תָּמִיר
New member
הוספת סירופ/ליקר לפלעצל גבינה מתוק עם צימוקים??
מצאתי מתכון קל לפלעצל גבינה וצימוקים.
הכנתי ויצא סביר פלוס. אבל הוא "פשוט מדי"
אז חשבתי אולי להוסיף לו סירופ או ליקר "סטייל סברינה".
אשמח אם מישהו יוכל לומר לי, על פי המתכון ששבקישור אם זה יתאים?
ואם כן, מה הכמויות והצורה שבה צריך להוסיף את הנוזל.
אשמח לעצות,
תָּמִיר
מצאתי מתכון קל לפלעצל גבינה וצימוקים.
הכנתי ויצא סביר פלוס. אבל הוא "פשוט מדי"

אז חשבתי אולי להוסיף לו סירופ או ליקר "סטייל סברינה".
אשמח אם מישהו יוכל לומר לי, על פי המתכון ששבקישור אם זה יתאים?
ואם כן, מה הכמויות והצורה שבה צריך להוסיף את הנוזל.
אשמח לעצות,
תָּמִיר
