הוספת סעיף הקלה באיבחון!!!

הוספת סעיף הקלה באיבחון!!!

בגלל שהמאבחנת שלי יצאה לחופשה (מקווה מאוד שעדיין לא ואולי אני יספיק לתפוס אותה ביום ראשון).. אז אני לא יכולה לשאול אותה ! אז כל מי שפה נחשב למאבחן / פסיכאטר / נירולוג כל מי שיודע איזה הקלות ניתן לתת באיבחון שיענה לי על השאלה: אפשר להוסיף הקלה של עבודה - במקום מבחן ? לא מבחן בית ! ולא לעשות את העבודה על נושא המבחן! אלא לעשות עבודה ברמה גבוהה של 40 דפים מנימום ברמה של חמש יחידות!! אני בוגרת בית ספר שרוצה להשלים בגרויות!! ואני רוצה לעשות כמו עבודת גמר פרוייקט שרק עכשיו שמעתי עליו! http://cms.education.gov.il/EducationCMS/Units/AvodotGemer/MeidaKlali/MahiAvodatGemer.htm אני לא יודעת אם זה אפשרי מבחינת משרד החינוך אז אולי אם אפשר להוסיף את זה כחלק מהאיבחון!! כל העבודות שעשיתי במסגרת בית ספר היו מעולות, תמיד קבלתי ציונים גבוהים והעבודות זכו להערכה של כבוד ומצאו את מקומם בתצוגות.. אני רוצה לעשות את מה שאני טובה בו וגם סוף סוף להנות מבגרויות!!

אלמוג - היא בוודאי יודעת

אני לא שמעתי על אפשרות של המרה לאחר סיום ביה"ס. יש פטנט כזה, שבזמן ביה"ס אפשר לעשות המרה של עבודה במקום מבחן. נחכה לאלמוג.

מההההההההההההההה?????.?

יש דבר כזה??? זה מעצבן! למה לא ידעתי על זה כשהייתי בבית ספר??? זה לא פייר שלא נותנים את כל המידע! גם על עבודת גמר גליתי לפני מספר ימים עכשיו על זה!! יש אפשרות שאפשר לעשות את זה גם בתור בוגרת בית ספר?? לא איכפת לי אם יש מועד הגשה כמו מועד העבודות גמר - עוד שלושה חודשים אני מצידי ישב כל היום בספרייה אני אוהבת לעשות עבודות בכתב וגם ככה אני בזמן חיפושי עבודה אז יש לי זמן פנוי!! אבל אלמוג לא אמרה לי כלום על זה רשמתי את זה גם בפורום לקויות למידה היא אמרה לי שכדאי לי לחשוב על פתרון אחר!! אבל זה פתרון מושלם בשבילי אני כבר התחלתי לחשוב על ההתרונות של זה מול מבחן!!! אם אני יוכל לקבל סעיף באיבחון של להמיר מבחן בגרות בעבודה אז רק ישאר לי להוסיף את הסעיף של אנגלית בעל פה שהייתי צריכה לשנות לפני שנים אבל שחכתי להגיד למאבחנת שלי וסעיף למבחן בגרות בחיבור התעלמות משגיאות כתיב וסימני פיסוק זהו אני לא צריכה יותר!!! אם מי שעושה לי את הבחינת בגרות בעל פה זה שמשומע אותי עונה על השאלון גם מקריא לי את השאלון? (במקום קלטת)

המרה של בחינת בגרות בעבודה

אפשרות שקיימת בזמן התיכון. אין לי מושג על אפשרות אחרת. אם אלמוג לא ציינה, כנראה שהאפשרות הזו קיימת רק בתיכון... סורי...

זה ממש מאכזב :(((

את בטוחה שהאפשרות הזאת בכלל קיימת?? אני יודעת על עבודות גמר את מתכוונת לזה.?? ומבחן את מתכוונת מבחן או מבחן בגרות? וזה בתור סעיף נוסף באיבחון או אפשרות שרשומה במשרד החינוך לכל תלמיד בישראל?? אם יש אפשרות כזאת להמיר בחינת בגרות בעבודה לתלמיד יכול להיות שיש אפשרות כזאת גם לבוגרי בית ספר...

למעלה