הופעה באינדיקה בנימינה

מיץ פזי

New member
תתכונני לטלפון

עם בקשה להסברים

bזוהר

New member
יאאא אני גם באה אני גם באה!!!!!!!

לפני יומיים זה היה כמעט בלתי אפשרי.....אבל בסוף אני באה!!!!!!!!! יו אני פשוט מאושרת! כבר קניתי כרטיס והכל!!! אני נוסעת ברכבת לבנימינה ונפגשת עם חברה שלי שגרה בחדרה ואז אנחנו הולכות להופעה וחרבה שלי מחדרה, אז ידיד שלה הוא הבעלים של הפאב והוא נתן לה אישור מיוחד להכניס אותי, למרות שאני נתחת ל18! יווו איזה כיף, כ"כ שמחתי כשהיא אמרה לי את זה!!!!
וגם..יש לי הסעה באותו לילה הבייתה

מיץ פזי

New member
יאא זוהר איזה כיף!!

יא נעשה מיני מפגש פורום!!! אני, שלי ושירה (sheeesh) כבר תכננו להיפגש אז עכשיו נראה גם אותך!! וגם אני נוסעת ברכבת לבניימינה, רק מהכיוון השני כמובן. אבל אולי ניפגש שם ואז גם נבין איך מגיעים לאינדיקה בכלל..
באיזה שעה הרכבת שלך מגיעה?

bזוהר

New member
פזית!!!

קמתי מהמיטה לכתוב לך שאני חצי גוססת,אני בקושי מצליחה לנשום ויש לי סחרחורות ובחילות וגם בכיתי מקודם איזה שעה בגלל ההופעה אוף כי עד שכל כך מצליח לי.. יו זה תמיד קורה לי אבל תקשיבי לא משנה אני באה מחר אני ארגיש יותר טוב אין כזה דבר...אולי עכשיו אנלא מצליחה ללכת בכלל אבל זה בטוח יעבור עד מחר.. אוקיי תקשיבי לגבי התחנה אני שולחת לך את הפלאפון שלי במסר ניפגש בתחנה וחברה שלי באה לקחת אותי לאינדיקה אז אין בעיה שתסעי איתנו תתקשרי אליי

מיץ פיזי איפה את ?למה את לא במסנגר ??

אני לא ישנה בלילה בבית אז מחר בבוקר אולי נדבר אני מתכוונת לקחת רכבת מתחנת חוף הכרמל אז אני ישמח עם ניפגש וניסע יחד נדבר בבוקר לילה טוב לכולם איזה כיף יהיה לפגוש את האנשים מאחורי המסך

למעלה