הוסיפו רק כמה גרושים,מה עם קצבת...

אורניהו

New member
הוסיפו רק כמה גרושים,מה עם קצבת...

אני נכה עבודה 50% ,[ראייה]עידכנו את הקצבה,נכון.אבל ממש כסף קטן,למה? כבר זמן רב מתנהל וויכוח,מה יהיה עם קצבת הזקנה בגיל 65[פנסיה] האם זה יסתדר לקבל את הנכות הצמיתה בגין תאונת העבודה,יחד עם קצבת הזקנה?

אורניהו

New member
עוד שאלה?

פעם אחת ולתמיד,האם הבחירה בידי כרגע,בהגיעי לגיל פנסיה לבחור באיזה קצבה אני מעוניין? הרי ברור שבקצבת הנכות-הגבוהה פי כמה!האם זה נכון?

אורניהו

עדין אין סיכום סופי לגבי המרת הקצבאות למרות שסוכם שתהיה אפשרות בחירה. כפי שאין עדין תשלום עבןר ההישגים. הוועדה עדין לא התחילה דיוניה. יש לוועדה 3 חודשים לקבלת החלטות. מציעה להמתין.

מי שחושב שכן - שיענה בדואל כן - ולא

שיענה בלא. בדואל למנהלת הפורום כוונתי. מוטב שלא נזרה חול בעיני אחרים- וניטול קורה קודם כל נעינינו אנו. ואני שואל - ואנא ענו בדואל: 1. מי שחושב שהועדה שהוקמה- תשב את ישיבתה הראשונה עד 28.3 - חודש מהסיום לשביתה- כפי שהוסכם בין הצדדים- שיקום ויאמר-... מילה אחת תספיק. חושב/ת כן? עונים למנהלת-כן ... חושב/ת שלא? עונים לא. 2.מי שחושב שהוועדה תגיע לסיכום מוסכם אחר מ "כולם מסכימים שלא מסכימים" - שיקום. 3. מי שחושב שהמנהל של ביטוח לאומי בישראל יאפשר ויורה לעובדיו להגיע לסיכום אקטוארי "תוך שלושה חודשים מכינוס ראשון של הועדה הממשלתית"- נכון, שיקום. 4. מי שחושב שהביטוח לאומי "יצליח לחשב עבור כל פרט מהנכים את התוספת המגיעה לו" עד 28.7.02 - שיקום!! 5. בימים אלו גונבה שמועה לאוזני - כי בצפון הארץ, בעיקר בין נכים בחיפה, יש הסבורים כי כבר עתה יושבים בביטוח הלאומי- ומתכננים ומחשבים כמה כסף יצטרכו להעביר כמקדמה - ועל 4 בכלל אינם עובדים- ומניחים ההם כי המקדמה תשולם בעוד חצי שנה כפי שנחתם בהסכם. אז מי שמאמין שכך יהיה- שיקום!!~! 5.א. אגב- מי יודע למתי סיכמו מסיימי השביתה את "החצי שנה" - מתום 3 חודשים שלא הצליח הביטוח הלאומי שלא יכול לעמוד בזמן הנקוב- 3 חודשים מישיבת הוועדה מס´ 1? אולי חצי שנה מסיום השביתה? אולי תאריך אחר? אז מי שחושב שכן - שיקום. 6. מי חושב שהעידכון שפורסם ע"י ביטוח לאומי בימים אלו זה "התוספת שהשיגו השובתים" - שיקום. כן, רק על האחרונה בשאלות שלי אני יודע לענות בבטחון: לא זה לא זה.

asloma

New member
גארפ, הצלחת להצחיקיני

אך בתוכי עם עצמי אני יודע. ואשתף אותך במחשבותי - הרהורי: כל התשובות לשאלותיך, נענות בשלילה. כי אף אחד לא התכוון ברצינות להעניק משהו לנכים. לא מגיע לנו. אנו אוהבים אותך מולדת, בשמחה, בשיר, בעמל ובנכות. כל אזרח אצלך המולדת, זוכה לשיוויון ולפדות.. אנו אצלך המולדת, במקום הראשון לרגישות ולנגישות. בלעדייך המולדת, אחרי יובל שנות חירות, כולנו נחזור בשמחה אל סיר הבשר בגלות. בלעדייך ארץ מולדת, אנו שווים כקליפת השום.

גארפ , מי שצריך לתת, ראה בתמונה

מי שצריך לתת הוא

בתקווה שתקחו את זה בהומור../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

עובדים עלינו בעיניים! עם חיוך גדול.

מירי 777

New member
אילו

אילו ב-67 היו ישר מחזירים את השטחים היום הם לא היו תקועים לנו כמו עצם בגרון

שלדר

New member
ואילו,,,

ואילו לא רצחו אותו את יצחק רבין{ואת השלום}ז"ל ואילו היו מסכימים לגדר את המדינה הזאת ואילו אפשר היה לגדר אותה כמו את כל מדינה נורמאלית. אבל יש לנו עיניים גדולות,, אנחנו רוצים מדינה שנראית כמו תמנון,, ואיך מגדרים תמנון? רוצים מדינה עם גבול.

למעלה