הופיע בפורום אחר

miss mcmillan

New member
הופיע בפורום אחר

תחת הכותרת "מאטריקס בישראל". צפו ותגידו אם הווריאציה שלהם על מורפיוס לא ענ-קית
.

miss mcmillan

New member
ראו אותה לשניה

כשהוא מפתה את האמא פולניה במחשבה שאולי הוא אפילו ימצא nice jewish girlלהתחתן איתה- רואים את טריני מכוסה בהינומה
.

Gilliana

New member
ואח"כ אומרים...

שהיהודים לא מסיונרים.
זה תרגיל די מסריח סליחה על הביטוי - לדחוף עליה במסווה של צחוק, רק שאחרי 35 שניות בערך מתחילים לקלוט שזה בכלל לא מצחיק - בדיוק ההיפך. בשורה התחתונה? זה סתם עיצבן אותי.

Gilliana

New member
נכון, ההגדרה "מסיונריות" לא מתאימה

זה אכן סרט תעמולה - אבל זה עדיין מרגיז אותי: לא מספיק שלאנשים כאן אין מה לאכול להביא הנה עוד??? מסכנים הם ומסכנים אנחנו... אני כבר לא מדברת על הצגת ה-"גלות" באור כזה שלילי. ככה זה יהודים - העם הסנובי (הנבחר).

miss mcmillan

New member
אני ממש לא מבינה את ה"ממש עיצבן" זה

מה כל כך נורא פה? מה מיסיונריות פה? <וכמובן שהסרטון פורסם בגלל שייכות לפורום, לא כי הוא מייצג איזשהי דעה שלי, מש לא!> האינטרנט הוא מדיום חופשי לביטוי רעיונות, ומדובר בסה"כ ביוזמה חיננית ומשעשעת שכל מטרתה לעורר מודעות לרעיון! לא להטיף! מה "אסור" בזה? שזה עניין יהודי/ציוני? מעבר לזה, אני ממש לא דואגת לשום "אמריקאי תמים" שלאחר הצפייה בסרט פשוט יעלה על המטוס הראשון של אל-על, ושלא יבדוק טוב-טוב עד כמה זה באמת מתאים, וכלכלי, בשבילו לעשות עלייה. אני חושבת שזה ממש מעורר תהייה, איך ש"מותר" לקדם כל רעיון שהוא וכשזה מגיע לציונות או ליהדות <ושוב, אני אחד האנשים הכי לא-ציוניים, אם כי גם לא אנטי-ציוניים, שאני מכירה> פתאום זה צורם, וקידום רעיון או מודעות הופכים ל"מיסיונריות".

למעלה