הוספת חשבון ג'מייל שני - האם הוא מסנכרן גם

ranshe

New member
הוספת חשבון ג'מייל שני - האם הוא מסנכרן גם

את אנשי הקשר? אני רוצה אפשרות קלה לבדוק את חשבון הג'ימייל השני שלי, אבל לא רוצה שאנשי הקשר מהראשון יעברו לשני ולהפך, וגם לא בא לי לנסות בלי לדעת מראש מה יקרה - יש כאן מישהי/ו שעשו את זה ויכולים לחלוק חוויות? HTC Glacier 2.2

79 Ori

New member
אפשר להציע לך משהו אחר?

בתיבת הג'ימייל שלך תיכנס ל"הגדרות" -----> "חשבונות וייבוא" -----> "שלח דואר כ:" תגדיר את החשבון השני שלך שיגיע אל הראשון (מה שמאפשר לך גם לשלוח בשם החשבון השני מבלי להיכנס אליו) יכול להיות שזה יפתור לך את הבעיה? מתנצל מראש אם זה לא הכיוון

ranshe

New member
מכיר, לא מה שאני רוצה

רוצה לשמור אותם נפרדים אבל שיהיה לי קל לבדוק את שניהם. תודה בכל מקרה

alex155

New member
תשובה

אין סינכרון אנשי קשר בהוספת תיבות דוא"ל לג'ימייל שלך. אם אתה מייבא חשבונות מספקים אחרים הוא כמובן ישאל ויציא. אם אתה מעניק גישה לחשבון הג'ימייל שלך או מגדיר POP3 או IMAP הוא לא ייבא אנשי קשר. במידה ושאלתך מתייחסת למצב בו יש לך 2 חשבונות סינכרון של גי'מייל לטלפון הנייד - אז התשובה היא כן - הוא כן יסנכרן את אנשי הקשר שלך, אבל כמובן שניתן לדסבל את סינכרון אנשי הקשר מהתיבה השנייה כך שזה לא יוצג לך בזיכרון הטלפון. כך או כך, אנשי הקשר לא מתמזגים במקרה של הענקת הרשאת צפיה\כתיבה מתיבת ג'ימייל אחת לשניה.

da^Lord

New member
אתה יכןל להוסיף כמה חשבונות ג'מייל שתרצה

ובהגדרות תצוגה לבחור שלא יראה את אנשי הקשר או מה שתרצה.. אפשר שיהיו 2 יומנים במקביל.. מה שתבחר להציג זה יציג. כשאתה מוסיף איש קשר חדש תגדיר שישמור לחשבון ג'מייל שאתה רוצה.. וזהו

למעלה