הועידה הבינגאלאקטית תכרטס אתכם באופן לוטומטי!

fire snake

New member
הועידה הבינגאלאקטית תכרטס אתכם באופן לוטומטי!

זה מתוך ספר הידע של חני - איזה ראש ביורוקרטי! ווי! ווי! זוהי הודעה עבור פלנטת העולם כולו חברינו,[יש לתרגם "טובאריש?"] בשם היקומים והקוסמוסים כולם, מנגנון הצדק האלוהי [!] מברך לשלום את הפלנטה שלכם, אשר צעדה לתוך העידן הקוסמי השני. ... אם מהויות אנושיות תיקחנה לפועל את האחריות האוניברסאלית מתוך תודעה ואם הן תוכלנה לאחד את המשולשים שלהן של שכל-הגיון-מודעות עם תודעת האמת של הנתיב בעקבותיו הן הולכות, תהיה להן הזכות לתפוש מקום של כבוד בתוך הצוות האוניברסאלי של הקוסמוס. עבור חברינו שהצליחו להיכנס לצוות הזה, ממדי המבדקים יהיו סגורים משם ואילך והם יצעדו בנתיב האוניברסאלי ביתר תודעה וביתר נוחות ויחיו מאושרים יותר בעולמם. בפלנטת העולם עליה אתם חיים, אי נוחות במהויות תכרטס אתכם באופן אוטומטי בממד המבדקים. מהסיבה הזאת, ההתנסות [*]בגן-עדן או בגיהינום [*] נותרת בידיו של יצור האנוש עצמו אשר יחיה מבעד לעידן הקוסמי השני שלו. יצור האנוש אשר השיג תודעה הנו משם ואילך יצור אנוש של הקוסמוס. אלו אשר להם ספיקות ופחדים הם אלו שדנו עצמם לחיות בממד האבולוציוני לעולמים. ... קוסמוס הוא מנגנון צדק אלוהי. לעולם אינו מלחיץ איש בנתיב בו הוא הולך. המערכת אינה מצפה לדבר מהאנושות מלבד מאשר לפעול בכיוון ההצעות הנמסרות.!!! זוהי תופעה המתייחסת לתוכנית-המוגדרת האוניברסאלית שתפרח על הפלנטה שלכם. בעידן הסופי הזה, ברגע זה, מצפונו של יצור האנוש פועל כנאשם וכשופט גם יחד. אנחנו מניחים שהאנושות אשר תגיע לתודעה הזאת בזמן הזה, תשמור ביתר זהירות את צעדיה בנתיב שלה. זה מוצג לידיעתכם. מועצת מנהלים של הכוללות הפדראלית קוסמוס לצדק אלוהי ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ מה זה הבולשביקיות הזו??!! מה דעתכם - מה "הם" [=מי?] רוצים?

hamamin

New member
קבב טורקי בשמנת פטריות ויין לבן

מוזר ,אבל מה שיוצא מטורקיה חוץ מרחת לוקום ושוארמה כבש, לא מקובל עלי. לא מסתדר עם מוסלמים ואפילו לא עם הסופים. התניה פבלובית או איסלמו -פוביה [?] לך תדע.

fire snake

New member
מאיפה קשר טורקי\מוסלמי?

"טובאריש"? זה רוסית - קומוניסטית - "חבר", חבר המפלגה.

hamamin

New member
בעיברית קלה,ספר הידע הוא טורקי,במקור

סופיזם +מפתחות חנוך,תיאוסופיה+השחר הזהוב+מכה+ירושליים החדשה+הרייך הרביעי +גנוסטיקה+זרתוסטרה+נצרות+איסלם+רויזין-קרויצן+מיתולגיה יוונית +קבלה+הגיאומטריה המקודשת של פיתגורס+ "אלוהים יודע כי מחשבות אדם המה הבל"+"אני אמרתי אלוהים אתם ובני עליון כולכם" מול "אכן כאדם תמותון וכבני אנוש תיפולו"+אלפא,ביתא,גאמא +XYZ = [בערך] ספר הידע. חברים זה גם איסיים,האחווה הלבנה של טיטיקאקה,מסדר הישועים,אגד,כפר הוורדים,קופת חולים של ההסתדרות הכללית של העובדים העיבריים בארץ ישראל,נ-נח-נחמ-נחמן מאומן,כל ישראל חברים. ובתקומת ירושליים ניוושע. [כמה קשה לבני אדם להבין זה את זו וזו את זה]

פייר סנייק

אם כוונותייך הן תקשור, או כל דבר הדומה לזה, לצערי זה לא הפורום המתאים. אנא הכנסי לפורום תקשור וריפוי עם ישויות אור, שהוא הכי נכון למיטב ידעתי, לדברים מסוג זה.

