הוספת ויטמינים (בעיקר C, D ו-B) לבצק - יש בזה תועלת?

מר טווס

New member
הוספת ויטמינים (בעיקר C, D ו-B) לבצק - יש בזה תועלת?

שלום,
ראיתי על האריזה של הלחם המלא שאנחנו אוכלים שהוא מועשר בויטמין C, ובויטמינים מקבוצת B . רציתי לשאול - יש לזה תועלת בכלל?

זאת אומרת, יכול להיות שהויטמינים האלה לא נהרסים באפייה עצמה?

ואם זה באמת אפשרי - אפשר לעשות את זה גם בבית?
זאת אומרת, אפשר להוסיף לבצק לחם שעושים בבית ויטמין C או ויטמין D או כל ויטמין אחר והם לא יתקלקלו באפייה??
 

galu80

New member
אם את רוצה לדעת מבחינה תזונתית נטו

אז אני מציעה לך לחפש תשובה באתר הזה:http://www.ask-solgar.co.il/
פשוט שואלים שם שאלה ונטורופתית עונה.
אני מאמינה שלמרות שאפייה היא לא בדיוק התחום שלהן, תהיה להן תשובה מקצועית או לפחות עצה איך כן שווה להוסיף את הויטמינים האלו
 
למעלה