הוספת סיפורים לסדרה...

XenaBoy

New member
הוספת סיפורים לסדרה... ../images/Emo72.gif

איזה סיפורים מהעולם העתיק, התנ"ך, ההיסטוריה, וכו´ וכו´ שלא השתמשו בהם בסדרה, אתם חושבים שיוכלו להתאים לסדרה, ולהיות פרקים טובים מכל בחינה שהיא... (אקשן, עלילה, התפתחות דמויות) ? הרעיון שאני חשבתי עליו הוא תחילת הנצרות, כל ההסיפור של ישו. זה מתאים בערך מבחינת התקופה, מה גם ששנאת רומאים וצליבה הם דברים פופולריים בשני הסיפורים. תתארו לכם זינה וגבריאל במרוץ נגד הזמן להצלת ישו אבל... מה לעשות הן לא מצליחות והוא נצלב... ואז יש נוצרים בעולם ידה ידה ידה. אספי

ענבר1

New member
זה נשמע רעיון נהדר../images/Emo68.gif ונניח

שישו היה מתאהב בזינה או גבריאל טוב נו אולי נסחפתי קצת נ.ב- יש לכולכם ד"ש ממיכל

XenaBoy

New member
זה לא אותו דבר...../images/Emo61.gif

אילאי אמר לאנשים להאמין בעצמם, וישו כן עבד אלוהים... אספי

אני חושב שהיה נחמד למשל

אם היו מכניסים את סיפור המרד הישראלי ברומאים, יוספוס פלאביוס וכו´ (למרות שזה היה בתקופה אחרת, אבל למי שם זה אי פעם הפריע?), או סיפור פלישת יוון והמכבים והחברה, וזינה וגבריאל היו מגיעות ולא יודעות למי לעזור, ליוונים, או לחפים מפשע.... (אגב, עדויות הסטוריות מראות שכל הסיפור הזה התחיל בכלל בגלל טעות אנוש, והיוונים באו בכוונה טובה. אבל מי כמו היהודים יודעים לקחת סיפור ולנפח אותו אל מחוץ לפרופורציה?) -אלעד

korinalir

New member
היו יהודים בזינה../images/Emo104.gif

היה פרק אחד על עקדת יצחק שזינה שאלה את אברהם איך הוא מוכן להקריב את הבן שלו והוא אמר שאלוהים אמר לו וזינה שאלה which god Ares or zeus? וכל העברים הסתכלו כאילו היא נפלה מהירח אחד הקטעים המצחיקים לאללה :) והיה גם פרק עם גוליית ופרק עם עשרת הדברות שנגנבו ואוטקלוס גנב אותם חזרה...נו יהודים תמיד ידחפו לכל מקום...

THANATOS

New member
לא...

הסיבה שכולם שונאים אותנו היא שאנחנו בלתי מושמדים... תחשבו כמה עמים (בימי קדם או בימינו) ניסו לגרש/להשמיד אותנו... ובכל זאת אנחנו עדיין פה... אנחנו עם שורד, וזו הסיבה שאנחנו כ"כ שנויים במחלוקת...

THANATOS

New member
אני לא חושב שכדאי להגביל את הנושא

כמה פעמים זינה היתה במצריים? לא הראו אפילו אל מצרי אחד קדמון! כמה פעמים זינה היתה בסין? איפה האלים הסיניים? או לפחות יצורים מיתולוגים סיניים (מי לא שמע על דרקונים?)... ולאלו שלא נמאס אף פעם מהמיתולוגיה היוונית (כמוני) מה לגבי היבשת האגדית האבודה אטלנטיס? אינ בטוח שניתן היה לעשות יופי של פרק על מציאת אטלנטיס ע"י זינה או אפילו סיפור שקיעתה של היבשת: זינה מגלה סיפור טיוח של החכמים האטלנטים לגבי השמדת האי והאשמת החכם היחידי שרוצה להפיץ את הידיעה על מנת לעזור לתושבים לברוח (כמו בסיפור סופרמן בהתחלה). זינה חוקרת, וצאת את הטייחן הראשי (כמובן שבזמן זה הלבה כבר זורמת ברחובות הראשיים) ועוזרת לתושבים לבנות סירות הצלה מהריסות הבתים, ובסוף אומרת להם שאל להם להתייאש אלא לראות בזה סימן שעליהם להתערבב בשאר העמים ולחלוק עמם את הידע המדהים שלהם (ולמי שלא הבין את המשפט האחרון יכול לחפש את המונח "אטלנטיס: היבשת האבודה")... קצת מקוריות אנשים! (_______MORT

ענבר1

New member
איזה רעיון מצוין../images/Emo68.gif

הלוואי ומישהו היה מצלם את זה או לפחות כותב את זה אני כבר רואה את כול הפרק בדימיון

דווקא בהרקולס הרחיבו.

בהרקולס רואים את האלים הנורדים (ספוילר רק בשורה הבאה:
וגם בעונה השישית של זינה, לא שיש קשר כשלהו בין הפרקים האלה והאלה, שדי סותרים זה את זה אבל לא חשוב). בהרקולס גם רואים את סיפור אטלנטיס, ועוד כל מיני סיפורים של אלים כאלה ואחרים של עמים כאלה ואחרים (המיתולוגיה האירית, למשל). דווקא שם הם הרחיבו. -אלעד

X-na GIRL

New member
אבל אלים זה לא הקטע של זינה!!!

אוקי מההתחלה לא התמקדו בזינה על אלים, אלא בהרקולס כי היה לו את הקונפליקט הזה עם אבא שלו והאלים היוניים אז הוא הולך ומחפש אלים שהוא כן יוכל לסמוך עליהם אבל לזינה אין שום דבר שמקשר אותה לאלים זינה מתעסקת עם האנשים, זה הבדל עצום ובגלל זה אני חושבת שהסדרות לא עבדו ביחד כל כך כמו שקווין רצה, הרקולס אם כבר רוצה לגלות פנים חדשות בקשר לאלים רוצה לדעת שיש אלים שלא מנצלים את הכח שלהם וזינה אם היא כבר בקטע של אלים לא רוצה מהם כלום הקטע שלה לנסות לראות אם הם שווים את האמונה שלה מה שבדרך כלל הם לא בגלל זה אני חושבת שהקטע עם קרישנה היה תפנית מדהימה כי סוף סוף זינה כורעת ברך לפני אל!

למעלה