fire snake

New member
ז"א "אם הוא בא בחללית - הוא חייזר, אם וא מגיע

לך ישר למוח - זה תקשור וישויות, ואם הוא נוסע על קורקינט - זו סבתא על גלגלים, כלומר מיינד קונטרול?" אני מופתעת לגלות שהעליתי את הסעיף גם בפורום הזה... מילא כשבפורום בלשנות אמרו לי שמקומן של חוויות חטיפת החייזרים שלי בפורום עבמים וחייזרים - (וכך היגעתי עד הלום) - אבל שכאן יגידו לי שאני חורגת מן הקונסנזוס ואאוטסיידרית??! כפי שאמרתי כבר בתשובתי ללוינקור, אם זו דעת הכלל והמנהלים (ואתה מנהל) אמצא לנכון להתקפל... אבל... הטקסט שהבאתי הוא מתוך "ספר הידע" שחני 669 דיברה עליו והביאה קישור אליו בפתיל אחר פה בדף... הנה שוב http://www.seferhayeda.co.il/ אז חני עברה מתחת לרדאר כי רק ציינה ש"הם" יכולים לבוא הנה אם "הם" רוצים - ואני נכנסתי לדיון יותר מפורט או יותר נכון ציטטתי אותם ביתר הרחבה. לדעתי, און-טופיק מובהק. אבל אם אני טועה, תקן\השעה אותי. זה בתוקף סמכותך.

חני 61

New member
סליחה ../images/Emo13.gif

זה לא הספר שלי זה הספר למען איחוד הפלנטה ספר אונברסאלי הספר של המחרים ... לא כולם מתחברים לספר הזה כל אחד והמודעות ורמת התודעה שלו ... הקבלה היא ההכנה למען ספר הידע .. בעוד 70 שנה כולם יעסקו בספר הזה .. אני מבין הסוללים דרך הספר רק בתחילת דרכו .. מובן שיש הרבה תודעות שלא מתאימות לספר ולא מבינים מה רוצים מהם בכלל ... וזה בסדר גמור ....... כדי להגיע לספר הידע צריך להתעלות מעל התודעה הדתית ומי שלא התעלה לא מוצא ענין בכלל בספר ..... ...

fire snake

New member
היי חני (אופס-ציינתי מספר שגוי בניקך - סליחה)

כתבתי לך תשובה - אבל במחשבה שנייה... אפשרות חלופית ביקש ממני לעבור עם זה לפורום ישויות אור ומשהו... אני לא מתלהבת מהפורום ההוא - אבל, אפשרות חלופית? האם מותר לי לענות לחני כאן?

fire snake

New member
אפשרות חלופית - 1. בהודעה למעלה פנייה אליך

2. האם אני יכולה להעלות (כפי שהבטחתי מזמן) את ההסבר מה זה תמהטֻפה? או שזה חורג אימים מגבולות תרבוע העיגול?

עדיף לנסות להיות יותר רלוונטי לנושאי הפורום.

אך אם זה מתקשר גם יחד לשרשור, ואראה שזה די בסדר.. אז למה לא. יחד עם זאת, אני אשמח מאוד אם תקיימו נושאי OFF באופן הראוי ובצורה מספיק נוחה לכולם.

אף אחד אין בעלות על הגדרה או נושא כל שהוא

אך עם זאת אין לשכוח היכן אנחנו נמצאים. בכל פורום יש את המטרה העיקרית שלו, ולשם צריך לכוון. אם ישנה סטייה במהלך השיחה, כמובן יש לעשות את זה באופן הנכון. גם OFF רגיל יאפשר שיחה, אני לא מאמין ששיח על דרכו של עמיר פרץ (כדוגמא) תתאים לשיח בפורום, אך במקרה מסוים כל שהוא בהקשר לנושאי הפורום כן יתאים (במידה וימצא קשר-מה שאני מאוד מתקשה להאמין). יש להשתדל לעשות את זה במידה הנכונה.

fire snake

New member
אמיר פרץ אכן חייזר חריג -

אבל באשר לספר הידע... זו השאלה אם אמצעי התחבורה (טכנולוגי או מנטלי) קובע רלבנטיות - כי הם (או מי ש"מתקשר" איתם ) בהחלט טוענים שהםחייזרים (אם בכלל הבנתי נכון?) יש גם לא מעט טענות על נוכחות חיזרית טכנולוגית שנחשפו כבלוף לא מתוחכם (העב"ם בירושלים?) באשר לתַּמָהְּטֻפָה... זו קונספירציה אחרת, שרק אני מכירה מהאנשים פה... האם היא רלבנטית לפורום יותר או פחות מהאנונקי, נגיד? עניין של טעם אישי, אולי. טוב - בינכה אין לי זמן עכשיו.

fire snake

New member
ברורר שלא את כתבת - אבל מי כן?

