הוספת שפות ב-D2

Gutterball

New member
הוספת שפות ב-D2

אהלן, לאחרונה קניתי D2 של cowon ומצאתי מדריך באינטרנט שבעצם הופך לי ת'מכשיר ל-D2+, כלומר עם הגרפיקה המשופרת ושאר השיפורים הקטנים. הבעיה היחידה שעם העדכון לא מופיעה השפה עברית, כמו שהיתה בגרסה הרגילה של ה-D2. האם יש אפשרות להוסיף ידנית את השפה? להוריד חבילה או משהו דומה מהאינטרנט? תודה מראש וחג שמח!

sha na na revol

New member
לא הייתי ממליץ להתקין את הפאטץ'.

מדובר בשדרוג תוכנה לא רשמי, אלא של מעריצים שמצאו דרך להרכיב את מערכת ההפעלה של הדי טו פלאס - מכשיר בפני עצמו - על הדי 2

samata

New member
נצל"ש - כבל TV Out ב-D2

קניתי כבל TV Out למכשיר הD2 שלי, וכשניסיתי לחבר אותו לטלוויזיה ולהפעיל סרטים שום דבר לא באמת קרה. כשמפעילים סרט במכשיר יש לחצן שכתוב עליו TVout בתחתית התמונה, אבל כשאני לוחץ עליו המסך נהיה שחור ובטלוויזיה שום דבר עדיין לא משתנה. חג שמח.

samata

New member
הקפצה

חוזר לצבא לסגור שבת, אז אשמח אם יש למישהו תשובה.

.......

ניסית לדפדף בטלוויזיה בין חיבורי הAV? ניסית להיכנס להגדרות הוידאו של המכשיר ולשים אותו על PAL?

אממ

הקצה של הכבל שמתחבר למכשיר - מתאים לחיבור גם למכשירים אחרים שיש לך או שהוא ייעודי למחבר על המכשיר? פשוט אין לי מושג איך נראה הכבל במכשיר הזה אם הוא בעל ראש שמתחבר גם למכשירים אחרים תנסה לבדוק אותו איתם בשביל לשלול או לאשר אם הבעיה היא בכבל או במכשיר/בתפעול.

הייתי ממליץ לך לחזור לגרסת תוכנה

של המכשיר שלך. לא חקרתי לעומק את המפרט חומרה של הD2 והD2+, אבל אני מניח שיש הבדלים ביניהם ולכן זה מתכון לתקלות. במידה ויש הבדל מהותי בין היכולות של החומרה של שני המכשירים, כמו ההבדל בין הA2 והA3 בהחלט כדאי לך להתקין את הגרסת תוכנה שמתאימה למכשיר שלך. אני אישית חושש לנסות להתקין את הגרסא של הA3 על הA2 שלי מתוך חשש שזה יעמיס על המעבד יותר מדיי.

or121210

New member
בדקת בהגדרות?

הגדרות > תצוגה > שפה > עברית (כל זה בעצם באנגלית) עבד?

למעלה