הופעה בטלביזיה בערוץ 2

אסתרס

New member
הופעה בטלביזיה בערוץ 2

ביום ג הקרוב 21\11\06 בשעה 1100 בבקר בתכנים ושמה 60 70 90 אני מופיעה בראיון 1\2 שעה בנושא התמודדות עם המחלה. בריון משתתפת גם מיכל בתי היקרה. אשמח מאוד אם תפתחו את הטלביזיה, ואולי מישהו יכול להקליט לי , בעוונותי אינני יודעת להקליט. לילה טוב ומשעמם. ביי אסתר

רשמתי לפני

אנסה לצפות. באשר להקלטה - הטלויזיה שלי לא ממש קולטת כמו שצריך, (אנטנה פנימית שמספקת לחלוטין את צרכי, כמי שרואה משהו כמו שעה טלויזיה בחצי שנה...) ולכן אנסה לארגן לך. אם הצלחתי, אודיעך בהמשך.

נילי41

New member
../images/Emo45.gifאסתר בטלוויזיה

אסתר רשמתי לי ביומן לצפות ביום ג' 21/11/06 בשעה 11:00. לצערי אין לי מכשיר הקלטה כך שלא אוכל להקליט לך אבל אשמח לדווח לחברות בקבוצת התמיכה לבני זוג שאני משתתפת בה ואני בטוחה שכולנו נשמח לצפות. כל הכבוד לך אסתר על עבודת ההסברה החשובה שאת עושה בתקשורת. כולנו יודעים עד כמה חשוב לדבר ולפתח את נושא האלצהיימר בתקשורת שבדרך כלל אינו זוכה לכותרות ונדחק לפינה בגלל שאינו "סקסי" דיו. הלוואי וירבו הופעות כאלו בתקשורת. צריך לנצל כל אירוע, כמו שענתי ציינה, מותו של הכדורגלן האגדי פושקש מהמחלה ולהדגיש שגם "סלבריטיס" חולים בה ולא צריך להסתיר זאת... אולי זה יעלה את הנושא קצת יותר לכותרות. ב ה צ ל ח ה אסתר ויישר כוח גם לבתך מיכל, שעומדת איתך בחזית החשיפה ובהתמודדות היומיומית.

justme007

New member
בהצלחה אסתר

רשמתי לי ביומן, יש לי בעבודה טלוויזיה עם יס הלוויין בכבלים אז אני אנסה לצפות.

קורנית

New member
בהצלחה, אסתר

אני עובדת בשעות הללו. ואין לי וידיאו, או דיוידי האם מישהו יכול להקליט ולהעלות את ההקלטה לכאן? אני חושבת שיש אפשרות כזאת.

zs1957

New member
בהצלחה בתוכנית הטלוויזיה ביום שלשי

אשתדל לצפות בתוכנית , למרות שאני נמצאת מוץ לבית באותו יום. זהבה שחם

למעלה