הוספת פרטים

joe18

New member
הוספת פרטים

היי יאיר מה שלומך? הוספתי פרטים נוספים כמו שביקשת בכדי שתוכל לומר לי פרטים על האופק שלי. זה נמצא מספר שורות למטה. תודה joe.

joe18

New member
תודה!. יש לי שאלה נוספת

אז אם האופק שלי הוא במזל סרטן- זה בעצם אומר שיש לי גם קצת מן האופי של המזל הזה, נכון? האם זה גם אומר שכשאני קוראת את ההורוסקופ , אני צריכה גם לקרוא את מזל סרטן?.

בגדול - התשובה היא כן..

כן, יש משהו מאוד רגשי ורגיש בדרך שאתה מציג את עצמך לעולם, ושווה להוסיף גם את זה לרפרטואר הקריאה שלך. אתה יודע מה ? תנסה - ותגיד לי אם זה מתחבר לך. אל תשכח, שכולנו מורכבים מחלקים שונים ולא רק מאלמנט אחד, וזה עוד פן אחד לאישיות שלך. אז.. נסוי - וטעיה.

joe18

New member
אכן כך

אני אכן הרגשתי ומרגישה שהאופי שלי יותר מתחבר לאופי של מזל סרטן ופחות לשל בתולה- מזל החודש בו נולדתי. מספר אנשים אף אמרו לי בעבר ו\או שאלו אותי אם אני בת מזל סרטן... . הגיוני שמזל האופק יהיה יותר דומיננטי מאשר מזל החודש בו האדם נולד?

לפעמים זה ככה.

לפעמים בחלקים מסויימים של חיינו, כשאיננו חווים את השמש שלנו - את האני והפוטנציאל שלנו - במלואה ובמלואם, אנו חווים יותר את האופק ומזלו, כלומר, את החוויה החיצונית של האני הזה. זה בדרך כלל משתנה, לפעמים כך ולפעמים אחרת.. בקצור, הכל דינמי.

למעלה