הופעה אתמול ב"בלום בר"

NetalieS

New member
הופעה אתמול ב"בלום בר"

אתמול הלכתי ל"בלום בר" התל אביבי (שינקין פינת קינג ג'ורג') על מנת לשמוע את ההופעה של להקת "זבל", הלא ממש מוכרת. על הבמה עמד בחור עם כובע ענק ששר שיר או שניים, שונים ממה שציפיתי לשמוע מאותה להקה שהכרתי כמה שירים שלה. תוך כדי שהוא שר החבר שלי זורק לי שזה כנראה שרון הולצמן שמופיע עכשיו. לא עוברות הרבה דקות ומסתבר שאכן - שרון הולצמן החליף את אותה להקה, שלדבריו חבריה הסתכסכו ביניהם אמש. האם הסיפור נכון או לא, אני לא יודעת, אבל מה שבטוח - היתה אחלה, אחלה הופעה! כייפית, קצבית, עם שירים יפים יפים - חלקם מוכרים לי וחלקם לא. בקיצור, רק רציתי לאחל לך, שרון, אם אתה קורא - המון הצלחה עם האלבום החדש, כייף לראות אמן שיש לו שירים כ"כ יפים, להיטים שרובם בוצעו ע"י זמרים אחרים, "נחשפים" כשירים שאתה חתום עליהם פלוס בונוס של עוד שירים יפים ולא מוכרים. תודה על ההופעה המפתיעה אמש ואני מחכה להמשך :)

hodayoyo

New member
זבל עוד קיימים?../images/Emo6.gif../images/Emo60.gif

הם התפרקו כבר איזה 7 פעמים לפחות, נראה לי
חבל רק שלא ידענו על ההופעה.

NetalieS

New member
הי שוב

שיר - תודה על הפידבק:) שמחתי לכתוב - אני לא כותבת הרבה, בד"כ קוראת בפורומים, אבל ההופעה היתה כ"כ כייפית וטובה שהייתי חייבת "לזרוק" מלה - מה גם שתיארתי לעצמי שזה היה סקופ בעבור המעריצים (ושמחתי לגלות שיש ולא מעט) :) ולגבי "זבל" - איזה מצחיקים הם...אז זה נכון שהם רבו ובגלל זה הם לא הופיעו...בכל מקרה, יצא יותר טוב :) את השירים שלהם אני לא ממש מכירה חוץ מאחד (מרחק סכין שומר, או משהו כזה), אבל החבר שלי אוהב אותם, אז הלכנו - בסוף גם הוא היה מרוצה, כי יש לו את כל הדיסקים של שרון והוא רצה לשמוע הופעה שלו, אז גם יצאה הופעה וגם בחינם (אם כי השארתי בסוף כסף - בתוך הכובע :) ). ואגב, אפרופו "אמנים מצויינים שאינם מוערכים מספיק" - אמנם סגנון שונה ופחות קילומטרז' משרון, אבל אני גם מאוד אוהבת את עדי מדנס ואני ממליצה על שני הדיסקים שהוא הוציא. ואוף...זה מביא לי את הסעיף לחשוב שאמנים בינוניים מושמעים בלי סוף בגלגל"צ המאוסה לעומת אחרים ש"מנודים" מהתחנה הזו. כבר הרבה מאוד זמן שאני לא מאזינה לתחנה הזו, הולכת להופעות לא מיוח"צנות (כן, גם של "זבל" :) ) והאוזן שלי מודה לי על כך. :) ואגב אחרון - הופעתי למצוא את ההודעה שלי בפורום "Ynet" - לא שיש לי בעיה עקרונית לפרסם שם, אבל לא בשם האמיתי שלי (מישהו שם כתב שכותבת ההודעה היא "נטלי" ואני בכלל "נטע-לי"), בכל זאת זה פורום קצת יותר פופולרי מזה וגולשים שם אנשים שמכירים אותי...אז בבקשה, בפעם הבאה (אם תהיה) - ובאופן כללי, נא לבקש רשות לפני שמפרסמים הודעה שלי במקום אחר...תודה :) יום טוף, לשרון - בהצלחה עם הדיסק החדש (מחכה כבר לשמוע אותו) ואני אקפוץ לבקר מדי פעם - להתעדכן על הופעות :)

שיר m

Well-known member
../images/Emo13.gif

ראיתי את ההודעה שלך בYNET... לא יודעת מי פרסם, אבל זה מקומם לדעת שפרסמו בשמך בלי רשות. ממש התעצבנתי עכשיו. ותקפצי

למעלה