מיהם? מאיפה? באיזה מלון הם גרים? (זה מהבדיחה על הסיני ששאל ישראלי "כמה אתם שם, בישראל?" "מליון" ענה הישראלי (זו בדיחה עם זקן). "אה, כן? ובאיזה מלון אתם גרים?") " המערכת אינה מצפה לדבר מהאנושות מלבד מאשר לפעול בכיוון ההצעות הנמסרות.!!! " יענו, אנחנו לא מבקשים כלום, רק שתעשו מה שנגיד לכם - ואם לא, תדעו לכם שרק אתם אשמים בתוצאות!" למה שמישהו ייקח את המילה שלהם, או של איזשהם ישויות שמופיעות אאוט אוף דה בלו ומכריזות שהן "מועצת מנהלים של הכוללות הפדראלית קוסמוס לצדק אלוהי ?" למה לדבר על זה בפורום הזה? האם זה שונה בעיקרון מתרגיל העוקץ שהאפורים עשו לטרומן? כנראה כל קבוצת סוחרי חרוזי זכוכית והשיטות שלה - חלקם מופיעים בחלימה, (האם הסצנה עם טרומן וקריל אירעה במציאות? בחלום משותף? פה? במימד אחר? מישהו סגור על זה? אני לא) חלקם במציאות היומיומית האפורה, חלקם מזריקים עצמם ישר לווריד או למוח הקודח... למה לבוא אם אפשר למכור באינטרנט?

fire snake

New member
ואת לא יודעת מי כתב, או שזה לא חלק משליחותך

לגלות את זה למי שלא בחר לשחרר עצמו מחוקי האבולוציה? (אגב - זו הגדרת דון חואן לשעבוד: הוא מונע מאיתנו לעבור אבולוציה, להתפתח.)

חני 61

New member
ספר הידע ספר לקריאה להתאחדות אונברסאלית

1.ספר קוסמי שיוכתב במשך 12 שנים החל מ1981 עד 1993 לגברת בשם ביולנט צוראק 2הספר מסיע בידנו ללמוד להתנהג ולשלוט על הבינה הגיון מודעות שלנו 3 הקריאה ולימוד הספר שוב ושוב פותחים שערי תודעה מפעילים את עוצמת המוח מטהרים את התאים ומשנים את הדנא שלנו 4 הוא כתוב בטכנולוגיה אור פוטון ציקלון שאיננה מוכרת ומציג את תפעול הקוסמוס כולו טכנולוגית . 5 בכול העולם עוסקים בספר הזה ....

חני 61

New member
אני מאמינה בזה ככה ההגרכה שלי אומרת לי

ולא צריכה לשכנע עלי זה עבד השתנתי הרבה בעקבות קריאה בחוברות התדרים גבוהים יש הרבה שלא מתחברים היות ולא נמצאים במקום המתאים הכתיבו לה ישיות של אור .. התפקיש לה זה לקרוא לאחדות אונברסאלית מה שיהיה בעוד 190 שנה ללא דתות ללא הבדלי גזע ולאום אני מתחברת לזהויש עוד בארץ קבוצות שלומדים ומתחברים לכתוב החוברת תורגמה להמון שפות לומדים בכול העולם בעצם אני וחברי הסוללים של הספר שלא מזמן החלו ללמוד בו ...

fire snake

New member
מה זה "ישויות של אור"?

ולמה את מאמינה להם על עיוור? "בעוד 190 שנה" - יש ים של נבואות עם תאריך תפוגה, היו רבות שפגו ולא קרה כלום - בקיצור, קשה לדעת את העתיד. ולרוב מיותר. "ללא דתות ללא הבדלי גזע ולאום " - גלובליזציה? זה קורה בינכה וכה. אין צורך בשום ישויות אור לשם כך. נסיונם לקחת קרדיט ולהטיל חסות קצת...מפוקפק. זה שאת מתחברת לזה לא בהכרח אומר שהם דוברים אמת. יש דרכים אחרות לחבר אנשים למסרים - עייני עוד "החייל ממנצ'וריה" למשל - וכשמדובר בישויות שחייהן ארוכים משלנו (האם זה המקרה?) יש מהם שמנצלים זאת כדי לחייב בני אדם מגלגול לגלגול. קצת חשדנות בריאה? בקשי לראות תעודת שוטר לפני שאת מושיטה לאזיקים את הידיים?

למעלה