הונאה ב"סנטר אלקטרוניקה" בת"מ ת"א

• פותח הנושא eko18
  • פורסם בתאריך

eko18

New member
הונאה ב"סנטר אלקטרוניקה" בת"מ ת"א

מקרה שקרה לחבר אם משהו מכיר את החנות בתחנה מרכזית ת"א סנטר אלקטרוניקה. הוא חייל והוא מסתובב שם פתאום איזה מוכרת באה אליו אומרת לו בוא מגיעות לך מתנות. בהתחלה היא אומרת לו בחר 3 דיסקים איזה שאתה רוצה, בחר. אחר כך מגיע עוד בחור אומר קח נגן MP3 מתנה, לוקח. אחר כך מגיע עוד בחור אומר לו קח מיני דיסק ורמקולים לרכב, הם אומרים לו שהכל (!!!) בחינם אבל הוא צריך לעשות מנוי של 300 החלפות שכל פעם שהוא מחליף זה עולה לו 20 שקל. בקיצר המוכר מבקש את הכרטיס אשראי וזה.. מתקשר לחברת אשראי או משהו כזה. אחרי זה הוא יוצא אל חבר שלי שואל אותו אם הוא זוכר שיש לו 300 החלפות ועל כל החלפה הוא משלם 20 שקל, חבר שלי אומר לו כן. אז חבר שלי שואל אותו אם אני לא מחליף אף פעם אני לא משלם את ה20 שקל נכון ? ההוא אומר לו מה פתאום אתה משלם בכל מקרה 20 שקל ל300 החלפות שזה יוצא 6000 שקל. המוכר סידר עם החברת אשראי שהוא ישלם 166 שקל בחודש במשך 36 חודשים !!!. חבר שלי הבין שדפקו אותו ואמר לו קח הכל בחזרה אני לא רוצה כלום אומר למוכר מה אתה עושה ממני דפוק וזה. המוכר מתחיל להתעצבן לצעוק עליו אתה מוציא אותי דפוק אתה אמרת לי שאתה מודע לזה שיש לך 300 החלפות ובלע בלע בלע יש לי פה מצלמות אל תדבר איתי מלוכלך וכל אלה. חבר שלי מיואש בסוף הסכים לחתום .. לא מספיק שחתם בסוף גם רשום שאם הוא מבטל את המנוי של ה300 החלפות הוא צריך לשלם על כל הדיסקים מינידיסק MP3 ורמקולים שהוא קיבל שזה יוצא ה-מ-ו-ן כסף. קיצר נדפק. מבדיקה קצרה שהוא עשה אחרי עם אבא שלו והחברת אשראי אמרו להם שבעל הכרטיס היה חייב לאשר טלפונית את העסקה(חבר שלי לא דיבר עם החברה שלו בכלל), מה שאומר שמישהו מהמוכרים התחזה לחבר שלי ואישר את העסקה בטלפון או משהו. מה אפשר לעשות ?

למעלה