הופעהההההההההההההההה

ShElly LeV

New member
הופעהההההההההההההההה

ב-8/11 יש הופעה של איגי וקסמן ועוד מלא אומנים שרים ביטלס בהאנגר 11 בנמל ת"א זה הופעה שכל הכסף תרומה לנוער בסיכון!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כבר רכשתי כרטיס כי זה חשוב וגם יהיה מאמם!!!!!!! אם אתם רוצים קצת הנחה תשלחו לי מסר....ויהיה ענקקקקקקקקקקקקקקקק

ShElly LeV

New member
אמממ

לא דנה לא תהיה אבל יהיו הרבה אחרים כמו איגי וקסמן,חמי רודנר,יהלי סובול,ערן צור,ירמי קפלן,מאור כהן והרשימה עוד ארוכה

A m 0 s

New member
אויששש כל אומני הרוק יהיו אבל דנה לא תהיה?!

אופה איתכם.. טוב אולי נבוא....

ShElly LeV

New member
כרטיסים

נכון היא לא תהיה אבל לא חסר אומנים אז אולי בכל זאת שווה להגיע.... אם את רוצה לקנות כרטיס שלחי לי מסר

אליקו182

New member
הופעה מדהימה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ואי ואי ואי כמה אומנים! והכול בשביל לעזור לילדים המסכנים. והכי חשוב איגי וקסמן שם. מישהו יודע איפה קונים כרטיסים?

A t z a

New member
אבל למה לעשות לי התקף לב../images/Emo3.gif?../images/Emo80.gif

בכל מקרה זו אכן מטרה מקודשת, כל מי שיכול להרשות לעצמו כרטיס שילך! זה נשמע אדיר... ספרו לי חוויות, אין שום סיכוי שאני יכולה לשלם עכשיו כלכך הרבה כסף על הופעה

ShElly LeV

New member
זה הופעה ממש!

אם זו לא הופעה אז מה זה?!? 20 אומנים מתכנסים יחד ב-08/11 ו שרים ביטלס למטרה מקודשת כמו הצלת נוער במצוקה אם זה לא הופעה אז מה כן?!? יאללה חבר'ה קניתם כרטיסים כבר???????????

ShElly LeV

New member
כרטיסים ב-99 שקלללל

טוב חברים יש כרטיסים מוזלים 99 שקל לכרטיס אז אל תגידו לא ידעתם! מספר הכרטיסים בהנחה מוגבל לרכישה כאן,במייל [email protected] או בטלפון 052-5253616 אז קדימה רוצו לרכוש אותם

למעלה