הופעה אתמול בברבי

little bony

New member
הופעה אתמול בברבי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני לא יכולה להגיד שהיה יבש, אבל הייתה הופעה ממממש מוזרה! בהתחלה איתי ואורי עלו ואיתי שר "אור כחול" בדילאי.. זה היה חמוד מבדר ביותר ולא מי יודע מה מובן.... ב"לא בא לי לשמוע" זו חרמנים החליט לנצל את הרחבה (בידור
) זיגו ביקש מהם לרקוד גם בשיר הבא.. עד שהקמתי בכח מישהו שישב לידי ואין לו מושג מי אני-ב"רקדי" ואז שיר אחרי היה כבר "יצאנו לרקוד" אז כמובן שכל הקהל קם.. אין לי יותר מדי מה להוסיף.. היה נחמד לראות את אביה (peach16) צאלה (תות..
) יואב (המנהל), שני ועוד אנשים שאולי לא שמתי
שפגשתי.. לאב יו

צ א ל ה

New member
אמ....

לדעתי רון הוא זה שביקש מהזוג לרקוד שוב, כי הוא בדיוק בא להציג את "קרנבל" אבל אני לא בטוחה... ההופעה הייתה יבשה מבחינת הקהל, זה היה צפוי מהופעה ביום שני.... לדעתי, (וזה לא רק אצל הדורבנים) בגלל שהקהל יבש, אז גם הלהקה עצמה יבשה... זה דיי מובן ת'אמת... בדר"כ יש הופעות מפוצצות, וכולם רוקדים מהקטע פתיחה עד סוף ההדרן.... אבל בימי שני, אז כל הרחבה ריקה ואף אחד לא רוקד, ויש דיסטנס בין הלהקה לקהל, זה לא כיף, זה מייבש.... בגלל זה אני וחברה שלי היינו מאחורה, שם היה מקום לרקוד , ועשינו כיף בלי טובות של אף אחד... אני חייבת לקחת הפסקה מההופעות של הלהקה, למרות שכל פעם צץ משהו חדש שגורם לי כן ללכת....
קיצר, ההופעה הייתה חביבה, אני נורא אוהבת את "פורים שמח" של עידו, זה שיר מגנובי וחבל שהם לא ביצעו את "אני מת" הם עושים את זה כל כך טוב!!!! זהו זה ממני, יום טוב לכולם צאלה.

little bony

New member
פורים שמח שווולט../images/Emo70.gif

כי בפורים הזה אני בליינד קאובוי
גיא קרע אותי בקטע הזה... חחחחחחחחחחחחח
רון ביקש
זכרתי שזיגו כי הוא אמר שהשיר הזה מחרמן

Peach 16

New member
אמ...

אני הצלע השלישית שהיתה בהופעה.. את החוויות שלי תקבלו מחר כי אני חייבת ללמוד למבחן!

הממפ...

פורים שמח זה שוס...באמת אחד המצחיקים שלהם, וגם שיר מדבק...[ראה חתימה..], אין כל הבי"ס שלי יודע אותו כבר...כאילו את הפזמון... וזה צפוי שבאמצע השבוע יהיה יבש יותר כי הקהל הרבה יותר מבוגר מן הסתם וחבל כי כשכולם רוקדים הם באמת במיטבם. לי עד עכשיו יצא להיות רק בהופעות בימי שישי... ואני חייבת לשאול שאלה-כל מי שנורא נוח לו תל אביב והולך רק לשמה...בכפר סבא לדעתי יש יותר הופעות שישי שלהם, מה הבעיה לארגן הסעה? מוניות זה לא כזה מטורף.. חוצמזה אני יכולה לתת לכם את הטלפון של שמאי כפרה עליו יקח אותכם ב-10 שקל כל אחד אם תיהיו מספיק אנשים...חחח לדעתי יותר כיף בכפרסבא...אוהבת את האוירה...לא יודעת למה..
ובאמת חבל שהם לא עשו את "אני מת" אני ממש מקווה שהם יעשו את זה בסילבסטר, יהיה נפלא!

סנר

New member
תשובה

מה את רוצה בקשר לדילאי אם את לא יודעת כל ההופעה זה פלייבק,הם לא מנגנים חוץ מהמתופף.

little bony

New member
פחחחחחחחחח הצלחת להצחיק אותי....

אם הם לא מנגנים באמת בא לך אולי להסביר למה הם עושים חזרות
קיצר, לא לדבר אם לא יודעים

צ א ל ה

New member
אוקיי, הבנתי מאיפה הוא בא....

יש להם באמת פלייבק, אבל לא מהסוג הרגיל.. הכלים שעל הבמה (2 גיטרות, בס, תופים,קלידים) הם אמיתיים ובלייב, אבל יש... כינורות, חצוצרות,חליליות וכו' שהם בפליי בק, בשביל זה יש את יוסי, באלבום הוקלטו המון כלי נגינה , כדי להשלים את השירים לבסט אופ דה בסט, ובגלל שאלו המון אנשים מאחורי הכלי נגינה, ואי אפשר להביא אותם כל הופעה, אז יוסי משמיע אותם מהמחשב! אז באמת יש פליי בק בהופעות, אבל הוא מנימליסטי, יחסית לכאלו שכל המוזיקה שלהם זה פליי בק, כולל שירה... אחח... עכשיו יש מבין?

