הופעה אתמול!

שוודה

New member
הופעה אתמול!

הווו היה כל כך נהדר!!! אני לא יודעת אפילו ממה להתחיל... באתי עם אחותי, והצלחנו למצוא איזו כורסה קטנה בצד, וקצת לפני שהתחילה ההופעה חיפשתי לי מקום לעמוד, ופתאום הגיע הקול שקורא לי! הסתובבתי לכיוון הקול, והנה נגלית לעיניי זוהר בכבודה ובעצמה! חיבוקים, פיטפוטים, וההופעה מתחילה. מצאתי מקום לעמוד ליד הסאונדמן, ולפני עמד זוג מחובק, ואני הצלחתי לראות את רונה איכשהו בין שני הראשים שלהם. רונה התחילה לשיר (וואו!!) ואת רוב השירים הכרתי, אבל גם את אלה שלא הכרתי ממש אהבתי. בסוף ההופעה ולפני ההדרן ביקשתי מהסאונדמן את הפלייליסט שהיה לו (כבר מתחילת ההופעה שמתי על הפלייליסט עין), והרי הוא: 1. הבור 2. אהבה שקופה 3. טיול בהיר 4. הקול שקורא לי 5. train 6. סיפור מגירה 7. prison 8. milky way 9. אותו פזמון 10. מבול 11. מיהו המיילל ברוח 12. גלויה 13. לחיות נכון 14. 10 שניות הדרן: פינת השיר החדש מי מפחד מהזריחה wait בסוף ההופעה מצאתי את אחותי שרועה מנמנמת על הכורסא, ליד שלמה גרוניך. ואאאווווווווווווו אני עדיין באקסטזה!!! בא לי עוד הופעה!!!!

PopPy

New member
מכנס פסים שחור וחולצה לבנה

אני חושבת שאני יודעת מי את, יש מצב שביקשתי ממך לזוז בשלב מסוים כשעמדתי ליד העמוד והסתרת לי :X (למרות שהגבר שעמד ליד הסאונדמן הסתיר הרבה יותר, ולא הסכים להתחלף עם הבחורה שהייתה איתו >.<).

PopPy

New member
לא, עמדתי ליד העמוד ואח"כ במעבר,

ליד המסתיר הסדרתי. (If you can't beat them, join them)

PopPy

New member
כן../images/Emo13.gif

עכשיו תורך (אני רוצה להיות בטוחה שאת מי שאני חושבת שאת :) ), מה לבשת?

שוודה

New member
../images/Emo68.gif

לבשתי ג'ינס שחור, ומין גופיה תכלת כזאת וג'קט אפור כהה

0mroosh

New member
איש אחד ליד הבר,

מתנדנד ולא מוכר, זימזם לו איזה מנגינה, אך באותו הזמן, לא ייחסתי לזה חשיבות. הוא עומד מישיר מבט, כה בטוח, כה לאט. -- כיף לשמוע אורלי זילברשץ בנאי.
דיסק משובח.

0mroosh

New member
יקירתי הבדואית. ../images/Emo9.gif

שמח שנהנית! :) שלמה גרוניך זמם על אחותך,
מה הוא שם לה בפטל?

שוודה

New member
אין לי מושג...

אבל כשהיא התעוררה היא מילמלה משפטים באמהרית

bזוהר

New member
נגה ../images/Emo99.gif

את מדהימה! איזה כיף היה לראות אותך :) רק שאת שישיצקה אפגוש בהופעה ואהיה מאושרת
הייתה הופעה מאוד יפה, הסדר של הפלייליסט השתנה ולא היו שירים נדירים חוץ מקאבר ושיר חדש, שמשמיעה ראשונה מאוד אהבתי. ב"סיפור מגירה" ו"prison by the sea" האהובים עלי הרגשתי צורך בלתי נשלט לצרחות, שזה מאוד נחמד, אבל משום מה זה גרם לבחורה ממולי לסובב את ראשה בשיר שבא אחרי שני השירים הרצופים האלו, היא כנראה חשבה שקרה לי משהו. כמעט בטוח שיהיו הקלטות מההופעה (בטח גם של השיר החדש).. אז אני אשמח לשלוח למעוניינים :) 343897672 ערב טוב!!

שוודה

New member
חחחח גרמת לי לגחך ולהסמיק

לצעוק זה בריא. זה מה שהיית צריכה להגיד לה. גם לי היה ממש כיף לפגוש אותך! וואי חייבים לעשות כבר מפגש פורום... (אהמ אהמ יאלה עומר תריץ אהמ אהמ)

שישיץ

New member
אני גם אהיה מאושרת_../images/Emo79.gif

אני כ"כ רוצה לפגוש אותך ואת עומריט. ולהיות בהופעה. ולשתות
במפגש פורום. וללמוד בניו יורק. לילה אור יקיריי

למעלה