הופעה בהפתעה

glitter8

New member
הופעה בהפתעה../images/Emo13.gif

הייייייי לכולם!!! איזה דבר כיפי קרה לי הערב! הייתי במרכז הקונגרסים לצורך הרצאה כלשהיא, באחד האולמות הקטנים, כשהיא הסתיימה ניגשתי לשתות קפה בפינת הקפה שבמזדרון והנה אני שומעת מוזיקה חזקה, בעיקר באסים מעברו השני של הקיר. שאלתי את שותפי לקפה מה מקור הרעש הזה... ומה הוא אומר לי? "יש כאן הופעה של דיויד ברוזה".... איזה סיבה יש לו לעבוד עלי, הבחור לא מכיר אותי. מזל שעוד לא הספקתי למזוג מיים רותחים לקפה, הנחתי את הכוס אמרתי יפה שלום לבחור, (או שלא) ועשיתי 180 מעלות והלכתי בעקבות האזניים שלי... הסתבר שנכנסתי בטעות אל מאחורי הקלעים ומרוב התלהבות כמעט עליתי על הבמה...טוב שהיה שם שומר שעצר אותי וכיוון אותי אל האולם... וככה מצאתי את עצמי לראשונה בחיי עושה לעצמי "הופעת הפתעה" של דיויד ברוזה...שלווה בבן הנדלר ואמיר פינטו הנפלאים. ההופעה, מסתבר היתה לעובדי סלקום, (שלמשך שעה התמניתי של שורותיהם בשמחה) היתה פשוט מעולה, אמנם הגעתי לקראת הסוף אבל עדיין נהנתי מלפחות 6 או 7 שירים, בעיקר ספרדית- (אברה לה פוארטה, me voi איסלה מוחרס, ואח"כ האישה שאיתי, מתחת לשמים, וכהדרן- נתן את הרומבה שהקימה אותי ועוד כמה על הרגליים.. ניצלתי את ההזדמנות שאף אחד לא מכיר אותי והשתוללתי כמו שאני יודעת..(שרית, איפה את כשצריך אותך????) תוך כדי ניסיתי לתפוס את בנות הפורום לספר "לחבר'ה" איפה אני נמצאת, ודיברתי עם הילה תוך כדי ההופעה... בסוף ההופעה באתי להגיד שלום לדיויד, שלא רגיל כבר לראות אותי לבד.. ואין בפי בשורות טובות, חברים, הברוזה 5 כנראה לא יגיעו לארץ בקרוב... אז אמרתי לו שאם כך אז נתראה בתיאטרון הצפון. פגשתי שם את המנהלת ההצגה החדשה שלו ואמרתי לה שאני מכירה את דיויד מאז שהוא היה "כזה קטן..." והיא לא הבינה את הבדיחה שלי...דיויד כמעט שפך עלי את היין שלו...( הפעם לא גנבתי לו את הכוס...) וזהו, זזתי לי לדרכי...אה, ושכחתי עוד משהו...מצאתי שניה להתקשר לשרית ולתת להם לקשקש קצת בטלפון ושיגיד לה מזל טוב למקרה שיש לו כוונות להבריז לה מהחתונה.... ונסעתי לי לדרכי...נסתרות הן דרכי האל...הכי קטע שהייתי אמורה בכלל להגיע לשם בשבוע שעבר ולא יכולתי, אז באתי השבוע, וזה מה שקרה... לילה טוב לכולם

YulaShpil

New member
איזה יופי ../images/Emo24.gif

הלוואי על כולנו הפתעות כאלה טובות! התרשמתי מזה שבכלל נתנו לך להיכנס, ולא ביקשו איזה אישור שאת מעובדי סלקום
אחרת כנראה לא היה לך על מה לדווח, אולי חוץ מזה שפגשת את דויד בסוף הופעה שלו לעובדי סלקום (כי בואי נהיה כנים: אין מצב שהיית יודעת שדויד נמצא במקום, ולא היית מאתרת אותו למלה אחת או שתיים
) אכן חבל על ה-Broza5, אבל אפשר להתנחם ב-DVD עד שהם כן יבואו שוב. ומי יודע, אולי אם הוא יקבל הרבה פידבקים לכך שמאוד רוצים את ההופעה הזו שוב בארץ, הוא יפעיל לחצים כדי שיגיעו... אז יאללה, כל מי שהולך להופעות הבאות, שיזרוק בסוף מלה לדויד על כך שרוצים את Broza5 שוב בארץ

glitter8

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שלי לא יתנו להיכנס???? חשבתי שאת כבר מכירה אותי!!! גם אם הייתי מנכ"ל פלאפון או אורנג' היו מכניסים אותי...הייתי מציגה את עצמי כחברה של דיויד (מה, לא?) או מחפשת את הנציג/ה שלו מכספית ודואגת להפעיל את קשריי... או פשוט דוחפת "בעדינות" את מי שמנסה לעצור אותי..מפילה אותו לריצפה ומפוצצת אותו במכות..אם כל הנ"ל לא היה עוזר..
... עכשיו, כשאני כבר לא אמורה להיות "דמות חינוכית" מותר לי לעשות הכל..טוב, טוב, הגזמתי.... אני רק חושבת על הקטע שהם יראו את הוידאו שצילמו שם, ו(כמובן -בקטע של הריקודים - איך לא- צילמו אותי..) פתאום יראו מישהי לא מזוהה... אבל בהחלט אני בעד להפעיל לחץ על עניין הברוזה פייב...ממש הרס אותי שהוא אמר שהם לא באים.. כשחזרתי הביתה מיהרתי לשגר מייל לבולדוזרית של סירו שיבואו ומיד!! טרם קיבלתי תשובה..

handlessman

New member
אוףף כבר ציפיתי...

הם פשוט חייבים לבוא, בטוח יש להם מלא מעריצים גם אם הם לא אומרים את זה... ענבל, מאיפה לה שאישתו של סירו בולדוזרית? XD

glitter8

New member
א...

קודם כל אני לא סגורה על זה שהיא אשתו, אבל אם תראה בדיסק ובדי וי די של הפייב כתוב תודות לאלאונורה אלברטו-ובכן- זאת היא http://www.cyrobaptista.com/index_flash.cfm ואם תסתכל באתר- יש הרבה תמונות שלה, והיא כבר ניסתה להיעזר בי כדי שהלהקה של סירו (סגנון מיומנה) יופיעו בפסטיבל הג'אז באילת... ראיתי אותה גם בזאפפה, לפני שנה (ואו, כבר עברה שנה...) בקיצור-בולדוזרית...שנאמר, מאחורי כל גבר מצליח...

למעלה