הופעה באינדיקה בנימינה

מיץ פזי

New member
הופעה באינדיקה בנימינה

מי מתכוון לבוא? והאם מישהו יודע אם יש הגבלת גיל? לאור העובדה שזה פאב.. ולא מועדון או משהו...

Sheeesh

New member
12.07.07 יום חמישי

בשעה 21:30 יש פה טלפון לברורים... אני שוקלת ללכת.. אם יהיה עם מי.. 054-8090345 054-8090234

מיץ פזי

New member
ההופעה ב- 22:30 חברים

כשהזמנתי כרטיסים אמרו לי, זה טעות מה שכתוב באתר. היא לא תעלה לפני 22:30 וכדאי להגיע בסביבות 22:00. (אם יתנו לי להיכנס בכלל.. אוף זה כל כך לא פייר זה לא שאני בת 14 אני בת 17 כמעט וחצי...)

אבל אם לא מבקשים ת.ז.. למה שלא יכניסו?

חוץ מזה גם אם יגלו שעוד היה לך 18.. כולה חצי שנה.. או שזה ישנה להם עדיין? כל מקרה, אני מקווה שלא יבקשו><

מיץ פזי

New member
זה בדיוק העניין

אם לא יבקשו ת.ז אז אין שום בעיה, פשוט יכול להיות שיבקשו. והלוואי שהחצי שנה הזאת לא הייתה משנה, אבל מי שמקפיד על החוק כנראה יקפיד גם על החצי שנה. אני מקווה לטוב, בכל מקרה!

fastfood

New member
אינדיקה

הממ... קצת מסובך להגיע לשם. שינו שם את הכביש, אבל נראה לי שיש מפה באתר שלהם. הגבלת הגיל היא 18 ומעלה... זה פאב קטן וחמוד. אני אהיה (הופעה ראשונה שלי של רונה). לרוב אין צורך לקנות כרטיסים מראש, אבל אולי בגלל שזו הופעת ישיבה אז כדאי שכן. וזהו. :)

מיץ פזי

New member
המממ

עכשיו השאלה מה לעשות. כי אני גרה בחיפה אז לנסוע לבניימינה זה יחסית לא טרחה גדולה. השאלה האם לנסוע בידיעה שבעקרון לא אמורים להכניס אותי, ולהסתמך על אמממ חוסר תשומת לב של המאבטח? אם זה היה או זה או לשבת בבית אז לא הייתי מתלבטת. הבעיה היא שגם בעקרון יש לי בייביסיטר אבל נניח שנבטל. זה אומר לקנות כרטיסים (כי כן צריך להזמין, כתוב באתר שלהם) ולנסוע לשם כשאולי אני אחזור בידיים ריקות. שזה קצת מבאס מבחינת כסף ובזבוז זמן, אך זה גם יאכזב אותי ברמות לא יתוארות (שרק אתם כנראה תבינו) אם אחרי כל ההתרגשות של הופעה, אני לא אלך להופעה בסוף.
אולי אתם יכולים לעזור לי. מה כדאי לי לעשות ?

bזוהר

New member
אולי fast food

יגיד לך אם מקפידים שם על הגיל ומבקשים תעודת זהות? אם לא, ואת לא נראית ממש קטנה, אז שווה לך ללכת..

fastfood

New member
fastfood תגיד :)

אני לא רוצה לבאס אותך, באמת שלא. אבל באיזור פה כן מקפידים על הגבלת גיל. אני אעשה טלפון או שניים לברר לגבי הופעות, אולי הם יותר מתירנים כשיש הופעה... תראו, אני בת 22 והייתי יוצאת לאינדיקה הרבה, הם תמיד ביקשו ת.ז ככה זה במושבים והקיבוצים פה באיזור... בכל מקרה, אני אשאל מישו ואחזור אליכם שבוע טוב!

מיץ פזי

New member
כן אבל

הם מקפידים כשזה פאב ואנשים באים כדי לשתות אבל בהופעות? הם לא צריכים למכור לי אלכוהול בכלל.. אוף הזמנתי כבר כרטיסים.. פליז תבררי מהר!

fastfood

New member
תראי

שאלתי כמה חברים, הם לא ידעו לי להגיד לי בטוח. הם די היו סבורים שזה בסדר. לפי דעתי, תבואי... ותבואי מוקדם. ואני לצערי, גיליתי עכשיו שלא אוכל לבוא :( אז מי שהולך- שיהנה!!!

את צודקת...

אני גם מהאזור.. יותר באזור של הלכת וויתקין ... אבל עדין באזור... אבל אני לא יודעת אם על הופעה יקפידו. אולי כדאי שתבוא עם חברים גדולים ותיכנס אחרונה ובשקט...:) לי זה עבד לפני ה18.) אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף זה כל כך מבאס! זה פאקינג 20 ד' מהבית שלי, ואני לא אוכל להגיע): בא לי לבכות. ובדיוק אתמול אמרתי לחברה שלי שמקיבוץ שכן שאני אזמין אותה למומולדת להופעה של רונה קינן. אררר הסמינר גרעין הזה יהרוג אותי בסוף! ):

מיץ פזי

New member
הממ אני לא יודעת

כולם פה אמרו לי דווקא להקדים.. ואל להיכנס אחרונה. טוב נדיע לשם ונראה. האמת שאני די תלויה ברכבת. יש רכבת שמגיעה ב- 21:12, והרכבת אחריה מגיעה ב- 22:12.. מה כדאי לקחת?

חחח חמודה...

להיכנס אחרונה אחרי כמה חברי גדולים ואז בודקים לראשון ולשני ת.ז. וכל השאר שנכנסים אחריהם וחברים שלהם, אם הם נראים גדולים אז לא בודקים... ולגבי אם לבוא מאוחר או מוקדם..לא יודעת.. כי מצד אחד כולם פה צודקים... מצד שני אם תבואי מוקדם לא יהיה להם בעיה להגיד לך לא ולייבש אותך עד שיראו אם מתמלא להם..

מיץ פזי

New member
טוב נראה לי

לקחת רכבת שמגיעה רק ב- 22:12 זה בכל מקרה מאוחר, אז אני מוקדם בכל מקרה. וגם ככה תכננו להיפגש שם אנשי הפורום, שלכולם כבר יש 18 אז פשוט ניכנס ביחד נראה לי. בכל מקרה תודה על כל העצות. מקסימום, נקרא לרונה או משהו.. הרי דיברתי איתה היא בטוח זוכרת אותי..

מיץ פזי

New member
זהו ש

אם יבקשו ת.זהות אז הלך עלי, אבל אם לא אני מזה יכולה לעבור בתור 18+. התחילו איתי מספיק סטודנטים שיעידו על כך (ממש לא משוויצה כאן או משהו, באמת. עדיף שאנשים בגיל שלך יתחילו איתך...) גם השאלה אם נגיד ימכרו לי כרטיס בטלפון אז מה הם יכולים לא להכניס אותי? אני יכולה להגיד מה לא ידעתי ומכרו לי כרטיס! אז fastfood, מבקשים ת.זהות? גם בהופעות?

למעלה