צ א ל ה

New member
ונראה לי גם הבנתי למה הוא חושב...

...שרון לא מפליי בק.. בגלל שרון עם אוזניות, אז הוא כאילו מקשיב לפליי בק ובעזרת זה מנגן כמו שצריך... משעשע משהו...

DanaDuck

New member
פרו-טולס

תכנה נהדרת, שגם אני עובדת איתה וגם יוסי עובד איתה. יש משהו בסגנון 40 ערוצים, או יותר, כשעל כל ערוץ מוקלט כלי נגינה אחר בהתאם לשיר, כך שאם משהו חסר, אז מוסיפים ואם מישהו מצטרף, כמו האחות למשפחת מזיג,לדוגמא, אז מחסירים.

Peach 16

New member
אוקי עכשיו אני פה!

אוקי זה טיפה ארוך, וסורי שאני מוגבלת בכתיבה.. אבל תקראו בכל מקרה! ביום שני הייתי אמורה ללמוד קצת לאנגלית ( היה מבחן..) ואז לבוא להופעה. א-ב-ל החלטתי לעשות להם הפתעה- להכין מסטיק עלמה! בקיצור, חיפשתי ולא מצאתי עטיפה של המסטיק ואז ביקשתי בפורום אוספים ואספנים והם מצאו לי!! אמא שלי החמודה הדפיסה לי את העטיפות בעבודה ולא משנה, לא יצאו טוב אז חברה תיקנה לי את זה ויצא שהייתי צריכה לצאת מהבית לאיזה שעה לקחת את העטיפות, להתארגן והכל ולא היה לי זמן ללמוד! אז את זה לא עשיתי! בשעה 9 אפס אפס יצאתי מהבית ונסעתי לבארבי! הגעתי קצת אחרי חן ופשוט קפאנו מקור!!!! צאלה שהיתה שם מאיזה 7 או משהו כזה נכנסה לה בפרוטקציות שלה פנימה והשאירה אותנו לקפוא! (חחחח, צאלה מתה עלייך!) ב11 התחילה ההופעה וכמו שחן אמרה אורי ואיתי עלו ובלה בלה. היה קטעים במיוחד עם הזוג שהתחרמן ב"לא בא לי לשמוע" וחן רצתה שאני ארקוד איתה בריקדי אבל אני לא אוהבת לרקוד לבד ברחבה אז סירבתי בנימוס והיא תפסה לה איזה מישהו ואז היו את שלושת השירים שכולם רוקדים ואז גם אני קמתי! אחרי ההופעה נשארנו לדבר איתם קצת.. והבאתי לכל אחד מסטיק אורביט עטוף בעלמה! וזה היה ממש ממש מצחיק! התגובה של כל אחד היתה- ווווווווווואאאאאאאיייייי!!!!!!!! אני לא מאמין!!!!!! ... איתי היה הראשון שקיבל ומאוד התאכזב כשגילה שזה לא אמיתי... רון זיהה שזה לא אמיתי מהתחלה וגיא הציע לשלם 7000$ אם אני אשיג לו אחד אמיתי.... אני דיברתי קצת עם גיא על צבא וכל מיני כאלו ואז אח של חן בא לקחת אותנו ונסענולנו הביתה! אהההה ואני וצאלה הספקנו גם להיות ברוגז.. ללא סיבה אבל חפיף! אחרי 5 דקות השלמנו!

צ א ל ה

New member
סליחה?????

בואי נתחיל עם זה שאת החלטת בלי סיבה מובנת לא לדבר איתי... ונמשיך עם זה, שלא נכנסתי בפרוטקציות ויצאתי חזרה החוצה כי לא היה לי נעים להשאיר אתכן לבד בחוץ... אז שקט!!!!!

Peach 16

New member
צאלה....

לא לקחת קשה... הכל היה בצחוק שם!!! אני כבר אדבר איתך באייסיקיו

little bony

New member
ילדה #%$#$% הרסת הכל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

התגובה הייתה ייייייאאאאאווווווווווווווו..... לא וווווואאאאאאייייייי זה הקטע המצחיק שהם פשוט הגיבו אותו דבר.. רק אייל לא אבל אז אמרנו לו אז גם הוא עשה יייייייאאאאאאאווווווו....

Peach 16

New member
אוקי חן, רק אל תרצחי אותי!

ואני באמת לא זוכרת אם זה הי ווווואאאאאאיייייי או יייייאאאאאאאווווו אבל זה אותו דבר מבחינתי!

little bony

New member
אוף אביה (או אדווה)

מה נסגר איתך
זה ה ייייייאאאאאווווווווו הייחודי שלהם

Peach 16

New member
זהו. רצחת אותי.

אוקי זה היה יייייאאאאאוווו מה זה משנה.. ותפסיקי לקרוא לי אדווה!! לפני שגם את תיהיה מתה!

little bony

New member
מיי גאד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif חכי רגע...

אז בעצם, אם רצחתי אותך זה לא אביה שכותבת, זו רוח רפאים
אנשים.. זה מפחיד טוב נו.. ברוכה הבאה רוח של אביה

למעלה