הופההה.....

hooba

New member
הופההה......./images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

קבלו..ביקשו מדאגי את הדעות שלו לגבי כמה שירים וסינגלים חדשים..(או לא..).... New Singles Reviewed by Dougie Mcfly Kelly Clarkson - Breakaway ( * * * * STARS) - Im in Love with Kelly Clarkson! Everything about her is great! This is a good ballad! but its not her best song! .I Prefer her rocker songs with all the vocal gymnastics. Yeah Yeah Yeahs! - Turn Into ( * * * * STARS) - Yeah, its Awesome! .I've never seen the band, but they sound really interesting, It starts off quite calm but then this amazing, crazy guitar kicks in, This is cool. Fall Out Boy - A Little Less Sixteen Candles ( * * * * STARS) - I Like it, But its not my favourite track on their album. I'd describe it as pop punk, with a hint of something emo, Lyrically its good, the bass player is a very talented songwriter. Rooster - Home ( * * * STARS) - Its Nice Rock, although im Not loving it. I Think they are good and the bass player is pretty amazing. I Preferred them when they did more up-tempo songs that were riff based. Shayne Ward - Stand by Me ( * * STARS) - I've not really heard what he's released. This is a really slow song. I Couldnt buy it, and play it every day for the next eight years. Its not great but its better than Westlife Pussycat Dolls - Buttons ( * * STARS) - I Hated their first song. I Just Wouldnt go round saying. "Dont you wish your boyfriend was hot like doug?" I,m not that into R&B, but they're good at what they do, This is catchy. הוא כל כך צודק..בהכל!!!!!
אבל אני נקרעתי מצחוק ממה שהוא אמר על הפוסיקאט דולז... I Just Wouldnt go round saying. "Dont you wish your boyfriend was hot like doug?"
וואיי..זה היה טוב...!!

Bleed for Me

New member
Dont you wish...

??your boyfriend was hot like doug
איזה קורע! אהבתי את מה שהוא אמר על קלי ופול אאוט בוי..ושהוא פירגן לפיט למרות שהוא קרא לו "the bass player"..אהמ יש לו שם...

I LOVE BMSF

New member
מה לא הבנתי את הקטע

עם הפוסיקט דולס השורה שלהם היא לא "Dont you wish your boyfriend was hot like ME"???????

Bleed for Me

New member
השורה שלהם היא

Dont you wish your girlriend was hot like me דאגי אמר שהוא שונא את השיר הראשון שלהם (Dont you),זה לא כאילו הוא ילך ברחוב ויגיד: Dont you wish your boyfriend was hot like doug מובן??

hooba

New member
הוא פשוט כל כך

צודק בכל מה שהוא אמר שם..!!!
אני חושבת בדיוק אותו הדבר..אני מתה לע פול אאוט בוי..!!
וגם אני לא אוהבת את הפוסיקאט דולס...
חיחיחיח..אם באמת היה שיר כזה: dont you wish your boyfriend was hot like doug... הייתי חורשת עליו..ושרה לי אותו ברחוב..!!!
חיחיחי dont you wish your boyfriend was hot like doug dont you wish your boyfriend played bass like doug dont cha...!!

JuSt My LuCk

New member
../images/Emo6.gifאה אה!!! ענק!

חח וואי אני מתה על דאגי סוף סוף מישהו נורמאלי שחושב כמוני על פוסיקאט דולס אני כל כך לא סובלת אותם (למרות שהשיר האחרון שלהם איך שהו נורמאלי....)
GO DOUGIE!!!!

לושהה

New member
../images/Emo2.gif

אני דווקא ממש אוהבת את הפוסיקאט
ישלהן שירים ממש ממש טובים!
Don't Cha. Stick With U. Beep.
[בעיקר וויל איי אם
] Buttons הכי.

Rowdy Girl

New member
כלכך../images/Emo99.gif

אז אנחנו המוזרות היחידות שאוהבות אותן?
הכל חוץ מדונט צ'ה
אבל שכחת את SWAY!!!!

לושהה

New member
SWAY../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אמרתי רק תסינגלים פשוט
וכן,כנראה שאנחנו המוזרות היחידות
אבל מה?! הן שולטות!

m i c k e y 15

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo28.gifחחחח איזה חמודדד

הוא קורע אותיייייי מאיפה זה?? חחח מושמוש שכמותווווו

לושהה

New member
xD את כמו המורה שלי לתאטרון בבצפר

כל היום 'מושמושים מושמושים' DD:

הבנתי כל מילה!

תישתדלו לשים תרגום כל פעם שאתם מביאים משו באנגלית.. אתם יודעים יש פה אנשים שלא מבינים... (לימרות שלפעמים זה ניראה כאילו אני היחידה שלא מבינה) תודעע על התרגום.. ועל הכל..

hooba

New member
אוקיי..הנה תרגום..!!../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif

סינגלים חדשים מבוקרים ע"י דאגי ממקפליי: קלי קלארקסון- ברייקאווי (**** כוכבים) אני מאוהב בקלי קלארקסון! כל דבר בה נהדר! זו בלדה מאוד טובה! אבל זה לא השיר הכי טוב שלה! אני מעדיף את השירים הרוקרים שלה עם כל ההתעמלות בקול. דה יה יה יהז - טרן אינטו (*** כובים) כן, זה עצום! אף פעם לא ראיתי את הלהקה, אבל הם נשמעים די מעניינים. זה מתחיל די רגוע אבל אז- הגיטרה המההימה והמשוגעת הזאת נכנסת..זה מאוד מאגניב. פול אאוט בוי - אה ליטל לאס סיקסטין קאנדלס (**** כוכבים) אני אוהב את זה, אבל זה לא השיר הכי אהוב עלי באלבום.הייתי מתאר את זה כפופ פאנק עם שמץ קטן של אימו- מבחינה לירית הוא טוב. הבסיסט שלהם הוא מאוד מוכשר בכתיבת שירים. רוסטר - הום (*** כוכבים) זה רוק נחמד, למרות שאני לא מת על זה. אני חושב שהם טובים והבסיסט שלהם הוא די מדהים. אני העדפתי אותם כשהם עשו שירים יותר קצביים עם יותר בסיס. שיין וורד - סטנד ביי מי (** כוכבים) לא ממש שמעתי את מה שהוא שיחרר. זה שיר מאוד איטי. לא הייתי קונה ומשמיע את זה ברצף בשמונה שנים הבאות. זה לא נהדר אבל זה יותר טוב מווסטלייף! פוסיקאט דולז - באטונז (** כוכבים) אני שנאתי את השיר הראשון שלהן.פשוט לא הייתי מסתובב ברחוב ואומר "dont you wish your boyfrien was hot like dou?". אני לא ממש בקטע של אר'נ'בי, אבל הן טובות במה שהן עושות, זה קליט כזה.

m i c k e y 15

New member
אויי אני מתה על קליי ועל רוסטרר

ועל יה יה יהזזזזז אני מה זה מסכימה איתו..חח הפוסיקאט

למעלה