הוספת תינוק - האם זה חובה כעת ?

taltal59

New member
הוספת תינוק - האם זה חובה כעת ?

אנחנו הגשנו בקשה בדצמבר 2005 ,ע"פ הקצב שנצפה כרגע לא ברור מתי נקבל את הזימון לבדיקות הרפואיות. לפני 3 חודשים נולדה לנו בת נוספת , האם זה חובה להוסיפה לבקשה כעת או שניתן להמתין עד הנחיתה (לנדינג) , גם אם היא תהיה עד אז בת שנה או שנתיים? מה עדיף ? לעשות זאת בארץ או אח"כ בקנדה? האם מה שקראתי פה לפני כמה דפים שהתהליך עולה 150$ מתייחס לספונסרשייפ או להוספת תינוק כבר בארץ? אילו מסמכים יש למלא אם רוצים לעשות זאת כבר בארץ ? לא הצלחתי למצוא מסמך של הוספת תינוק ולבסוף (תנו לי קצת תיקווה :) ) אילו תאריכי הגשת בקשה קיבלו לאחרונה זימון לבדיקות רפואיות תודה טל

כדאי להוסיף אותה כעת ולא לחכות.

כשייפתח הפקק בנובמבר יהיה לחץ גדול בשגרירות, אני מקווה שמתי שהוא בתחילת 2008 תקבלו את הבדיקות הרפואיות לכל המשפחה ולא תצטרכו לחכות ל 2009. לא נוח לעשות ספונסרשיפ בקנדה. התהליך יכול לקחת כחצי שנהוהצחיר ונדמה לי שהמחיר זהה..... חבל על הצורך לבטח את הילדה בביטוח רפואי פרטי. גשו לשגרירות עם תעודת הלידה, שלמו 150 דולר, מלאו את הטופס שיבקשו מכם כדי להוסיף אותה לתיק ואל תזדקקו לתהליך ביורוקרטי נוסף אחרי הלנדינג.

fermat7

New member
להוסיף את התינוק כבר עכשיו

התהליך יחסית פשוט, קליל ומהיר, לא צריך לקחת יותר משישה חודשים מעבר לתאריך המקורי. סתם, צחקתי, לכי לשגרירות, ההוספה כמעט מיידית.

shoole

New member
ספונשיפ שאלה?

אנו עשינו לנדיג וחזרנו לארץ כעת אישתי בהריון ונראה שהיא מעוניינת ללדת בארץ ולאחר מכן לבצע את המעבר הסופי מישהו יכול ליעץ מה אני צריך לעשות לאחר הלידה? תודה

למעלה