הוספת סגיות לפורום

הוספת סגיות לפורום../images/Emo216.gif../images/Emo216.gif../images/Emo36.gif

הי חבר'ה, תפוז מאפשרים לי להוסיף לפורום "תגיות" שהן מעין קיצורים כאלה שמי שילחץ עליהן (בהתאם לשם התגית) יגיע להודעת שקשורות לנושא. לדוגמא: "ימי הולדת" - התג שכרגע מופיע, מתקשר להודעה שלי על היומולדת של אוריאן. מהיום כל אחד שכותב על נושא חשוב: מפגש/אלבום/ימי הולדת של חברי הפורום ונושאים שלדעתכם יש מקום ליצור להן תגית (גם שאלות של זרים על יוסי והאלבום) יכתוב בתחתית ההודעה את שם התגית (כתוב מתחת ל-כתובת אינרנט נלוות, קישורים בתוכן ההודעה....תגיות) ואני אפרסם את התגיות שלדעתי חשוב לפרסם שיכולם לעזור לאנשים להתמצא בפורום! זה כלי נחמד, כדאי להשתמש בו! אם לא הבנתם תשאלו :)

adiii1

New member
ת'אמת..גם אני לא ממש הבנתי..

אבל בכל זאת, אני מקווה שאנשים ישתמשו בזה ואני אבין עם הזמן. |מסמיק|

הסבר על "תגיות"

נגיד מישהו נכנס לפורום ושואל על האלבום של יוסי שאלה כלשהי, יש תגיות שהן כמו "טאגליינס" בראש הפורום , אם לוחצים על תגית בשם "אלבום" מקבלים את הודעות שאנשים כתבו בנושא האלבום של יוסי. דוגמא: היום כתבתי על ה"קומונה שלנו" בהקשר להפתעה מסוימת שנעבוד עליה. למעלה, בראש הפורום, כתוב תגית בשם "הקומונה שלנו". מי שילחץ עליה, יגיע להודעות שקשורות בנושא הקומונה הזאת. יש גם תגית ימי הולדת, ומי שילחץ עליה יקושר להודעה שכתבתי על היומולדת של אוריאן. שימו לב - כדי שהודעות ייכנסו לתגית, אתם צריכים לכתוב למטה את שם התגית. אם אוריאן כותבת לרשום מי מגיע לדוגמא למפגש פורום שנעשה, אז היא כותבת ב"תגית": מפגש פורום", כי זה הנושא שאוריאן כתבה עליו בהודעה,וככה אנשים שיכנסו לפורום ילחצו על תגית "מפגש פורום" וזה יהיה מעין קיצור דרך לכל ההודעות של הקטגוריה "מפגש פורום". תתחילו להתרגל לעשות תגיות להודעות החשובות שלכם! :)

הנה תמונה שתבינו איפה לכתוב

(תגית בהתאם לנושא שכתבתם את ההודעה.... שוב דוגמא - נגיד כתבתי "האלבום של יוסי החדש יהיה בסגנון אחר, יש סקר תענו עליו, איזה סגנון הוא יהיה" ואז למטה אני כותב "אלבום" ככה שיהיה קיצור דרך (תגית) בראש הפורום, ומי שילחץ על התגית "אלבום" יגיע להודעה שלי או של כל מי שסיווג את ההודעה שלו עם התגית "אלבום". הבנתם?

אריאל...

לא הבנתי מה ההבדל בין זה לבין הטאגליינס? ואם אני נכנסת ליומולדת אז נהיה לי ===>
ולא כתוב כלום..

מיכל 234

New member
הראל סקעת - ההופעה ../images/Emo91.gif

אז אחרי אלבום זהב מוצלח , אחרי שקיבל את איש השנה במוזיקה שיר השנה "ואת" זמר השנה ואלבום השנה התחילו ההופעות על הבימות ברחבי הארץ ל הראל סקעת הופעה שווה , מהנה ומרגשת ממולץ 26.10.06, יום חמישי- אולם הפיס, קדומים 11.11.06, מוצאי שבת - תיאטרון חולון 23.11.06, יום חמישי - היכל התרבות, באר שבע 25.11.06, מוצאי שבת - היכל התרבות, כפר סבא 30.11.06, יום חמישי - תיאטרון הצפון, קריית חיים 7.12.06, יום חמישי - תיאטרון ירושלים כרטיסים ניתן לרכוש באתר של "הדרן" או בטלפון 6646* https://www.hadran.co.il/

למעלה