הוספת מתאם לחיבור וויפיי 802.1ac לטלוויזיה חכמה

ronena9

New member
שלום,

אני מעוניין לקנות טלוויזיה חכמה והיה חשוב לי לבדוק את חיבור ה wifi הקיים אצלה מכיוון שאין לי אפשרות לחיבור ישיר של כבל רשת.

זה עוד לא וודאי אבל נראה שבטלוויזיה קיים חיבור של 802.11n בלבד ולא 802.1ac המהיר יותר כמו שהבנתי.

השאלה היא האם אפשר להוסיף לטלוויזיה מתאם רשת בסגנון הזה - https://ksp.co.il/web/item/110317 ואז למעשה זה ייתן לי פיתרון?

במידה ולא אשמח להבין מה כן יכול לעזור מכיוון שאני לא רוצה שיהיו לי הפרעות בחיבור ובשידור באופן רציף.

אשמח מאוד לתשובה או המצה על פתרון חלופי.

תודה רונן

blzvi

Active member
למה לחבר פריט מיותר.
התחברת ב wi-fi לא משנה מה?
לסוע בשלום ולא לסבך עינינים

ronena9

New member
כן ההתחברות תהיה ב wifi כי אין אפשרות נוחה להתחבר ישירות עם כאבל.
אני מעוניין להוסיף את המתאם כדי שיעזור לי לגלוש על התקן 802.11ac במקום החיבור של 802.11n שקיים בטלוויזיה עכשיו, השאלה אם זה יעבוד.
מה שאני חושב (ואולי זה לא נכון) שאני לא רוצה לקנות טלוויזיה עם חיבור וויפיי ישן אלא אם כן יש לי אפשרות לשדרג את החיבור באופן פשוט יחסית עי הוספת המתאם.
מקווה שהצלחתי להבהיר את עצמי

blzvi

Active member
למה ,יש בעיה?
אגב wi-fI זה רק wi-fi לא משנה מה התקן וזה לא משפיע על מהירות
את רוצה בכל זאת מתאם אז chromecast
אגב אם הטלויזיה מחוברת לאינטרנט אז יש אפשרות לשיקוף כל מסך מהטלפון לטלויזיה

ronena9

New member
האמת עוד לא ניסתי לחבר, זאת שאלה מראש לפני קנייה.
יש כרומקסאט מובנה בטלוויזיה והאמת גם לא הבנתי איך הוא יכול לעזור.
אני רוצה שיפעל כמו שצריך ישירות מהטלוויזיה באמצעות חיבור וויפיי חזק. נניח להתחבר לסלקום טיוי ושירוץ.
שורה תחתונה מתאם כמו ששלחתי קישור שלו לא יעזור לי?

blzvi

Active member
ביצה שטרם נולדה
לא מבין מה מטריד אותך .
לכל טלויזיה סמארט שתקנה יש WI-FI לא משנה מה התקן
הכל טוב.
ותפסיק לשאול שאלות מיותרות

rafid1

Active member
מנהל
הכוונה ברורה, לשפר ביצועים בשימוש ב תקן AC. לא נראה לי שתוכל להמנע מפשוט לנסות. בהנחה שיש שם אנדרואיד סטנסרטי - זה אולי יעבוד. הסיכוי לזה - לא גדול... האם זה שווה השקעה של 10$ בלקנות מתאם ולנסות ? שיקול שלך...

למעלה