הוספת תאריכים עבריים

הוספת תאריכים עבריים

שאלה, יש מצב להוסיף תאריכים עבריים ביומן המובנה? אולי לסנכרן עם אאוטלוק בצורה כזו שיראה גם את התאריכים העבריים? תודה מראש לכל העונים

YosMan1

New member
תאריכים או חגים?

חגים פשוט תסנכן עם האוטלוק. תאריכים יש די הרבה תוכנות שאני אישית לא השתמשתי אבל אפשר לנסות רק לדוגמא: ויש עוד הרבה רק תריץ בגוגל jewish calander android או hebrew calander android

מענדי

New member
קובץ תאריכים בעברית+חגים עד 2014

התאריכים העבריים באאוטלוק בדרך כלל לא מסונכרנים לטלפונים. אפשר להשתמש בקובץ מאתר PDACE, שמוסיף את התאריכים כפגישות.

YosMan1

New member
נראה לי רעיון קצת בעיתי

א. כי הסנכרון עם האוטלוק גם ככה בקושי עובד וזה יעמיס עליו המון. ב. זה יעמיס את זכרון הטלפון ג. בדרכ מסנכרנים חודש אחורה ושנה קדימה אז התאריכם העבריים יהיו מוגבלים לתקופת הסנכרון.

תודה רבה

התכוונתי דווקא למה שמענדי כתב. להכניס בתור פגישות. יש לי תוכנה של לוח יהודי אבל זה שונה כי אם צריך לבדוק מה קורה ביום מסוים צריך לבדוק בשני מקומות. אנסה לראות אם אצליח לייבא את הקובץ לאאוטלוק.

נתקלתי בשני בעיות

נתקלתי בשני בעיות: הקובץ הסתנכרן עם האאוטלוק בצורה בעייתית (שלושה תאריכים עבריים על שני ימים, אחד על כל יום ועוד אחד שמופיע מאמצע יום אחד עד לאמצע היום הבא). דבר נוסף, איך אני מסתכרנת את היומן של האאוטלוק עם היומן של GMAIL? תודה מראש

YosMan1

New member
אכן בעייתי הסנכרון עם האוטלוק

הבעיה שציינת נובעת מהבדלים בשעון קיץ חורף בין המחשב לטלפון, צריך לתאם אותם לפני הסנכרון. סנכרון מול יומן הגוגל עושים דרך גוגל ולא ישירות מול הטלפון, קודם מסנכרנים את האוטלוק (2003 ומעלה) מול גוגל עם גוגל סינכ. (להורדה למחשב מהאתר של גוגל) אחר כך סנכרון של הטלפון מול גוגל מתבצע דרך הסלולר או WIFI, יש הגדרות סנכרון בטלפון עצמו.

למעלה