ללי המיוחדת
New member
הופנתי מפורום מתכונים
סליחה שאני פותחת הודעה חדשה .... קיבלתי בפורום מתכונים את המתכון לפשטידת מקרוני עם גבינת טוב טעם של שושי רציתי לשאול כמה שאלות 1. למה משתמשים רק בחצי חבילה? אפשר להשתמש בכולה? זה יזיק במשו? 2. אפשר במקום 1/2 כוס חלב להשתמש בשמנת לבישול? 3.אפשר במקום מקרוני להשתמש בפסטה פנה? 4. והכי חשובה - איך זה שאין ביצים במתכון? מצרפת את המתכון שנתנו לי: ומודה מראש.........ושוב סליחה
מתכון: פשטידת מקרוני רכיבים: פשטידת מקרוני החומרים 1 חב' מקרוני ½ חבילה גבינה טוב טעם/בולגרית מעט מאוד מלח (אם שמים בולגרית אין צורך במלח) ½ כוס חלב 3 כפות שמן 1 קופסת פטריות קצוצות אופן ההכנה להרתיח את המקרוני ולסנן. לערבב בקערה את החומרים ולהוסיף את המקרוני המסונן. להעביר את תוכן הקערה בתבנית ( לשמן עם מגבת נייר עם מעט שמן) לאפות בחום בינוני 200 מעלות עד להזהבה. ניתן להכין גם בצורה כמו פיצה – שכבה ראשונה להניח את המקרוני בתבנית מעט מאוד משומנת שכבה שניה תערובת של רסק+עגבניות טריות/מיובשות+אורגנו שכבה שלישית פטריות שכבה רביעית שוב מקרוני ומעל זעתר.
סליחה שאני פותחת הודעה חדשה .... קיבלתי בפורום מתכונים את המתכון לפשטידת מקרוני עם גבינת טוב טעם של שושי רציתי לשאול כמה שאלות 1. למה משתמשים רק בחצי חבילה? אפשר להשתמש בכולה? זה יזיק במשו? 2. אפשר במקום 1/2 כוס חלב להשתמש בשמנת לבישול? 3.אפשר במקום מקרוני להשתמש בפסטה פנה? 4. והכי חשובה - איך זה שאין ביצים במתכון? מצרפת את המתכון שנתנו לי: ומודה מראש.........ושוב סליחה
![](https://timg.co.il/f/Emo4.gif)