הופעההה של 70 פנים!!!!!!!!!!!!! בלוקה בר ביום שבת נראה לי ב-8.... אתם באים?
א אFרת New member 7/9/06 #1 הופעההה של 70 פנים!!!!!!!!!!!!! בלוקה בר ביום שבת נראה לי ב-8.... אתם באים?
א אFרת New member 7/9/06 #4 לוקה בר בדולפינריום שם בת"א לפי מה שהבנתי.... אם אתה נוסע אתה לוקח אותי איתך D: אני מנסה למצוא מישו שנוסע ורוצה לקחת אותי איתו.. אני מסכנה!
לוקה בר בדולפינריום שם בת"א לפי מה שהבנתי.... אם אתה נוסע אתה לוקח אותי איתך D: אני מנסה למצוא מישו שנוסע ורוצה לקחת אותי איתו.. אני מסכנה!
א אFרת New member 7/9/06 #6 חחח אני מרגישה מסכנה מספיק גם ככה! ובשבילכם אני מקדישה בית מהשיר של הג'ירפות "פתח חלון": "עצור, פתח דלת, צא החוצה, אני מקיאה לא באוטו כן, כן, באוטו" P:
חחח אני מרגישה מסכנה מספיק גם ככה! ובשבילכם אני מקדישה בית מהשיר של הג'ירפות "פתח חלון": "עצור, פתח דלת, צא החוצה, אני מקיאה לא באוטו כן, כן, באוטו" P:
א אFרת New member 8/9/06 #12 הקפצהההה נו אז מי בא להופעה בסוף?? תהיה גם חלוקת פרסים לגולשים וכאלה... ומסיבה אח"כ ) יש לי מספיק תווים כדי להקפיץ!??!?!
הקפצהההה נו אז מי בא להופעה בסוף?? תהיה גם חלוקת פרסים לגולשים וכאלה... ומסיבה אח"כ ) יש לי מספיק תווים כדי להקפיץ!??!?!
M maorubin New member 8/9/06 #13 אני מקווה לבוא 70 פנים זה טוב!!!! איזה מסיבה יש אח"כ... ? אוטלי תביאי את כללל הפרטים שאת יודעת בהודעה אחת מסודרתת??
אני מקווה לבוא 70 פנים זה טוב!!!! איזה מסיבה יש אח"כ... ? אוטלי תביאי את כללל הפרטים שאת יודעת בהודעה אחת מסודרתת??
א אFרת New member 8/9/06 #15 לפי מה שהבנתי ב-8 יש הופעה של 70 פנים. אח"כ יש חלוקת פרסים לגולשים ואחרי זה מסיבה! והכל בחינם לפי מה שאני יודעת... ואם אתה בא אתה חייב להגיד לי!
לפי מה שהבנתי ב-8 יש הופעה של 70 פנים. אח"כ יש חלוקת פרסים לגולשים ואחרי זה מסיבה! והכל בחינם לפי מה שאני יודעת... ואם אתה בא אתה חייב להגיד לי!
P P o i s o n I v y New member 8/9/06 #14 יש מצב שאני באה =] והפרטים: http://www.adrenalin.co.il/site/Article.asp?CID=3&AID=708