הופעה בבארבי בכפ"ס היום.

LOLI152

New member
הופעה בבארבי בכפ"ס היום.

מישהו מתכוון להגיע? אני מתכוונת להגיע... עם 4 חברות.. אם מישהו מתכוון להגיע, מוזמן לכתוב לי פה וניפגש :) אגב, לדעתכם כדי להביא מצלמה או בזבוז זמן?

LOLI152

New member
טוב .. סיכום?

הייתה הופעה מדהימה! אני עדיין מרחפת בתוך בועת דניאל סלומון.. התאהבתי בו קשות! הרשימת שירים: (חיח. העובדי במה החמודים נתנו לנו... והחתמנו על זה) ספרי לי אין כמו האהבה שלך אוהב אותך עדיך לבן כשתחזרי ניצוצות מישהו לרוץ איתו הוא הקדיש את מיתר קרוע לילדה תאומה (הגר ונטע. התאומה זאת הגר) שבקומה.. היי (שיר בתקווה לגשם! התאהבתי!) לב זהב בא מכאב ואז עלתה דנה.. ושרה את I LOVE YOU שלה.. (מישהו צעק לספי "ספי יא מלך!" ודניאל אמר כזה "רואה? פעם זה הייתי אני רואה לאן הידרדרתי?" ואז מישהו מאחורי צעק לדניאל "דניאל אתה דוכס!") ואז רבות הדרכים.. "כן! תשירו באומץ! כמו שכוכב נולד לימדו אותנו!" ואז אהבה! :) כתוב פה "אחרת" אבל אני משוכנעת שהוא לא שר את זה! הוא עלה ועשה סולו פסנתר קצר ל"שנה טובה" :) ואז את אני לא מאמין... אחרי ההופעה דיברנו עם לילאן נדמה לי, וקיבלתי חיבוק מדנה:) ונתתי לדניאל ציור שלו שציירה חברה שלי :) היה מדהים! התאהבתי קשות!!!! (אפילו יותר קשות מלפני!) מי שלא הלך להופעה וחושב שזה אותם שירים כמו בדיסק- לגמרי לגמרי לא! זה מדהים! חוויה מדהימה! בקרוב תמונות אני מקווה.. יש לי תמונה שלו מסתכל עלי:) הוא הסתכל הרבה על השולחן שלי XD פנאן לי :) דניאל- תודה תודה תודה! אתה מדהים! המוזיקה שלך מדהימה! עשית לי את היום:)

S h A b i T

New member
וואי את וחברות שלך קורעות.

כן, הייתה הופעה די טובה. שתהיה שנה נפלאה

hilape

New member
:) את מתארת לך איך זה היה נשמע

אילו דניאל שר את אהבה תשירו באומץ נשים כמו שכוכב נולד לימד אותכם אין מצב לאלימות דניאל אוהב את כולם

hodayoyo

New member
אני עוד מחכה../images/Emo60.gif

להופעה בתמונע שתהיה ביום חמישי (אפשר גם בכל שאר ימות השבוע שהם לא שישי או שבת)
הפלייליסט נשמע ממש טוב. שמחה שנהנית

שמחה שנהנית

אני מסתכלת על הפלייליסט ולא מבינה "לב זהב ? מיתר קרוע? " ואז שמתי לב שמדובר בהופעה עם כל הלהקה (עם מתן הפלייליסט קצת אחר). יאללה תעלי תמונות

למעלה