הונג קונג - חשבון בנק

Balushe

New member
הונג קונג - חשבון בנק

האם אפשר לפתוח חשבון בנק לאדם פרטי לא תושב בהונג קונג ? האם ניתן לבצע העברות כספים דרך האינטרנט ? האם יש חוק שמחייב דיווח על כספים שנכנסים/יוצאים מהחשבון ??

Benkok

New member
לא צריכה להיות בעיה לפתוח OFFSHORE

לרוב הבנקים הגדולים יש אפשרות חשבונות OFFSHORE בהונג-קונג (HSBC למשל) יש אינטרנט בנקינג. כשאתה שואל על חוק דיווח - אתה מדבר על דיווח לרשויות בישראל או בהונג-קונג??

Biaozi

New member
רשויות הונג קונג

תודה על התגובה בנקוק הכוונה שלי בדיווח לרשויות הם לרשויות הונג קונג ולא ישראל . מישהו בהונג קונג יכול לגעת לי בכסף ?? אני מקבל מארה"ב בין 70-80 אלף דולר בשנה , הכסף היה עובר לסין (שם אני חי ) ותמיד השתמשתי בו להשקעות , אין לי עוד שום עניין להשקיע במשהו בסין ואני פוחד שאו ידרשו ממני לשלם מיסים בסין , או שהכסף ישכב שם ואני לא אוכל להוציא אותו מסין . בגלל זה חשבתי על הונג קונג . בדקתי ובארץ אם אני מקבל סכומים כאלו מס הכנסה וכאלו ישר יקפצו לי על החשבון אפילו שאני לא גר בארץ שנים

rambling

New member
Offshore

בהונג קונג לא שואלים יותר מדי שאלות אבל בתכלס כן יש צורך לדווח. לפחות ככה היה לפני כמה שנים. אני ואחרים שאני מכיר לא נתקלנו בבעיה אבל זה לא אומר שלא יכול לקרות. אפשרות אחרת שהיא קצת יותר מומלצת לדעתי זה Citibank International Personal Banking יש להם סניף בסינגפור, זה בנקאות Offshore קלאסית (עם כל היתרונות). על סכום כזה אתה מקבל מעמד סיטיגולד, לא תשלם דמי ניהול, תקבל בנקאי פרטי שמכיר אותך ומתקשר אליך כשאתה צריך משהו ואתה יכול גם לקבל כרטיס אשראי אמריקאי דולרי. אם אתה רוצה איש קשר שם בשביל לבדוק פרטים תשלח לי מסר.

למעלה