הוספתי את זה כהודעה חדשה כי לא

חחח כן זאת הייתה אחת הכוונות

דיברנו על זה שנכתוב את זה בפורום ותגיד להם.. למרות שמחר תיכננו להגיד את זה להם. חחחחח ולא אני לא אעזוב את הצופים ואףאחד מהגדוד שלי לא יעזוב. נאי מקווהה פשוט זה מעצבן זהוווו חח אני הרבה יותר שמחה משהייתי בביתצפר גליייי חחחחח

הוספתי את זה כהודעה חדשה כי לא

התייחסתם....וזה ממש חשוב לי ואני צריכה להוציא את זה....ושאנשים יגיבו ויעזרו לי....טוב אז ככה:: לכל הגדוד שלי חרא. נכון שאומרים שזאת השנה הכי כיפית בעולם....אבל היא ממש לא. אני חוזרת מכל יום פעילות מעוצבנת.ומאוכזבת. אני באה לצופים אחרי שחרא לי בביתצפר....אני מחכה לזה. כי שם כל האנשים שאני אוהבת.....וסבבה לי.....אבל מסתבר שגם את זה ´הם´ צריכים להרוס.... אנחנו מחולקים לשניים- בנים ובנות,ובמקום להעביר לנו פעולות על גיבוש (לא באה בשום טענות למדריכים...ממש ממש לא.....) מעבירים לנו פעולות על איך להדריך הדרכות עזר.... אבל איך אנחנו אמורים לעזאזל לתפקד כחמשושים כשאנחנו לא מתפקדים כגדוד????................... ונכון שיש כאן אנשים מהשבט....אבל בחרתי להגיד את זה כי.....אווווח בטוח יש עוד אנשים שמרגישים ככה..... שבאים כדי לתת....אני באה כדי לתרום....כדי להנות....ולא רק שאני לא מרוויחה מזה אני גם מקבלת יריקה בפרצוף...ועוד מאנשים מהגדוד שלי............. אני יוצאת מכל פעולה בצופים, מכל יום עבודה,מכל יום פעילות בתחושה של: זהו! אין לי כוח יותר........ אבל אני ממשיכה ועוד פעם ועוד פעם ושוב זה קורה! וזה מעצבן....דיייייייי אוווווח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עוד שבוע אנחנו אמורים ללוות טיולי פתיחה....אבל אפילו ביום פעילות אנחנו לא מצליחים לתפקד...איך לעזאזל נצליח בטיול?

בלה בלה בלה

יחלשדיגלחישדגלחשיגלשידלגישדלגישלדגישחלגילשדיגחלשיגלשדיגחלש גשדילגחידג גדדגשידגששדג עמגדששדגשדגגשדוס חדגשמדגשוגשדהדגש

נו...נעם..

תקשיבי, אני יודעת שלפעמים זה קשה, אבל תנסי לעמוד בזה... דברי עם המדריכים שלך, תעשו שיחת גדוד שלמה (אתם בכיתה ט´- ואני בטוחה ששיחה כזאת תעזור לכם). אל תישברי...לפעמים יוצא שחוזרים מפעולה מדהימה, ולפעמים יש חרא של פעולה. החניכים נראים כל כך ילדותיים ובא לך לתת להן כאפה כבר..(או משהו אחר), אבל חייבים לעשות משהו בקשר לזה. אצלי החניכים לא מוכנים להתמקד בפעולות הנושאיות שלהם אז עושים קצת פעולות של כיף, גיבוש, להבין מה קורה פה, ועוד. אם המדריכים שלך לא שמו עדיין לב לזה- למרות שאני בטוחה שהם שמו לב, דברי איתם על זה. אל תישברי- אנחנו פה..:)))))))))))))) וחוץ מזה- זאת רק ההתחללללהללהלההלהלהלהלההל

אוווווווווף

כתבתי משהו ע-נ-ק-י וזה נמחק!!! אז קבלי קיצור.... אני יודעת שאמרתי לך כבר בבי"ס ובאיסיקיו, אבל שוב - בשביל קצת להזיז את הפורום הזה...אז ככה.. את חייבת לדבר איתם!!! תדברו איתם, ותסבירו להם שאי אפשר ככה! שזה לא בסדר שהם עושים פעולות רק בשביל שתהיו חמשושים טובים, כי אתם לא יכולים להיות חמשושים טובים אם אין בניכם שיתוף פעולה, ואם לא כייף לכם ככה כגדוד! וגם - לפי דעתי זה ה תפקיד של המדריכים קודם כל, אבל (ווו הנה בא האבל הגדול) גם אתם יכולים איכשהו לעזור בזה, תארגנו לכם כל מיני דברים גדודים אחרי או לפני הפעולות או כל מיני דברים כאלה.... אבל עדיין - המדריכים שלכם חייבים לעשות משהו!!!

נעם!!!!!

שלא תעזי לעזוב!!!! דברי עם המדריכים שלך ותסבירי להם את המצב....אני בטוחה שהם די רואים שאתם לא מגובשים אז תגידי להם לדבר עם הגדוד שלך ושיעשו לכם איזה ערב גיבוש או משהו כזה.....

Conspiracy

New member
../images/Emo4.gif

גם אותי ביאס כל העניין הזה, נעם.. אבל בעצם, מה אנחנו יכולות לעשות? המדריכים יכולים להגיד להם לא לבוא לצופים כי לא כיף לנו איתם? אני לא יודעת מה אפשר לעשות, אולי באמת כדאי לעשות שיחה גדודית, אבל בכל מקרה - אני איתך
, ו... יהיה טוב, אל תדאגי. אנשים כאלה לאט לאט לא נשארים בצופים, ראית מה היה עם כל הילדות שסתם באו בתחילת השנה, וגם על זה עשינו שיחה עם המדריכים.. אז שוב, יהיה טוב, ותזכרי שאני (וכל הבנות) איתך

../images/Emo99.gifחמודהההההההה

זאת הרגשה גדודית- בעצם אולי רק הבנות מרגישות ככה?.... חחחח אווווווח טוב אני די התגברתי על זה....חח לפחות עד הפעולה הבאה..

למעלה