או הגוף שעליו החשד). אם בכל זאת מדובר בגוף\פרט שהועמד לדין והורשע יש לציין כך בהודעה. אה ואני נקבה
.

Osh26

New member
הבנתי

קודם כל , התנצלותי על הפניה אלייך במין גברי. בנוסף , החברה לא הועמדה לדין , ולכן לא הורשעה. למרות זאת , מדובר באירוע מאוד מרגיז משום שבעלי המכון , העסיקו מנהל ש(לכאורה) הבטיח לאנשים הטבות , ולאחר שאלו נרשמו ונתנו את כספם , הבעלים פיטרו את אותו מנהל וכעת לא מוכנים לקיים את ההבטחות. ניסיתי להשיג את מנהל המכון דאז, אך הוא לא זמין. משום שמדובר בסכומים קטנים ייחסית (עד מאות שקלים) , אף אחד לא פונה לביהמש"פ , ואף תכנית תחקירים לא תקדיש לפרשה משמנה , והנוכלים (לכאורה) יוצאים זכאים.

טעות קטנה גדולה.

היות והנושא פורסם כבר ע"י עיתון אחר, אין לתפוז סכנה כלל וכלל בעניין הוצאת דיבה. אציין כי מדובר בבעיה הנוגעת יותר לפורום צרכנות. כמו כן, עצם היות המנהל עובד שכיר אשר הוסמך ו/או הוכשר ע"י בעלי המקום, הנושא טעון בדיקה. אין זה אומר שבעלי המקום אכן נתנו לו את הסמכויות, אך חובת ההוכחה חלה על בעלי המקום. ויש עוד המון. הכנס לפורום צרכנות ותקבל שם מענה. שרון

למעלה