הוספנו את קובצי החוקה לאתר AIM

הוספנו את קובצי החוקה לאתר AIM

באתר AIM, תחת הכותרת "תעופה", נתן למצוא את קובצי החוקה כפי שהועברו אלי. זה יקח מעט זמן, הקבצים כבדים מאד. נתן לקראם באמצעות ACROBAT. בשמחות אבי

AIP כקובץ

אנו מסוגלים להכין קובץ גם מספר AIP , אך זה יהיה קובץ גדול מאד. אם נראה שיש התעניינות בפורום , אפשר לייצר קבצים לפי פרקים או נושאים. צריך לזכור שבניגוד לחוקה - הפמ"ת מתעדכן מדי פעם ויש צורך לתחזק את הקבצים. אני מפנה לפורום את הבעיה ובהתאם לתשובות נדע מה לעשות

אם תוכלו לשים את קובצי ה AIP...

זה יהיה סבבה! הייתי שמח אם הייתם יכולים פשוט לשים את הAIP לפי עדכונים או משהו כזה: עדכון 3, עדכון 4 , עדכון 5 ... ככה במקום לקנות אותם (או במקרה שלי - לצלם) אוכל פשוט להוריד אותם, ולהשאיר אותם על הלפטופ. זה יהיה הכי סבבה בעולם

קבצי AIP

אין לנו בעיה טכנית לעשות זאת. אנו בודקים כרגע משמעות של זכויות יוצרים והיתרים להעלות את הקובץ לרשת. אם נקבל תשובה חיובית - תוך מספר ימים תוכלו למצוא את ה- AIP המעודכן באינטרנט

קבצי חוקה

כמי ש"ייצר" את הקבצים הללו , אני שמח שהם מצאו משכן מכובד ונאה באתר של AIM. תודה לאבי על ה"ארוח". נשמח גם בעתיד לייצר קבצים כאלה או דומים להם לפי בקשת הפורום.

נשמח לארח באתרנו כל חומר

רלוונטי לתחום, ללא כל מגבלה של נפח. עם זאת, נושאים "כבדים" ייתכן ויש טעם לחלקם לפרקים או משהו בדומה. עד עתה לא טרדתי נפשי בשאלות של זכויות יוצרים. אם אנשי ההוצאה לאור של משרד הבטחון או מי שמדפיס AIP ייפגעו אם נעלה כזה דבר, נתנצל ונוריד אותו לאלתר. בעניין הזה ממש לשירותכם. בשמחות אבי

איזה זכויות יוצרים?

לא רק שלא מחלקים את החומר בחינם,כמו בכל מדינה מתוקנת - אתה רוצה להגיד לי שיכולים לתבוע על זה זכויות יוצרים? זה חוק!!! איזה זכויות יוצרים יש לחוק?! אני חולם? אני בסיוט? או שאתה סתם מתעתע בי להנאתך ?

אנא עארף?

אין לי מושג אם כן או לא, אבל או. הנרי כבר אמר כי המציאות מוזרה מכל דמיון וכאן זה ישראל המכונה מדינה ובאמת שאיני יודע אם יש זכויות יוצרים או לא. מה הבעיה במדינתנו לקבוע זכויות יוצרים רק כדי לשמר את מטה לחמם של כמה עובדי הוצאה לאור? אבל עזוב, אם אין בעיה אז אין בעיה. אם תהיה בעיה, יש בארץ איזה עשרים אלף עורכי דין, בממוצע ששה על כל טייס... אז נסתדר בשמחות אבי

כל הכבוד לבן דוד וחברת AIM

שתורמים לקידום ענייני הטייסים הפרטיים. יש לי כמה קבצים לאיחסון, האם ניתן לקבל את שירותכם? כל אוסף מבחני התאורייה של בתי הספר השונים כל אוסף מבחני המינהל מכיוון שלא אני השגתי אותם, אין לי בעייה לתת לאיחסון אצלכם, לשימוש כולם. אשמח באם תענה בחיוב

כל הכבוד לאחד שתורם

רק אבקש מאוד שכל בעייה שעלולה להתעורר תעבור דרכך לא בא לי להסתבך עם כל מיני גורמים תודה מראש

עלא עיני ועלא ראסי

העבר נא את כל שתרצה. אם נחשוב כי משהו עלול לעורר בעיה לא נציג אותו. ואם תתעורר בכל זאת בעיה נתמודד איתה. לא שאני מנסה חלילה להרשים מישהו, אבל פקידים זועמים וכל מיני גורמים אחרים, אינטרסנטיים או שלא, אינם מדירים שינה מעפעפי. בכל מקרה, אין דרך בה צד ג´ כלשהו יהא אחראי לתכנים אותם נפרסם אנו באתרנו. כמובן כי גם אנו עושים כמיטב יכלתנו, וללא גביית תמורה כלשהי, על מנת לסייע לקהל המתעניינים. עם זאת איננו אחראים לנכונות הנתונים והמידע המתפרסמים ולמידת דיוקם. אבי

קבצי החוקה

תודה וברכה על היוזמה, אבל מדוע אי אפשר להדפיס את הקבצים, די קשה לדפדף על המסך במיסמך כל כך ארוך.

לא תהיה אפשרות להדפסה

בכל מקרה כל קובץ חוקה שנעלה לרשת יהיה קובץ מוגן - ללא אפשרות לשינוי ,עריכה או הדפסה.

אם כך

לדעתי, חבל על היוזמה והמאמץ, אני יכול להבין מדוע יש להגן על הקבצים משינוי, אבל אם אין אפשרות להדפיס, כמעט אין אפשרות גם לחפש ולמצוא סעיפים בודדים בקלות. חבל.

ramiby

New member
תודה על היוזמה וכל הכבוד !

אבי, השלב הבא הוא להעלות לאתר את הוראות ההפעלה של ה Flight Simulator (סתאאאם...).

למעלה