הונגריה פשוט יפה מדהימה!!!כייף פה!!

הונגריה פשוט יפה מדהימה!!!כייף פה!!

היי לכולם מי זוכר אותי? בכל מקרה BT יקירי נשיקות וגעגעתי. והנה להנאת כולם כמה תמונות ממדינתי החדשה הונגריה. אנחנו גרים בסקשפהרבר מקום מהממממממממממם!!! בתמונות נראים שלושת ילדי בנוף המדהים פה!

ובאחד מהימים הסגרירים פה

לא יאומן יולי היו ימים של גשם והיה ממש קר פה מזג האוויר פה פשוט קיצוני לשני הכיוונים לחלוטין.

ואחרונה חביבה להפכם כמובן../images/Emo24.gif

יו נפוט לכולםםםםםםםםםם

vera2

New member
לליידי בל שלום. הכל נראה יפה

הרבה בזכות הילדים שלך. תמשיכי להנות ולשמוח. להבא אנה תכתיבי את שמות המקומות בהונגרית ונבקש את טומי שיעלה את מפת הונגריה וימקד אותנו על המקומות שאת כותבת עליהם. Jo napot kivanok neked is /

עב

New member
שלום ליידי בל

וודאי שזוכרים! אני יצור מזרח תיכוני, רגילה ל
ולים, לכן התמונות ששלחת קצת מדכאות אותי. קשה לי עם האפור, צבעי הבתים וגוף המים סביבו משתכשכים האנשים. מי יתנני טברנה יוונית הגונה על חוף הים התיכון שמימיו מנצנצים בשמש.... שמתי לב לשינוי החתימה שלך. ד"ש לשלישיה של קרן! מה זה נפוט
הורי רצו ילדה ישראלית והצליחו מעל ומעבר למשוער

עב

New member
הודות לכם אוצר המלים שלי גדל

קודם ידעתי 5 מלים ועכשיו 10... טוב, אולי 20 אבל מי סופר? ועוד בהונגרית?

ברק 188

New member
ליידי בל ,,,

שמחתי לשמוע ממך והכי חשוב שאת אני מאושרת עד אין קץ... ולפי תמונות ילדיך החמודים נראה שגם אצלם המרגש זהה לאימא, שמרי על מצב זה לתמיד, אגב בסקשפהרבר קרובה אולי ל- baja ?

טומי*

New member
שמחתי לקרוא שהכל בסיידר.....

אצלכם, אתמול דיברתי עם חבר מבודפשט שסיפר שהשנה הקיץ עוד לא הגיע. רוב הזמן מעונן ויורד גשם. הילדים חמודים מאוד!

ju100

New member
התאקלמתם מהר ליידי...../images/Emo41.gif

יופי..והילדים? יש להם חברים כבר?? התמונות באמת קודרות קצת..חסר לי האור מהשמש שלנו.. והכחול של הים שלנו! בכל מיקרה ד"ש לך מהמדינה שלנו!!!

B T1

New member
../images/Emo140.gifלליידי בל- שמחתי לקרוא...

שהגעתם ונקלטתם. שיהיה לכם הרבה מזל בדרככם החדשה. שמחתי לעזור, למרות חילוקי הדעות. אשמח לשמוע מכם גם בעתיד. (יש לך ילדים חמודים. שמרי עליהם)

evike

Well-known member
מנהל
../images/Emo54.gif../images/Emo108.gifלליידי בל

ברכות להתאקלמות ותמשיכי לעדכן אותנו בקורות אתכם שם בנכר.

למעלה