הוספת ג'לטין לעוגת "גבינה" טבעונית
שלום
הכנתי עוגת "גבינה" טבעונית - הבסיס מורכב מ 100 גרם ביסקוויטים ו 1/2 כוס מים רותחים עם כפית נס קפה.
המלית מורכבת מ:
כוס חלב סויה /חלב צמחי
מיכל שמנת מתוקה צמחית
שקית אבקת אינסטנט פודינג.
הבעיה היא שצריך לשמור אותה במקפיא- אבל אז הבסיס קצת קפוא וקשה, ואי אפשר לשמור אותה במקרר כי המלית לא יציבה וקשה לחתוך אותה.
מישהו יודע אם יש אפשרות לשלב במלית ג'לטין כדי שאפשר יהיה לשמור את העוגה במקרר?
תודה מראש
שלום
הכנתי עוגת "גבינה" טבעונית - הבסיס מורכב מ 100 גרם ביסקוויטים ו 1/2 כוס מים רותחים עם כפית נס קפה.
המלית מורכבת מ:
כוס חלב סויה /חלב צמחי
מיכל שמנת מתוקה צמחית
שקית אבקת אינסטנט פודינג.
הבעיה היא שצריך לשמור אותה במקפיא- אבל אז הבסיס קצת קפוא וקשה, ואי אפשר לשמור אותה במקרר כי המלית לא יציבה וקשה לחתוך אותה.
מישהו יודע אם יש אפשרות לשלב במלית ג'לטין כדי שאפשר יהיה לשמור את העוגה במקרר?
תודה מראש