הופההההה מק

יוווו איזה חבורה של טפשונ

ים אנחנו! היינו משחקים אמת או חובהההההה! זה היה יכול להיות הרבה יותר קל.. טוב פעם הבאה...

יאלה פלפול..

אני זזתי... פרשתי.. נטשתי... איך שתקראו לזההההההה אביב התנתק והעולם עליי חרב, אז הולכים לישון כולם להגיד לי לילה טוב נו נו תגידו גאד דמיט אני מחכה יא חסרי רגישות!!! תגידווווווו!!!!!!!!!!!!!!!! אוף אתכם יא מייבשים עכשיו יהיה לי לילה רע בגללכם נווו תגידו טוב אני אפסיק לדבר לעצמי וייתן לכם להגיד לי, כי אתם תגידו נכון? נו אתם תגידו? נו? תגידו

אוקי אז דייייי עכשיו בוקר../images/Emo163.gif

ואני רואה דברים נורא נורא מפגרים בערוץ 9 כן זה של הארגנטינאים...(לשיפור השפה) אל תשלאלו איך למה וכמה אבל אני עייפה... הספיק לי היום לשבת עם סטלנים וכן....ו... ובקיצור הגעתי למסכנה זה בגלל שאני עיפה.. אנשים תצפו בערוץ 23 שם יש את הסידרה הזאת שכחתי איך קוראים לה.. שמשחקים אביב גפן דנה ברגר וגלית וכל הויצמן וכאלה ושכחתי איך קוראים לסדרה תצפו תהנו ולכו לישון כי מחר צריך לגמור עבודות במדעים (טוב) אז הסיפור הזה נראה לי הרדים אותכם אז לילה טוב
נ.ב *יש לי ממש רסטות בשער ואני ממש לא צוחקת..!!! *וניסיתי להעלות תמונה אבל זה לא הצליח לי... אולי בפעם אחרת... קיצר אנשים בייייייי ולילה טוב

חחחחחחחחחח..,.. ../images/Emo168.gif

נראה לי יהיו עוד הרבה פעמים כאלה...
אבל זה היה משחק כיפי!!!!!!!!!!!!!!

צודק..

אי אפשר להגיד שלא נהננו בכל זאאאתתתתתתתתתת זה ממש החיה את הערב /לילה היבש הזה עוד שניה הייתי קופצצת

l i f a g i r l

New member
תאמת חשבתי על זה אבל לא ידועת פשוט

לא הצעתי...חחחחחחחח לא נורא גם 5 אצבעות היה נחמד...לא?!?! כן...חחחח פסדר...בפעם הבאה

חחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחח או מיי אס! גם אני נזכרתי בזהההה חמודהההההההה יו דנה איך הרזית נו בטח , לא הייתי חברה שלך!

אנשים!!!!!!!!!!! ../images/Emo168.gif

היה כל כך כיף הלילה הזה
ו.., תתתתתתתתתתתתתווווווווודדדדההההה שהעברתם אותו איתי
אבל עכשיו אני עייף כמו לא דיוע מה!!! ובאמת שנורא נורא נורא נורא נורא נהנתי
אז נדבר כבר כאן מחר (שזה היום...
) ו.., ליילה טוב
ואני אוהב אותכם הההממממווווןןןןןן

l i f a g i r l

New member
../images/Emo9.gifלילה טובבבבב

לילה טובבב חלומות פזזזז גם אנחנו והבים אותך חחחחח

לילה טוב חןןןן תחזור מחר

וחחח הכי מצחיק שהיה לנו זה: תודה שקנית את המחשב הזה "מה?! איפה לוחצים?! דנה זה המחשב שלי!!!!!!!"

למעלה