הועלה סקר חדש בנושא HUMAN LEAGUE

turrican

New member
חה חה חה..אתם משהו../images/Emo98.gif

לא ידעתי שמעריצי דפש מוד לא נותנים לסקר לנשום.. דחיל רבעק..תנו סיכוי גם לאחרים!! אחרי הכול הליגה האנושית הנפיקו לא מעט להיטים מצליחים .

one caress

New member
!Breathe! devotees, Breathe

אני לא רוצה להתערב... א ב ל תראה את מי הם מזכירים בתחילת דרכם--------> (יש שם אפילו איזה ג´ינג´י אחד...) ולא רק בפנים, הסתכלתן/ם בשמות? לאחד קוראים אנדי ולשני קוראים מרטין... ומה עם הבנות? לאחת קוראים סוזאן, ולשנייה קוראים ג´ואן... עכשיו רק חסרות גריין וחפציבה...

turrican

New member
הועלה סקר חדש בנושא HUMAN LEAGUE

כמו שהבטחתי אז כבר קיימנו טריוויה בנושא ה- HUMAN LEAGUE ועכשיו עלה סקר חדש , איזה שיר הייתם רוצים להוריד של הלהקה שאין לכם וממש בא לכם לשמוע..אז להשתתף ולהצביע !! דבר שני אתם מוזמנים לשלוח לי לינקים של הלהקה שאני אוסיף ברשימת לינקים של הפורום. קדימה.. שתפו אותנו בחוויות שלכם על להקת HUMAN LEAGUE אז אני אתחיל.. אהבתם את 2 הבחורות של הלהקה ? לדעתי הם היו לא רעות בכלל והוסיפו גם פן חזותי אך גם קול מיוחד .

one caress

New member
ואם מדברים על חפציבה

לא הצלחתי להשיג אותה, אך השגתי את בן זוגה-אלן

one caress

New member
והנה שאר הלהקה

מימין לשמאל: מרטין, אנדי, ומילר(מחברת התקליטים), ודייב. בצד ימין למטה מבצבץ לו אדון קסלר (האמרגן)

one caress

New member
והנה הגיטריסט

שמו מרטי וכפי ששמתם לב, הוא אוהב לשנות את תסרוקותיו מפעם לפעם... זו תמונה אופינית לו משנות ה-80.

one caress

New member
ומהמופע-Exciter

הנה תמונה של מרטי שר SURRENDER בחדר ההלבשה. לקוח מה-DVD החדש: One night in paris

one caress

New member
והנה הצלם

אנטון קורביין(משמאל) שאחראי ליצירת המופת הזו.

one caress

New member
והקלידן הנוסף

פיטר ג´ורדנו, שנשלח להחליף את אלן. (אך בינינו חברה, אין כמו אלן.)

one caress

New member
וזמרות הליווי

ג´ורדן ביילי וג´ורג´ייה לואיס. שהודות להן, In your room מעולם לא נשמע יפה יותר . (לא התכוונתי לגלוש כל כך אבל רק רציתי להראות איך human league מזכירה לי את : !!!D E P E C H E M O D E )

ToraToraTora

New member
בוקר טוב לך!!!!

יפה לך לכתוב בשעות כאלה מוקדמות, אני בכלל לא רואה בעיניים
מה שלומך ?? והשפעת הליגה.....

turrican

New member
One Caress

חההה.. מה..לא ישנת כל הלילה??? מה כל ההודעות האלה על הסובוח..אפילו התרנגול עוד לא התעורר.. קוקוריקו.. מה נפל עלייך ? צריכה לקחת רגיעון של הדס..

למעלה