הופעה בטלוויזיה

הופעה בטלוויזיה

החל מיום שני הקרוב תוכלו לצפות בי בפרסומות של הערוץ השני בטלוויזיה. אני מופיעה כשחקנית בפירסום התכונית (פרומו) של אייל פלד - מסע עולמי. אז למי שעדיין לא מכיר אותי זו ההזדמנות. אני משחקת את תפקיד האם הנפרדת מבנה התרמילאי היוצא לחו"ל. אני בוכה בקטע זה על אמת, מי יודע? אולי עוד נכון לי עתיד בהמשך, לאחר שעוד הפקודת יתעניינו בי. אז לא רק רוקדת - גם משחקת! לילה טוב.

לעזרא כרמל - תודה רבה

תודה עבור הברכה הנחמדה ואקווה מאד להצליח בהמשך, הלוואי וימשיכו לבקש ממני הופעות מהסוג שציינתי. עדה

לרקדנית הירושלמית - תודה

את באמת ירושלמית? האם את רוקדת אצל אבנר נעים? אני מכירה אותו מזמן שהיו עושים בביכורי העיתים בימי שישי הרקדות ורוטציות בין מרקידים. כללית אני אוהבת את רב ריקודיו. ותודה רבה על "החזקת האצבעות" אני מקווה שיצא בסדר, לאחר המשחק בשדה התעופה בן גוריון הם הריצו את הסרט את יודעת - לא משחררים עד שהכל בסדר וש"יש להם את זה". ראיתי אותם מסתכלים במסך וכולם מתמוגגים ממני או מהמשחק שלי. את יודעת זה משהו שטמון בי באפן טבעי - אף פעם לא למדתי משחק. גם אני "מתה" לראות את זה כבר בטלוויזיה. בכל אפן הם אמרו שזה ירוץ כשלושה שבועות החל מיום שני הקרוב. ושוב תודה.

עדה, אני הרי מכיר אותך ובכל זאת

חשבתי (לפי מה שאת כותבת) שיש לך קשר משפחתי או רעיוני עם בועז כהן. או אולי לא קראת את הדפים הראשונים של הפורום... נא לא להפגע, זה בהומור...

לירון מישר

לא קראתי את הדפים הראשונים של הפורום... אני בפורום בסך הכל לא הרבה זמן... אנא השכל אותי, למה אתה מתכוון? קשר משפחתי או רעיוני עם בועז כהן? קשר משפחתי - אין קשר רעיוני? - איני יודעת מהם רעיונותיו אבל הייתי מאד רוצה לדעת את העוקץ! וזו פעם שניה שאתה כותב לי זה לא אישי... מנסיוני, תמיד שאומרים לי זה לא אישי - אז זה תמיד מוכרח להיות מאד אישי. וכאשר מישהו אומר לבן הזוג : "זה לא אותה זה אני" - אז זה תמיד אותו "אתה" או "את"... מחכה לתגובה.

לירון מישר - גם אני הרי מכירה אותך.

למה אתה מתכוון לפי מה שאני כותבת? כתבתי די הרבה בזמן האחרון... אנא פרט

לירון מישר - ממה עלי להפגע?

מה בהומור? סליחה שהגבתי בשלושה חלקים נפרדים! וממה בדיוק עלי "לא להפגע"?

לרקדנית הירושלמית מירושלים

מה נשמע בירושלים? האם עדיין מתוח אצלכם? אני מקווה שאתם שורדים... כן אבנר נעים הוא אחלה! אני אוהבת את רב ריקודיו. איני מאזינה לו ברדיו כיוון שביום זה אני רוקדת בבית דני.

לעדה - תודה רבה שאת שואלת

שלום ירושלים ותושביה. בעקרון, על פניו המצב נראה קצת יותר רגוע - יש פחות מחסומים וכוחות בטחון, אבל כידוע מצב הביש טרם נגמר. ועדיין אנשים חושבים פעמיים לפני שהם יורדים לעיר. נקווה לטוב - לא רק בירושלים אלא בכל הארץ כולה!

זו הסיבה שלא אגיע לכרמיאל השנה

מצטערת - הרקדנית הירושלמית לשמוע כי המצב הביש טרם נגמר ואנשים חושבים פעמיים לפני שהם יורדים לעיר - ממש מצער ובכלל המצב בכללותו בארץ מאד מצער אותי. הכלכלה - על הפנים; הבטחון - על הפנים; מצב הרוח - על הפנים; מצב החשבון בבנק - על הפנים; וכן זה לא רק בירושלים - במדינה כולה. זו הסיבה שאני מאד מתלבטת לגבי כרמיאל השנה - לומר לך את האמת אני מאד פוחדת. למרות שאני משוכנעת שיהיו הסדרי בטחון - אין לדעת ! ריכוז האנשים הגדול מפחיד אותי. כנראה שאני אוותר השנה.

למעלה