הונג קונג - סין

הונג קונג - סין

אני אמור להיות בשבוע הבא בהונג קונג למשך שבוע. מתעתד לצאת יום אחד לכיוון שנזן. האם יש מקום נוסף בסין שכדאי לבקר בו בטווח קרוב (דהיינו לחזור עד הלילה חזרה להונג קונג.

אMור

New member
בכמה מקומות בסין אתה רוצה לבקר

ביום אחד?
אין לך מה לחפש מחוץ לשנז'ן, גם אם היה לך שבוע בגוואנדונג... אתה עוד תגלה שרק להגיע לגבול ולחצות אותו יקח לך שעתיים-שלוש... יש מספיק דברים לעשות בשנז'ן ביום אחד..שופינג, שווקים, מסאז'ים טובים, ארוחה טובה וקינוח בבר או קלאב מערבי לכל דבר - ואולי אפילו לפגוש מישהו מאיתנו, תושבי שנז'ן - אם יתמזל מזלך, כמובן...

....

בהונג קונג יש מספיק מה לעשות במשך שבוע... כמו שבטח אתה יודע ,הונג קונג בגדול מורכבת מקבוצת איים. חוץ מקאולון ולנטאו יש עוד איים קטנים ואתה יכול לטייל לאיים האלה, הם מאוד יפים ומעניינים. אם המזג אוויר טוב ,יש בהם כמה חופי רחצה שבהם אתה יכול להנות מחוף שלם לעצמך !!! חוצ מזה שיש את הדיסני לנד בהונג קונג שנפתח לא מזמן ושווה ביקור (למרות שהוא קטן יחסית), מוזיאונים חינם בימי רביעי,ויקטוריה פיק וכו'. תהנה!!!

אMור

New member
אם כבר היזכרת מזג אוויר...

זוהי התקופה הכי טובה בכל השנה לשהות בהונג קונג, 20-25 מעלות...מי שעבר כאן את הקיץ האחרון, יידע להעריך זאת...
ו...ניקלס - איך את יודעת שהדיסני שווה ביקור? אני הבנתי שהוא מפוצץ על הזמן ודי "פושטי" לעומת האח האמריקאי...

אמור

אני יודעת כי הייתי שם. הוא אמנם קטן אבל לדעתי בהחלט שווה קפיצה למי שכבר בהונג קונג. לעומת האח האמריקאי באמת אין מה להשוות ומי שבא לשם בציפיה שזה יהיה אותו דבר שיוריד אותה מיד...אבל אומרים שרק חלק קטן שלו נפתח והשאר עדיין בבניה ככה שזה אמור לגדול בעתיד. עוד משהו, הופתעתי לטובה מהתורים-הייתי בטוחה שכמו כל מקום מסחרי בסין,גם שם יהיה מפוצץ לגמרי אבל התורים רצו די מהר (ועוד היינו ביום ראשון!!!) והיה ממש מסודר...

למעלה