הופעה בבית קשת

sivosh

New member
הופעה בבית קשת

פעם ראשונה לדעתי שאני כותבת כאן, ואני בכלל לא מעריצה מושבעת. פשוט אחת שאוהבת את השירים ואת הקול. אני וחברה טובה היינו בהופעה הערב ברדיו בר, מלבד עשות ילדות בנות 8-12 שלדעתי קצת הרסו. עם כל הכבוד די לצרחות שאפילו רן סתם אוזניים! ולנסות לגעת בו בזמן שהוא שר, היה מדהים. נתן שואו! ריגש הצחיק. בהחלט שווה כל שקל ששילמתי על הכרטיס. אם יש הופעות אחרות בזמן הקרוב אני בהחלט ממליצה ללכת :) לילה טוב

אני שמחה שנהנית ../images/Emo9.gif

זה ידוע שרנוש דופק הופעות כאילו דה
חחח סתם.. תודה על ההמלצה

אני שמחה שנהנת!

ובקשר לבנות 8-12, אל תצרחו עלי אבל אני חושבת שזה דיי חלק מהקטע.... אל תבינו אותי לא נכון אני לא חושבת שזה כל כך טוב אבל זה נותן קצת משהו לאווירה. תארו לכם הופעה שכולם יושבים במקום, יפה כמו שצריך, שותקים כל ההופעה ולא עושים כלום . זה יותר טוב?! ואני ממש שמחה שנהנת מההופעה!

sivosh

New member
חחח אני אצרח כמו אתמול :p אני גם חושבת שזה

חלק מהמופע אבל הווליום היה נוראי תחשבי בנות צעירות צורחות זה ממש כאב. תוך כדי המופע בהחלט היה פחות והיה אפשר לשמוע.

זאת בדיוק הנקודה...

גם אני הייתי בהופעה ובקטעי מעבר שהוא מדבר היה יותר קשה לשמוע מכל הצרחות של "רן אתה חתיך" או "רן תעשה לי ילד"... וזה היה הדבר המפריע.. מעבר לזה שבהופעה שאני הייתי בנות גם הרימו שלטים, לי זה לא הפריע כי ישבתי שורה שנייה אבל לבנות מאחורה זה בטח הפריע...

Roncha87

New member
אני החברה שהייתה איתה ../images/Emo3.gif

ואני חייבת להסכים. נהננו בטירוף, הייתה הופעה מגניבה לאללה, מוזיקה טובה, אנשים טובים ורן דנקר
. האיש מוכשר ברמות מטורפות. זה בהחלט היה נוראי כל הצרחות, אומנם ציפיתי לזה, בכל זאת זה רן דנקר, אבל עדיין, הבן אדם הוציא עם עילי בוטנר דיסק מעולה, שירים מרגשים, מקסימים ואני אישית באתי כדי לשמוע אותו מבצע אותם, לא כדי לחזור הביתה עם חורים בשתי האוזניים,זה היה קצת מוגזם בהחלט גם כל הקטע של להצמד לבמה ולצלם אותו עם הפלאפון. הוא בכל זאת בן אדם. אשמח לדעת אם יש הופעות שלו של 18+
. בכל מקרה היה מדהים ובהחלט שווה כל שקל.

יוב101

New member
למרות הצרחות אני שמחה שנהנת../images/Emo13.gif

כרגע לא ידוע על הופעות של 18+. אבל היו בעבר ובטח יהיו עוד בעתיד הקרוב

למעלה