הופנתי מפורום מתכונים

הופנתי מפורום מתכונים

סליחה שאני פותחת הודעה חדשה .... קיבלתי בפורום מתכונים את המתכון לפשטידת מקרוני עם גבינת טוב טעם של שושי רציתי לשאול כמה שאלות 1. למה משתמשים רק בחצי חבילה? אפשר להשתמש בכולה? זה יזיק במשו? 2. אפשר במקום 1/2 כוס חלב להשתמש בשמנת לבישול? 3.אפשר במקום מקרוני להשתמש בפסטה פנה? 4. והכי חשובה - איך זה שאין ביצים במתכון? מצרפת את המתכון שנתנו לי: ומודה מראש.........ושוב סליחה
מתכון: פשטידת מקרוני רכיבים: פשטידת מקרוני החומרים 1 חב' מקרוני ½ חבילה גבינה טוב טעם/בולגרית מעט מאוד מלח (אם שמים בולגרית אין צורך במלח) ½ כוס חלב 3 כפות שמן 1 קופסת פטריות קצוצות אופן ההכנה להרתיח את המקרוני ולסנן. לערבב בקערה את החומרים ולהוסיף את המקרוני המסונן. להעביר את תוכן הקערה בתבנית ( לשמן עם מגבת נייר עם מעט שמן) לאפות בחום בינוני 200 מעלות עד להזהבה. ניתן להכין גם בצורה כמו פיצה – שכבה ראשונה להניח את המקרוני בתבנית מעט מאוד משומנת שכבה שניה תערובת של רסק+עגבניות טריות/מיובשות+אורגנו שכבה שלישית פטריות שכבה רביעית שוב מקרוני ומעל זעתר.
 

נופר א

New member
פה לא מבקשים סליחה ,מתקבלים ב-../images/Emo23.gif

שוש עשתה את הפשטידה כל כך יפה אני לא מצליחה לצרף את התמונה המקסימה של הפשטידה אבל תיכף שוש בטח תענה לך וברוכה הבאה יהיה לך כייף איתנו
 
שלום ללי וברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני מבינה שאת מתכוונת לפשטידה שלי מהמתכונים הדיאטטיים. אין צורך בביצים בפשטידה שלי. את הפשטידה הכנתי בתבנית קטנטנה של הטוסטר אובן לכן מספיק רק 1/2 חב' גבינה . בעיקרון הפשטידה היא מאוד דיאטטית, אם אין לך בעיות של סכרת או בעייה בריאותית אחרת את יכולה להחליף הכל ולהוסיף עוד דברים וכמובן להוסיף גבינות ביצים ושמנת , חייבים גם את החלב במתכון. אני מציעה לך ללחוץ למעלה בסרגל הכחול על המילה מאמרים ושם ישנו מתכון שלי לפשטידת אטריות וגבינות מאוד מאוד מומלצת, כמובן שניתן להכין גם עם מקרונים אבל עדיף את האטריות הרחבות. ערב נעים
 

קישלורן

New member
כשהייתי בתבליני הכפר

התלבטתי אם לקנות תבנית סיליקון. פשוט לא ידעתי איזו מבין התבניות לקנות ומה יהיה הכי שימושי לי.
 
למעלה