הוספתי סקר חדש

הוספתי סקר חדש

שקשור לוויכוח מה נושאי הפורום שאתם רוצים שיהיו שימו לב שאין כאן התייחסות לשינוי שם הפורום הפורום ישאר בשמו ואפילו לא מתכוון להוסיף את iTunes לשם זה כבר מובן מאליו שהוא נדון כאן המסקנה שתיווצר בסקר היא האם יש מקום לתת לדיונים על נגנים אחרים שיהיה מובן שהאיפוד יקבל תמיד את מקומו בראש הפורום ולא משנה מה יהיה הסיכום בסקר אני מקווה שזה יסתום את הגולל על המלחמות מצד המצודדים בנגנים אחרים ואני מתכוון למחוק מכאן ואילך כל תגובה שאינה במקומה ומשמיצה את האיפוד או את המשתמשים בו המשך יום נעים ומתוק לכולם אלרונד (ולא ארלונד)

אם נדבר כאן רק על איפוד

איך נדע שיש לנו את המוצר הכי טוב והכי יפה בתחום?

ALMIGHTY

New member
זה פורום אך ורק לאייפוד

לנגנים אחרים יש את פורום גאדג'טים

uppercut

New member
את זה אנחנו כבר יודעים,

צריך ***** שיציקו לנו מהצד? אישית(זה לא איום או משו) אני יאבד עניין בפורום הזה אם הוא יהפוך להיות פורום המוני כמו סלולארי של תפוז.

weird dust

New member
איך אתה מגדיר המוני

ואני תמיד אמרתי שאני מעדיף קהילה ולא אנשים שהולכים ובאים. בכל פורום יש כאלה שבאים והולכים אבל העיקרון שיש גם גרעין שנישאר ויכול לדבר עם עצמו על עוד נושאים.

uppercut

New member
אמממ...

תראה, יש שם אנשים שהולכים ובאים אם זאת השאלה, וגם (המיעוט) אנשים שנמצאים נגיד פעם ביום יומיים, זה פשוט פורום טכני לבעיות שקשורות לפלא' ודברים חדשים שיוצאים וכאלה, אני פשוט (מאוד...) לא רוצה שהפורום הזה יתפתח להיות: שלום, איזה כדאי לקנות או שלום, איך אנ מסדר שיהיה לי מיוט או כאלה, יו גט דה פוינט, איך חכמים ממני השכילו לומר? קהילה. זה מה שאני אוהב פה... ברור שאני מציג הכל שחור או לבן אבל אני חושב שהבהרתי את עצמי, בניגוד לאיזה לילה קדוש פה.

weird dust

New member
זה מה שאנחנו כרגע לפי התיאור.

לפחות ככה זה די ניראה לי. אנחנו קיימים בערך 3 חודשים ובהתחלה התחלה היה יצירה מסויימת של קהילה אבל עכשיו זה ירד. צריך למצוא משהו שישאיר אנשים ושזה לא יהפוך לפורום תמיכה טכנית.

Sweet SuGaR

New member
דווקא עדיין יש פה כמה וכמה אנשים

שפה מההתחלה.. חוץ מזה אני חושבת שצריך לסמן פה אחד או שניים באדום שיהיו מומחים ואם נכיר אחד את השני בסיסית זה גם יהיה יותר נחמד.

uppercut

New member
נכון... יש לי הצעה את מי לסמן:

weird dust פעם ראיתם מישהו שאין לו אי פוד ומבין כ"כ הרבה? אם הוא לא מומחה אז מי כן?

למעלה