הוספתי לאוסף עוד גרביונית עם רגליים ןידיים . תודה לMD הנהדרת על ההסבר
S Sימה New member 30/1/07 #2 אני חייבת לקנות צמר שחור לשיער אבל בינתיים אני תקועה בבית לוד יומיים שלושה
S Sימה New member 31/1/07 #6 ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif
ח חמוסי היחידה New member 31/1/07 #7 md55 גם אני מבקשת הסבר איך עושים בובות עם טוסיק כזה. האם הטוסיק הוא עקב הגרב?ומאיפוא מוציאים את הידיים? את מיגלה לנו??
md55 גם אני מבקשת הסבר איך עושים בובות עם טוסיק כזה. האם הטוסיק הוא עקב הגרב?ומאיפוא מוציאים את הידיים? את מיגלה לנו??
S Sימה New member 31/1/07 #8 צודקת הטוסיק זה העקב--וההסבר מלמעלה למטה : החלק העליון של הרגל = כובע ההמשך = חזה העקב = טוסיק ההמשך עד קצת ליפניי האצבעות = 2 רגליים האצבעות + קצת = ידיים
צודקת הטוסיק זה העקב--וההסבר מלמעלה למטה : החלק העליון של הרגל = כובע ההמשך = חזה העקב = טוסיק ההמשך עד קצת ליפניי האצבעות = 2 רגליים האצבעות + קצת = ידיים
M md55 New member 31/1/07 #9 מגלה בשמחה ובששון עקב הגרב זה הטוסיק והרגליים בהמשך למעלה לכיוון הברך{לא עד הסוף} והידייםהחלק של אצבעות הרגליים {שלנו כמובן} מקווה שאני ברורה.
מגלה בשמחה ובששון עקב הגרב זה הטוסיק והרגליים בהמשך למעלה לכיוון הברך{לא עד הסוף} והידייםהחלק של אצבעות הרגליים {שלנו כמובן} מקווה שאני ברורה.